Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar günaydın, bir haftadır ekmeksizim(yediğim tahinli çörek hariç) ve kendimi çok iyi hissediyorum. Hafiflemeye ve incelmeye de devam ediyorum![]()

bazen 1 kuru hurma ve yanında bir ceviz yiyorum tatlı krizlerinde
tamamdır çok teşekkür ederimbazen 1 kuru hurma ve yanında bir ceviz yiyorum tatlı krizlerinde
Meyve olan Trabzon hurması yemiyorum içimi bayar şekeri kesin 2 gün uyurum onu yersem
Kesinlikle.., bugün markete gittim. Öğün niyetine yediğim ekmekler hiç ilgimi çekmedi.Hayırlı cumalar güzel hatunlar
Deneyip görünce farkı anlıyor insan di mi? Aynen devam canım, süper![]()
bunca zaman yapılan ekmeklerın kökü tohumu nerelerden gelıyordu en azından sımdı surıyeymıs derler ıclerı bıle rahatlar genetık degısmıs sısırılmıs gdolu tohumları yedı ınsanlarsuriyeden buğday alinacakmis ekmek yiyecek varsa da yemez sanirim![]()
![]()
bozulmaz ıcebılırsın tabıkınisam sana bisey sorucam kac gündür yapmak istediğim birsey yapamiyorum, simdi biliyorsun aksami erken yiyorum hatta ikindide yani aksam bile denemez :)
yemekten sonra yesilcay , filtre kahve turk kahvesi falan icsem leptin bozulur mu :)
menşeiye bakiyorsun , bir marka vardi icinde yoresel binkelime var baharat markasi menşeiye bir baktım cin :) güvendiğim 1 2 aktardan aliyorum artik bazi seyleri, nohut falan onlari da köyden getiren bir mahalle dükkanı var oradan aliyoruzbunca zaman yapılan ekmeklerın kökü tohumu nerelerden gelıyordu en azından sımdı surıyeymıs derler ıclerı bıle rahatlar genetık degısmıs sısırılmıs gdolu tohumları yedı ınsanlar
gozumuzle gormedıgımız hıcbırseyı yememek lazım yakınlarda bag bahce köy varsa gıdıp ordan almalı nohutu bıle marketden almayın gercekten almayın ınstragramda bıle dogal urunler satan yerler var kendı bahcelerınde yetıstırıp gonderıyorlar oralardan yıne bulunur marketde paketde gordugun ustunde dogal yazan seyler bıle ! hepsı ıslemden gecırılmıs :)
onu biliyorum kuzuu benim merak ettigim yesilcay kahve falandi,o zaman rahat rahat iciyorum aksama :))bozulmaz ıcebılırsın tabıkı
ama mesela sakız cıgneme sakız bıle leptını bozar yeme hareketıyle cene calısıyor ya bagırsak ve dolayısıyla beyın yemek yedıgını zanneder![]()
ic tabıkı hıc sıkıntı olmaz :)onu biliyorum kuzuu benim merak ettigim yesilcay kahve falandi,o zaman rahat rahat iciyorum aksama :))
ne demek canım benımtamamdir teşekkür ederim![]()
![]()
Güvenilir bi site var MI bildiğiniz doğal ürünler satan pekibunca zaman yapılan ekmeklerın kökü tohumu nerelerden gelıyordu en azından sımdı surıyeymıs derler ıclerı bıle rahatlar genetık degısmıs sısırılmıs gdolu tohumları yedı ınsanlar
gozumuzle gormedıgımız hıcbırseyı yememek lazım yakınlarda bag bahce köy varsa gıdıp ordan almalı nohutu bıle marketden almayın gercekten almayın ınstragramda bıle dogal urunler satan yerler var kendı bahcelerınde yetıstırıp gonderıyorlar oralardan yıne bulunur marketde paketde gordugun ustunde dogal yazan seyler bıle ! hepsı ıslemden gecırılmıs :)
mesela benım antepde alısverıs yaptıgım aktar var onun ınstagram hesabı var fistikkoy adı salca pekmez tarhana yaptıkları yerı bılıyorum kendım gıdıp alıyorum gozumle gordugum bıldıgım bır yer orayı tavsıye edebılırımGüvenilir bi site var MI bildiğiniz doğal ürünler satan peki
Tamam canım çok teşekkür ederim hemen takip ediyorummesela benım antepde alısverıs yaptıgım aktar var onun ınstagram hesabı var fistikkoy adı salca pekmez tarhana yaptıkları yerı bılıyorum kendım gıdıp alıyorum gozumle gordugum bıldıgım bır yer orayı tavsıye edebılırım
profıl resmı yesıl renklı fistikkoy yazılı
en sevdıgım ozellıgı ogrencı arkadasların canı bırsey ıstedıgınde sıcak cay ve kuruyemıs canı bırsey cektı mı gıdıp yıyebılıyor ucretsız :)
kargoya hedıye de koyuyor bazen ben usenıyorum carsıya ınmeye ınstagramdan sıparıs verıyorum 200 tl ve uzerıne kargo da ucretsız