Sağlıklı doğumdan sonra 2. Gebeliğin de düşük yapanlar

meralburak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
7
0
36
Denizli
İlk gebeliğin de sorunsuz bi şekilde doğum yaptım oğlum 3 yaşında ogluma kardeş istiyoruz ama 3.5 aylıkken düştü.digeri 2-3 haftalikti dustu şimdi testler yapılacak benim gibi olan varmı

İlk gebeliğin de sorunsuz bi şekilde doğum yaptım oğlum 3 yaşında ogluma kardeş istiyoruz ama 3.5 aylıkken düştü.digeri 2-3 haftalikti dustu şimdi testler yapılacak benim gibi olan varmı
Tatlım benim de oğlum 5 buçuk yaşında. O 3 yaşındayken 10 gün kanamalı yatıp 14 haftalıkken düşük yaptım. Düşükten 6ay sonra tekrar hamile kaldım. İkizlerim vardı. 14 haftalıkken tekrar kanama geçirdim 20 gün devamlı yattım ama 17.haftada ikizden ikize transfüzyon teşhisi koyuldu ve bir gün sonrada bebeklerimin kalpleri durdu. Şimdi çok şükür 37 haftamdayım. 1 eylülde kavuşuyorum bebişime Allah nasip ederse.çok kötü zamanlar geçirdim inan. Ne krizler geçirdim Saçlarımı tek tek yolasım geliyodu. Ama hep Allahım yardım etti. Başınıza ne gelirse gelsin Allaha sığının emin olun herşey yoluna giriyo.

Merhabalar benimde ilk gebeligimde hiç sorunum olmadı sadece aylık ultrason görüntüsünü görmek iÇin doktora gittim hiçbir tahlil yaptırmadım kızım şu an 5 yaşında ve kardeş istiyor bizde ikinci bebeği düşünüyorduk hamile kaldım herşey yolunda giderken bir anda kanamam oldu 3 gün boyunca sürekli artan bel ağrısı ve sancı ile bebeğimi 14. Haftada kaybettim henüz 15 gün oldu düşük yapali ama yeni bir gebelik icin kendimi hazır hissediyorum ve korunmuyorum inşallah bu kez Rabbım yüzümüze bakarda sağlıklı bebişlernasip eder bizlere

bizim şuan neden düştüğü ile ilgili testler yapılacak doktorum üniversite has yönlendirdi. nasıl bi süreç bizi bekliyor bilmiyorum ama tekrar düşük yapmaktan korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…