• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

kızlar bu gün size doyamadım en kısa zamanda tekrar bir buluşma yapalım hepiniz harikaydınız sizi çok seviyorum

sakaryamın güzel bayanları...bu gün gerçekten çok güzeldi.hepinizi çok seviyorumŞeniz.beyazım kesinlikle katılıyorum.bi daha arayı bu kadar açmayalım lütfen.kaydirigubbakcemile.özlemişiz birbirimizi..

ooo beyazcım senden sora bi koyu muhabbete daldık ki kaçırdın ama neyse arayı fazla açmadan gene buluşuruz inş...gerçekten çok içten ve sıcacık dostlarsınız bi daha ki buluşmayı iple çekecem yane,hepinizi seviyorum kızlar, gelmeyenler çok şey kaçırıyolar haberleri ossuun...

Son düzenleme:
kızlar günaydııınnnn....bu sabah açılışı ben yapıyım dedim:teytey:.grip olacam sanırım üstümde bi kırgınlık var yaf...aama genede dünün güzelliği ile gidiyorum.gününüz güzel geçsin bacılar....:dance:.

kızlar günaydııınnnn....bu sabah açılışı ben yapıyım dedim:teytey:.grip olacam sanırım üstümde bi kırgınlık var yaf...aama genede dünün güzelliği ile gidiyorum.gününüz güzel geçsin bacılar....:dance:.

aynen pisim ya dün gece bende üşüme titreme... bugünde kırgın vücudum....ben anca resimleri alıyorum...en geç 2 saate kadar konuyu açarım..beni bekleyin anacım...:lepi:

slm kızlar nasılsınız bakalım haydeç ablam ve kısmetsizim geçmiş olsun aman dikkat edin kendinize havalar bi öyle bi böyle hasta oluyoruz işte heydeç ablacım resimleri merakla bekliyorum benden sonrada eminim resim çekilmişsinizdir roşumda zaten sağolsun bir ballandırdıki kıskandım yaneeeeşakkıdı

o ff off çok özledimm sakarya' yı , sapnacayı, kırkpınar yürüyüşlerimi....burayı okuudm azcık özlem gidereyim diye...:((

haydeç ablacım fotolar için çok tşk. ederimŞeniz,
bu buluşmada kendimi hiiçç beğenmedim yorgunluğum acaip belli olmuş bi daha yorgunken fotolara girmeyecem gözlerim şeş beş olmuş:1shok: şişman çıkmışım delikafaduldenben o kadar şişman diğiliim diğilim aslındasenağlama

haydeç ablacım fotolar için çok tşk. ederimŞeniz,
bu buluşmada kendimi hiiçç beğenmedim yorgunluğum acaip belli olmuş bi daha yorgunken fotolara girmeyecem gözlerim şeş beş olmuş:1shok: şişman çıkmışım delikafaduldenben o kadar şişman diğiliim diğilim aslındasenağlama

canım roşum delirme kız çok güzelsin boyun posun maşşallah:nazar:
hepiniz çok güzelsiniz ne kadar sıcak insanlar olduğunuzu zaten topikte hissediyordum fotolara bakınca sizi yıllardır tanıyormuşum gibi oldum.
hepinizi çok seviyorum canlarŞeniz

kızlar sabah bekledim bekledim :delphin:ben çıktım fotolar eklenmiş.sonrada giremedim kaydirigubbakcemile3bu saate kadar çatladım meraktan.neyse gördüm şincik..biz var ya süperizzzzzzz:hooray::teytey:

iyi geceler kızlar sakarya yine buluştu bazı arkadaşlarımız gelemedi belki haberleride olmamış olabilir tatil olduğu için en kısa zamanda tekrar buluşacaz nasipse

günaaydıın arkadaşlara.s. nasılsınız görüşmeyeli ,pisi pisi eltim sen neler yapıyon akşam konuştuğumuz konu ne oldu bende ona meraklandım:uhm:
bilgecim beni teselli etmek istemişsin saolasın cnm da posum bayaa bi pooss yani yok hırs yaptım rejime gircem inş.malum yarın p.tesi rejime başlama günükaydirigubbakcemile2
haydi topiğimizi ihmal etmen bakem ii pazarlar...:kahve:

selam kızlarrr..sanırım herkes pazar tatilinde. .kimseler yok......neysem hepinize iyi pazarlar....

merhabalar kızlar iyi pazarlar kocişler evdedir şimdi hadi iyisinizkaydirigubbakcemile3
roşum çok güzel çıkmışsın hayatım hiç problem etme canım evet yarın pazartesi diyete başlama günü ama çarşanba son bulmasın tamammı tatlım yerimseniben
bu arada kknın ana sayfasını nasıl buldunuz ben beyendim iyi olmuş bence ...

ah beyazcım sorma cnm yaa zaten p.tesi başlayıp sonunu getiremediğim için aldım bu kiloları,cokacimcoook
kk nın ana sayfası hoş olmuş gerçekten çok beğendim bende,:enbuyukkk:
eee nerde bu sakarya bakiim,yarın malum okullar açılıyor 2.döneme giriyoruz ,rabbim çocuklarımıza zihin açıklığı nasip etsin :Saruboceq:inş.bu dönem kötü notlar düzelir de yüzümüz güler azcuk ,sağolsun onların hiiç umuru değil bizler düşünüyoruz işte:çok üzgünüm: haydi hayırlısı...

merhaba kızlar.......dün çok güzel gün geçirdim.uzun süredir göremediğim dayım geldi.dün cümbür cemeat teyzemde toplandık.gecede geç geldik.bugünde okullar açıldı malum..erken kalkma mesaisi başladı.hala uykum var.mirmirmirmirneysem bugün böle ayakata uyuyarak geçcek sanırım.hadi öptüm sizi..Şeniz

Back
X