hoşbuldum cnm,göbişin hayırlı olsun ama fazla tutma onu,ne güzel spor aletin var işte ooh evinde rahat rahat yap sporunu,zaten çok almadan ipin ucunu yakalamak lazım bırakırsak gider,geçenlerde 35 e kadar verdin bi daha verilemiyo, üstüne alınıyo dediler korktum bende,lahana çorbasına başladım aç karnına içiliyo sanırım kaynattım sabah içicem,
çok uzağada gittin sen galbaa tüh senlen tanışamıcaz mı yani:uhm:
Pot kırdın ya...35 sin evet,pardon pot mu kırdım ben şimdi neyse cnm sen kararlısın verirsin emin ol,
bu arada senin lahana çorbanın içinde neler var bi tarif eder misin ,ben sadece lahana kaynatılıyo diye biliyorum da.
Serranacıım hoşgeLdin tatLım..
şuanda hava iyi burda,güneş geLdii çok şükür.. sabah baya bi yağışLı idi ama şimdi güzeLL Şeniz
selam kızlar ..güneşi görünce herkesin aklına kilolar geldi sanırım...valla benim gibi relax olun(yakında yuvarlanarak gidicem.delikafaduldendelikafadulden)valla lahana suyunun tadı çok iğrençççç.kafamçokkarıştıgerçi benim denemediğm şey kalmadı ama olmuyo işte.zati şu hormon problemini halletmeden bi sonuç almam çok zor..mirmirmirmirselam kızlar valla doğrusun roşum sende olmasan pekte kimsenin umrunda değil kk haklısın sonuna kadar arkandayım arkadaşım:enbuyukkk:neyse efem evet canım çok sıkkın bi türlü bir yerden arayıp çağrılmadım bu gün yine çıkacam iş bakmaya çok sıkıldım evde artık olmadı spor salonuna gitmeye karar verdim stres atmak için serbesleri düşünüyorum ama tam yerini bilmiyorum aranızda tam olarak yerini bilen varmı canlarımfisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?