• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlıklı beslenirken;

Gençlik değil sadece ben hala açar dinlerim ama pantera falan daha az dinliyorum artık belli şarkıdan sonra kafa kaldırmıyor 😀 daha soft gruplara geçtim. Alter bridge var yenilerden sayılır güzel söylüyor eddie weder a benziyor hafiften sesi black bird diye şarkısı güzel tavsiye ederim.
Nickelback bir de ne kadar dinlesem sıkılmam adamın o çatallı sesi beni benden alır. Soft olarak yani eski metallere göre rock a geçiş olarak birde 3 door down güzel.

Gençlik değil sadece ben hala açar dinlerim ama pantera falan daha az dinliyorum artık belli şarkıdan sonra kafa kaldırmıyor 😀 daha soft gruplara geçtim. Alter bridge var yenilerden sayılır güzel söylüyor eddie weder a benziyor hafiften sesi black bird diye şarkısı güzel tavsiye ederim.
Nickelback bir de ne kadar dinlesem sıkılmam adamın o çatallı sesi beni benden alır. Soft olarak yani eski metallere göre rock a geçiş olarak birde 3 door down güzel.
3 doors un bu sarkısını cok severım :)

ben poplarda marc anthony abımızı cok begenırım
jlo ablamızın eskı kocası ıkızlerının babası :)

guzel sarkıları var

metallica da severdım ben ne dınlerdım
soyleyecegım ınanmazsın lıse zamanım benım sol kasımda pıercıng vardı :KK70: kulaklarım kıkırdaklar komple kupe :KK70:
sımdıkı stıletto hallerıme bakma :KK70:
zombie
roxette
bu sarkıyı sevecekmısın bak bakalım

Dont speak için cenk ve erdemin yaptığı bir cover vardı düt düy diye onu da dinleyin :))
Soad ben de ünideyken çok dinlerdim, siyasi olarak karşıt olsak da müzikleri güzel adamların.

N nscckts bi kere de buna benzer dimash muhabbeti yaptıydık hatırlıyo musun :)) dimash dışında belle, phantom of the opera falan paylaştıydık habire yaa bu güzel müzikleri çok kişi dinlemiyor yeni nesilde o yüzden seviniyorum böyle görünce

Back
X