• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

Bloss Bloss gülmeee. :KK70: bi ara Esra Erol bile seyrettim cepten, ne çılgın hayatlar var. :KK70:
Aynen öyle. Güzel de çıktı meretler, kızlar aklıma gelmese daha fazla alırdım. Bi 20 tane yedim sanırım 😂
Oyoyyy tombiş Samsonn Samsonn 20 tane yemiş :KK70:
Bir dahasına yanına bir pakette çikolata al ( kilo yapmasın bitter olur😉) bir ısırık kestaneden bir ısırık çikolatadan acayip güzel oluyor 😋

Oyoyyy tombiş Samsonn Samsonn 20 tane yemiş :KK70:
Bir dahasına yanına bir pakette çikolata al ( kilo yapmasın bitter olur😉) bir ısırık kestaneden bir ısırık çikolatadan acayip güzel oluyor 😋
selaaaamm gecen gun yanlısmı gordum evımın resımlerını mı begenmıstın ? sendın dımı o bır gırdım 160 kusur bıldırım var bırınde ısmın evımın resımlerı falan bırseyler gordum ama :)

selaaaamm gecen gun yanlısmı gordum evımın resımlerını mı begenmıstın ? sendın dımı o bır gırdım 160 kusur bıldırım var bırınde ısmın evımın resımlerı falan bırseyler gordum ama :)
Evet bendim güle güle otur😘
Şu an hamileyim ama sonrasında buranın takipçisi olacağım.
Bakalım 1 yıl sonra Samsonn Samsonn ne durumda olacak ❤️

Evet bendim güle güle otur😘
Şu an hamileyim ama sonrasında buranın takipçisi olacağım.
Bakalım 1 yıl sonra Samsonn Samsonn ne durumda olacak ❤
saol canım
valla ben samsoondan umıtlıyım :) benım arkadasım benı mutlu eder degıl mı samsoncaan :)
beklerız tabıkı
saglıkla sıhhatle guzel dogum olsun ınsallah

Kendimden utandım şu an. Geldigimden beri aynı kanepede yiyip içip yatıyorum. Tek sarfettigim enerji kestaneleri yerken ayıklamak 😂🌰
:KK70::KK70::KK70:çok tatlıısn yaaaaaaa

:nazar::nazar::nazar: canım

yani işinde hayırlı olur inş.

Bloss Bloss gülmeee. :KK70: bi ara Esra Erol bile seyrettim cepten, ne çılgın hayatlar var. :KK70:
Aynen öyle. Güzel de çıktı meretler, kızlar aklıma gelmese daha fazla alırdım. Bi 20 tane yedim sanırım 😂

bugun bende alıcam ama anca hafta sonu yaparımmmmmm

dün akşam

2 tabak etli kereviz yemeği ve biraz yoğurt yedimmmmm

kahvaltımm :
1 yumurta 2 yk yulaf 3 yk yapılmış krep
peynir
zeytin
ufak bir biber
1 yumurta
1 tane ceviz

çok mu oldu acaba arkadaşlarrr

akşam sporum
20 dk cardio plates
25 dk karın çalıştım
10 dk leiseee

Höllöö hanımlaar günaydın :KK200:
Az bakiim bari kitapçeğizlerime:KK53:
IMG_20191212_085134.webp

canim Günaydin nereye yükledin resimleri.
bu arada profiller hep kapali niye kisitlama var.
benim ki acik bir nedeni var mi bunun

Nerde kız evin resimleri bende bakem 🤔

BURDA NİSANİN EVİ ÇOK ŞIK VE GÜZELLL

@nscckts rabbim güzel günlerde oturmayı nasip etisnnnn

Back
X