Sahibinin Arkasından Patileri Kanayana Kadar Kilometrelerce Koştu

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
köpek.JPG

Sahibinin peşinden 3 kilometre koştu; patileri kanlar içinde kaldı… İstanbul’da sahibinin terk ettiği köpeğin halini gören hayvan severlerin içi parçalandı…

Olay İstanbul’da gerçekleşti. Bir adam köpeğini arabadan atarak hızla uzaklaştı. Köpek ise sahibinin arabasının peşinden yaklaşık 3 kilometre koştu. Olayı tesadüfen gören ‘Bizim Çocuklar Sokaktaki Canlar ‘ isimli aktivist grup köpeği zor da olsa durdurarak veterinere götürdü. Köpek durduğu anda can çekişircesine nefes alıp verdiği gözlendi.

Patileri asfalt zeminde koşmaktan kan içinde kalan köpek, veterinere götürüldü; patileri sarıldı, su ve ateş düşürücü verilerek tedaviye alındı.
Ancak akıllarda, sorumsuz bir sahibin ardından umutsuz ve korkak olarak koşan köpeğin o görüntüleri kaldı.

Haberin Tamamı İçin: http://www.hurriyet.com.tr/
Sahibinin arkasından kilometrelerce koştu!
YENİ SAHİBİNİ BEKLİYOR

558c0a014d2e23dc2a75544a.jpg

'Bizim Çocuklar Sokaktaki Canlar' isimli hayvansever grup, Instagram hesaplarından Bolt'un kendisini toparladığı ve yuva arandığını açıkladı.

onedio

Gözlerim doldu okurken hayvanlara yapilan bu haksızliklara tahammül edemiyorum madem bakamicaksin ne diye aldın be adam yazık günah değil kİyamam nasılda üzülmüş hayvan yüzünden belli :KK43:(

Videoyu izlerken cok ağlamıştım. Araba ortadan kaybolmuş ama hala peşinden koşuyordu butun gucuyle. Bir de kulaklarını da kesmişler. Pislikler! Vicdandan, akıldan yoksun yaratıklar.

Kesin şikayet etmişdir komşular sürekli havlıyor diye , tabi sahibini bu konu haklı çıkarmaz ,

insanlar acımasız sanki mal almış gibi kaldırıp atılması çok vicdansızlık ,

Ah be güzelim. Sen bilmezsin tabi, bazı insanlar senin kadar sevgi taşımıyor yüreklerinde. :110:
En çok üzüldüğüm şeylerden biri derdini anlatamayan zavallı hayvanlara yapılan eziyet. Oysa Allah onları bize yoldaş olsun diye yarattı. Eziyet edelim diye değil. :KK43:

Ya senin o patilerini yerim bebegim benim ya. Icim parcalandi. Benim de kopegim var. Cocugu gibi baglaniyor insan. Nasil kiyip atabiliyolar sokaga hayret bi sey. Hayvani uzmekten baska bir ise yaramiyor. Lanet olsun insanin elinden bir sey de gelmiyor.

bu kış bir rottweiler cinsi dişi bir köpek bize sığındı.araştırdık sahibini bulamadık biz de bakmaya karar verdik.ama ne zaman teker görse kıyameti koparıyor,çıldırıyor.ben de arabayla bırakıldığını düşünüyordum.bu haberden sonra emin oldum:KK43:

Benimde köpeğim var geçen ay damatlık vermiştik zavallı bizim hasretimizi dayanamamış kızada dokunmamış üzüntüden sonra aldık ama hayvancağız o esnada bir şey yememiş ve zayıflamış birde bu hayvanlar intihara kalkışıyor sahibi terk ettiğinde böyle duygusal ve vefalılar bu dostlarımız
Ya senin o patilerini yerim bebegim benim ya. Icim parcalandi. Benim de kopegim var. Cocugu gibi baglaniyor insan. Nasil kiyip atabiliyolar sokaga hayret bi sey. Hayvani uzmekten baska bir ise yaramiyor. Lanet olsun insanin elinden bir sey de gelmiyor.

Hayvanları inanılmaz çok seviyorum ama köpeklere sevgim apayrıdır ve bu haber kendi kendime haklılığımı bir kez daha kanıtladı.Canım benim ya,çok seviyorum onları,işte bu kadar vefakar,bu kadar asil canlılar:KK200:

bu kış bir rottweiler cinsi dişi bir köpek bize sığındı.araştırdık sahibini bulamadık biz de bakmaya karar verdik.ama ne zaman teker görse kıyameti koparıyor,çıldırıyor.ben de arabayla bırakıldığını düşünüyordum.bu haberden sonra emin oldum:KK43:
Kurban olsunlar onu verene:KK42: hayvanlar koku alma duyuları sebebiyle yakın bir yere terk edilince evine çabuk dönüyor, arabayla uzak mesafeden taşınıp atılınca Alışık olduğu kokuları alamadığından evlerini bulmaları daha zor:KK43: senin güzel yüreklilik yapıp sahiplendiğin rott uzaktan getirilip atılmıştır.

Rott gibi büyük ırklarda dişi olanlar 1-1,5 Yaşından evvel yavrularsa gelişimi duruyor diye, bazı merhametsizler Gelişimi durdu bunun deyip sokağa atıyor:KK62: böyle tipler hayvan sevgisinden yoksun olup baktıkları Köpeğin görünüşüne önem veren ruhsuzlardır, belki sizin Rott'u terk edende böyle bir ruhsuzdur.

Tatlım ya:KK43: nasıl kıydı o vicdansız sahibin sana?

Allah onu şu kopekcikten bin beter yapsın.

X