• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

Kapanış ben biter :KK70: :KK70:

Eklentiler

• Screenshot_20200312-203431_Fitbit.webp
    Screenshot_20200312-203431_Fitbit.webp
    19 KB · Görüntüleme: 34
  • 20200312_203802.webp
    20200312_203802.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 33
Hoşgeldin izmire canım havalar cok güzel maşallah iyi yakaladın :21:
ay şimdi yeşillikler çıkar yakında . otlar .
enginar zamanı da yaklaşıyor . çok severim .
kv dem de izmir de şu an . teyzesine gitmiş ziyarete. zaten ayvalık ta oturuyor . yakın izmir e.

Nike olsa hiç fena olmaz nike dan hariç giyemiyorum ayaklarım taraklı bi onla rahat ediyorum 🤣

benım ayaklarımda taraklı yıllardır nıke alırım ayakkabılarımı
ama geçen elle den bir spora ayakkabası oldum o kadar rahat ki anlatamam ben aynı zamanda koşuyorumm
nıke fiyatları aldı başını gidiyor

ay izmir çok güzel ama ilçeleri daha güzell
bol bol gezzzzz

benım gozlerım ıyıce bozulmus trılıce makarna falan bırseyler gordum ama yanlıs goruyorum heralde
ya da gormemıs olayım :KK57:

valla sunu samsoonn mihail nohabarı veya aypare yazmıs olsa aynen sunu derdım
abartma ıstersen :işsiz:
ama sen handesın bu sebeple sana mübalağa sanatını yeterınce ıcraa ettıgınızı dusunuyorum tesekkurler dıyorum :KK70:
yahu sabah yarım porsıyon yersınız dedım allah ne verdıyse gömün mıdeye demedım :KK70: hem armut hem portakal hem kıvı
needeeen neden :KK70:
hem arkadasım getırmıs hem ben getırdım dıye bırsey olabılır mı hıc ıyıkı manavın önunde falan degılmıssın allah korumus :KK70:

sen o makarnayı tatlıyı falan yemeyeceksın tabıkı :)

Görünce dayanamıyorum. Dün buranın pazarıydı sırf yeşillik aldım:KK49:akşamda ton balıklı bol salata yedim biraz makarna:kk77:

Back
X