Sakarya///54

kızlar iyi akşamlar...

şimdi kızlar bu buluşma hakkında sizlere biraz bilgi vereyim merak etmekte haklısınız..birkaç gün önce beni gümüşboncuk aradı sohbet ettik...nilyyy le görüşmüş ve buluşmayı onda yapmamızı istemiş .cuma günü için müsait olduğunu söylemiş..bende benim için uygun olabilir dedim..ama konu açsın dedim...sonra da yeşilgözlüyü arıcanı söyledi gümüş. sanırım yeşilgözlüylede konuştu..ama nilyy konu açmadı. eğer uygunsanız biz bu hafta dışarda buluşalım..sonra nilllyy e gideriz uygun olduğunda davet ederse eğer..herkese sevgiler selamlar arkadaşlar

günaydın arkadaşlar ben arkadaşıma aynen katılıyorum ben bukadar bilgi veremedim nilin konu açmasını bekledim bugün kara verelimki zaman az kalıyo öptüm

gününüz aydın olsun canlara.s.
buluşma konusuna açıklık getirdiğiniz için tşk.ederim,buluşma yaparsak bi işim çıkmadığı takdirde katılmak isterim topicteki arkadaşlar eksik maalesef onlarda katılacaklar mı diye düşünüyorum çoğunluk toplanırsa yapalım tabiikide çok ara verdik sakaryalılar olarak,:sm_confused:
şu hediye olayı nolcek bana haydeç abla çıkmıştı, geçen günlerde hediyeleşmeden çekildiğini açıklamıştı ben şimdi kime hediye alcem haydeç ablam bi cvp veesen süper olur...
herkese ii günler ossuun ,işlerinde kolay gessin hörmetler efeniiimmm...kaydirigubbakcemile5
.

myhope canım doğum günün kutlu olsun..rabbim nice uzun ömürler versin ailenle sana..Şeniz

kızlar buluşma haberlerine bakalım..... sakarya buluşuyor....a.s

kısmetsiz kedim haydeç ablam çokkkk teşekkürlerrrrrrrrra.s.
ben buluşmada yine yokum yazdım zaten yeğenlerimle yengem geldiler ama aklım sizlerde olacak en son ramazanda görmüştüm sizleri hepinizi çokkkk özledimmmmsenağlamasenağlama

meerhaba hanımlar buluşma .yarın..buluşma haberlerine bakarsanız zaman ve saat konusunu görebilrsiniz arkadaşalr.. sinyora ve turna ardaşlarım nerdesiniz haydi duyun sesinmizi

vay buluşma olunca topiciğimiz şenlenmiş..kızlar sizi hep burda istiyorum ona göre:içelim:

vay buluşma olunca topiciğimiz şenlenmiş..kızlar sizi hep burda istiyorum ona göre:içelim:

aynen eltimcim katılıyorum,senlen ben hep burdayız zati arkadaşlarımızıda istiyoruz,
myhopecum doğum günün kutlu olsun cnma.s.,her şey gönlünce olsun ,önümüzdeki yıl doğum gününü bebişinle kutlucaksın inş.sağlık ve huzur daim olsun yuvanda sevgiler,öptm seni...Şeniz

iyi akşamlar hanımlar çok azalmışız yaa nerde benim sakaryalı güzellerim sohbetlerinizi özlemişim yarın malesef büyük ihtimalle gelemiyorum düzceye gitme ihtimalimiz yüksek

iyi akşamlar kızlar nasılsınız buluşma var ama kimse ses vermiyor nerelerdesiniz
mayhopcim doğum günün kutlu olsun aramıza katılabilseydin dahada iyi olurdu sağlık olsun
beyazcım gelmeye çalış öptüm

güünaaydıın,cumanız mübarek olsun...
evvet bugün buluşma günü ve ben mutfağa çörek yapmaya giriyorum,
görüşmek üzere hepiniz gelmeye çalışın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…