arkadaşlar eşimle olan sorunlarımı bi kenara bıraktım artık.. yoruldum yani :/ çünkü cinsellik araya girdiğinde bana aşık oluyo adam resmen melek oluyorum gözünde ama başka konular üzerinde bi türlü anlaşamıyoruz. bana karşı olan anlayışsızlığını diğer konumda anlatmıştım.. neyse efendim az önce telefonla konuşuyoduk benden uzakta olduğu için aşırı baskıcı davranıyo. bende dayanamayıp böyle yapıcağını bilseydim seninle hiç evlenmezdim dedim. o da bana ben olmasaydım başkasıyla evlenirdin dedi. bende hayır asla kimseyle evlenmezdim aklım başıma geldi dedim. bu seferde ben sordum benden ayrılsan ne yapardın diye. gayet ciddi senden ayrılır ayrılmaz bi kız bulur evlenirdim diyo bide diyo ki öyle hemen evlenmezdim biraz beklerdim öyle evlenirdim diyo. sinir oldum. ama çaktırmadım. ben ona dört dörtlük bi evlilik yaşatıyorum onun tüm kusurlarına rağmen. sonrada diyo ki şaka hayatım senden başkası olur mu diyo. sizce gerçek payı varmıdır sinirlerim bozuldu. ne boş bi insan bu yaa evlilik ciddiyeti saygısı sevgisi sıfır yanii