- 29 Mart 2013
- 382
- 83
Merhaba arkadaslar 40gün sonra Allah kısmet ederse düğünüm var ve benşm acilen 50 kilo olmam lazım hatta 49 :) şimdi ben gecen hafta Perşembe günü akşam lahana çorbası diyetine başladım güya :) ama daha ilk günden diyetin maddelerini unutarak yok meyve yok sebze onları unuttum :) anlicağınız hiç listeye uymadım.ama çorbayı ilk gün 3öğün diğer günler 1-2 duruma göre değişik şekillerde içtim.1 haftada 2 kere yaptım çorbayı siz hesaplayın gerisini . Neyse sonuc olarak 55-56 kilo arası gösteren tartı beni artık sabah aç karnına 52 akşam tok karnına 53 hatta dün adet oldum karnım davuldan daha şiş sabah yine 53 gösterdi şükürler olsun :) bu durumda bu çorba gercekten işe yarıyor.ama gelelim her gün sürekli o çorbayı içmeye olmuyor kızlar ımmmm çok güzelmiş benim çorbam diye diye kendimi de midemide kandırmaya çalışsamda olmuyor günde 3 öğün ve aralarda sınırsız içilmiyor malesef bnde düşündüm yarından itibaren sabah normal peynirli zeytinli yumurtalı ve sadece 2 dilim ekmekle kahvaltı öğlen malesef LAHANA çorbası akşamda hafif az yağlı herhangi bi yemek çeşidi tabi ekmeksiz yine akşam acıkır gibi olursam o güzeller güzeli mis çorbamı içiyim ve hayyallerimdeki kiloma ulaşayın diyorum