sakallı ipten bir banyo takımıda bende..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ellerine sağlık güzel gözüküyo ee nasıl yaptın ay bende yapım

cok güzel olmus bişey sormak istiyorum
bende mor yaptım yolluk
ama kayıyo bıde yamuk duruyo bıraz
altına halı kaymaz yapmadım daha
siz altına ne yaptınız

ellerinize saglık kaydirigubbakcemile5

altına hanı naylon paspaslar varya onlrdan koydumamayıne yayıyor ya.resım ceekrken aldım cunku pembe rengi :)

cnm acaba hani evdeki halılarımızıh köşelerinin altına filan incecik beyaz bir halı kaydırmayanlardan koysan olmazmı hani rulo şekilde satılıyo 1 yada 2 tl onları kenarlarından diksen.

aaaa bide nasıl ördün nasıl yaptın bi tarif etsen ya düz örgümü ördün şişlemi yoksa tığlamı yaptın

düz örgu ordum canım önu duz arkası haroşe klozetin ustunu 30 başaldım 40a kadr arttırıdm sonra 30 dusurdumkestım yanı.dieğrinide 90 yada 100başadım kuuck paspasıda ipler arttı onalrla yaptım 10 ilmek yaptım galıba onuda amaben sakallı ipi yanına ip karıştırdım hanı naylon patık ipleir varya onalrdn karıştırdım 1kilo ip gitti

bumuyanim elıne emegıne saglık canım
bende yaptım ılk soktum cunkı cok nasıl deyım cıvık mı desem oyle oldu ıste soktum sonra
yenıden harasomu denıyor bılmıyorum sureklı aynı taraftan oruyorsun oyle ordum hem cok guzel oldu hemde tok durdu.evet kayıyor halı kaydırmalardan dıkmek gerekıyor oyle daha ıyı olur

gule gule kullan canım

bumuyanim elıne emegıne saglık canım
bende yaptım ılk soktum cunkı cok nasıl deyım cıvık mı desem oyle oldu ıste soktum sonra
yenıden harasomu denıyor bılmıyorum sureklı aynı taraftan oruyorsun oyle ordum hem cok guzel oldu hemde tok durdu.evet kayıyor halı kaydırmalardan dıkmek gerekıyor oyle daha ıyı olur

gule gule kullan canım

ip karıştırdınmı başka ip

yok benım aldıgım ıpe gerek yoktu zaten aldıgım yerdekı kadında kendınden ıpı kalın karıstırmaya gerek yok dedı

ark güle güle kullanında kaç numara şişle ve şişe yettimi örgü fazla gelmedimi.acaba sakallı ipi iki kat yapsak öyle daha iyi olmazmı

sakallı ipi 2katlı yapcagına ip karıştır canımhep sakllı ipi tutar karıştırdıgın ip.
7 8le örebilirsin

ben sadece paspas yapıcam klozet üstünü yapmam bide paspası makinada yıkıyomusunuz

yani 2iple orceksın canım.daha yıkamdım ben yenı serdım

ben 8 numara sısle ordum canım yok fazla gelmedı zaten paspaslık ısteyınce uygun ıpı verıyor satan yer
2 kat oremezsın bayagı kalın ıp cunku

ben 8 numara sısle ordum canım yok fazla gelmedı zaten paspaslık ısteyınce uygun ıpı verıyor satan yer
2 kat oremezsın bayagı kalın ıp cunku

sakallı ipler 2 cesit canım benım ördugum kalın değildi ama kalın olanınıda bılıyorum

Back
X