Merhabalar.ben 2 yıllık evliyim.severek evlendik güya.suan 27 yasındayım çocuğumda yok daha doğrusu kavgadan çocuk düşüncek durum yok.ben memurum eşimde öyle.evlendiğimiz günden bu yana hiçbir maddi sorunumuz olmadı.bizim sorun birbirimizle.işte şimdi kafamı taşlara vuruyorumda ahh ahhh.içim nasıl acıo bunları düşününce.şimdi ben özgüveni yüksek,açıksözlü hatta baya baya açıksözlü, içi dışı bir, çıtı pıtı sevimli şirin die tabir edilen bi yapıda insanım.her girdiğim ortamda olduğum gibi davranıp kendimi kasmam.dışarda evde aynı karakterde bir insanım.oysaki eşime herkes derki dışardan sessiz sakin ne kadar efendi biri diye.oysaki onda öyle bir çift karakter varmış ki evdeki adamla dışardaki adam aynı değilmiş.yaşı 31.aramızda 6 yaş var.olgunluk ise sıfır.kıskanmaz,karışmaz,paramada karışmaz biz biz olamadık galiba.aramızdaki karakter çatışmalarının yanı sıra birde cinsel sorunlarımız var.ayda bir iki ayda bir yanıma yaklaşır.artık ev arkadası gibi olduk.o kadar miskin tembel bir insanki.haftasonlarımız tatil uyuyarak geçirir.arkadasımız da yok. hayal ettiğim bu değildi.çok kavgalar ettik karşılıklı şiddet kullandık bisürü sey yıprandım,yoruldum.
bu şekide hayat nasıl geçer.sahiplenilmek istorum.kocam var hallaeder demek istiyorum.dertleşmek istiyorum.konuşmak istiyorum sadece KONUŞMAK.nasılsın desin istiyorum okadar bencilki umrumda olmaz.5 6 ay önce işyerinde bir takım sıkıntılar yasadım eve gelip aglıodum.yeter be ne aglıosun diyip başka odaya geçti hep.hasta oldum kalkamadım yataklardan ilgilenmedi.oda hasta oldu bende aynı seyi yaptım.ama fark etmio bu şekilde hersey çok saçma.ağzında bir laf yapışmış ağzına.atacam seni kovacam seni.ben nasıl bir hata yapmışım ahhhhhhhhh.o kadar mutsuzum ki yaşam enerjim bitti.yaşamak dahi istemiyorum çoğu zaman.hep güçlüyüm yaa gene öyle güçlü gözükmeye devam et 2 yıl önce evet derkenki aklına yan.otur pişmanlığına ağla. boşanırsam eğer 27 yaşında cahil cühalanın dilinde dul kaldı laflarına maruz kal.ama güçlüü görünn ahh be kızım ahhh.
bu şekide hayat nasıl geçer.sahiplenilmek istorum.kocam var hallaeder demek istiyorum.dertleşmek istiyorum.konuşmak istiyorum sadece KONUŞMAK.nasılsın desin istiyorum okadar bencilki umrumda olmaz.5 6 ay önce işyerinde bir takım sıkıntılar yasadım eve gelip aglıodum.yeter be ne aglıosun diyip başka odaya geçti hep.hasta oldum kalkamadım yataklardan ilgilenmedi.oda hasta oldu bende aynı seyi yaptım.ama fark etmio bu şekilde hersey çok saçma.ağzında bir laf yapışmış ağzına.atacam seni kovacam seni.ben nasıl bir hata yapmışım ahhhhhhhhh.o kadar mutsuzum ki yaşam enerjim bitti.yaşamak dahi istemiyorum çoğu zaman.hep güçlüyüm yaa gene öyle güçlü gözükmeye devam et 2 yıl önce evet derkenki aklına yan.otur pişmanlığına ağla. boşanırsam eğer 27 yaşında cahil cühalanın dilinde dul kaldı laflarına maruz kal.ama güçlüü görünn ahh be kızım ahhh.