Sakarya///54

Hoşgeldin roşum. Canım ben yürüyüş yapmıyorum. Zaten ilçede oturuyoruz burda öyle
uygun bir ortam yok açıkçası. Ama baktım ki ipin ucu kaçmış. Eve yeni geçtiğimizden
bazı eşyalar kurulmadı daha. Bugün eşime söyledim. spor aletini kuracak Lateral stepper
var bakalım, lahana çorbası yapıcam yarın. İnşallah bir ucundan tutarım bu işin. Kendimi
çok kötü hissettim. Çok kilo yok ama hepsi bir yerde birikti. Kocaman göbeğim var...

hoşbuldum cnm,göbişin hayırlı olsun ama fazla tutma onu,ne güzel spor aletin var işte ooh evinde rahat rahat yap sporunu,zaten çok almadan ipin ucunu yakalamak lazım bırakırsak gider,geçenlerde 35 e kadar verdin bi daha verilemiyo, üstüne alınıyo dediler korktum bende,lahana çorbasına başladım aç karnına içiliyo sanırım kaynattım sabah içicem,
çok uzağada gittin sen galbaa tüh senlen tanışamıcaz mı yani:uhm:

Ben zaten 35 deyim roşum.:roflol:
Evet uzaktayım sanırım bilmiyordun. ben hendekteyim canım.
Allah büyük tanışırız elbet birgün. Bende yarın kaynatıcam yanlız
kereviz sapı yok eşime aldırmam lazım.a.s

35 sin evet,pardon pot mu kırdım ben şimdi neyse cnm sen kararlısın verirsin emin ol,
bu arada senin lahana çorbanın içinde neler var bi tarif eder misin ,ben sadece lahana kaynatılıyo diye biliyorum da.

35 sin evet,pardon pot mu kırdım ben şimdi neyse cnm sen kararlısın verirsin emin ol,
bu arada senin lahana çorbanın içinde neler var bi tarif eder misin ,ben sadece lahana kaynatılıyo diye biliyorum da.
Pot kırdın ya...
Bak canım burda var. Geçen yılda denemiştim. Biraz faydasını gördüm.
Yaş ilerledikçe kilo vermek çok zorlaşıyor. Kararlıyım doğru ama aynı zamanda çok iştahlıyım.
Sorunda bu zaten.....

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...si-diyeti-yag-yakan-corba-deneyimlerimiz.html

saolasın cnm , yarın daha ayrıntılı inceliyecem inş.artık uyumam gerek sabah erken kalktığım için gözlerim kapanıyo,görüşmek üzere, allah rahatlık versin hayırlı geceler...

gününüz aydın olsun canlaar...
aaa hayretim şaştı :1shok:valla kapanış benden açılış benden azcuk kıpraşun amaa,bi küscem bi daada gelmicem,eltim bari sen gel,bu sabah yürüyüşümü yapıp öle oturayım dedim belkim gelen olur deye gene yanlızım, sağolun yaa topiğimizi sahipsiz bıraktığınız için...:çok üzgünüm:

selam kızlar valla doğrusun roşum sende olmasan pekte kimsenin umrunda değil kk haklısın sonuna kadar arkandayım arkadaşım:enbuyukkk:neyse efem evet canım çok sıkkın bi türlü bir yerden arayıp çağrılmadım bu gün yine çıkacam iş bakmaya çok sıkıldım evde artık olmadı spor salonuna gitmeye karar verdim stres atmak için serbesleri düşünüyorum ama tam yerini bilmiyorum aranızda tam olarak yerini bilen varmı canlarımfisfisfis

canlarım sakaryalılarım güzel insanlarım bende adapazarındanım aslen nasılsınız çok özledim yaaa adapazarını havalar nasıl orda burda güneşli ama soğuk öpüyorum herkesi ...a.s.a.s.a.s.

Serranacıım hoşgeLdin tatLım..
şuanda hava iyi burda,güneş geLdii çok şükür.. sabah baya bi yağışLı idi ama şimdi güzeLL Şeniz

ne güzel yaaaaa.. çark caddesinde gezin benim yerimede bugün ağlamak istiyorum şimdi memleketim canım benimsenağlamasenağlamasenağlama

slm canlar..ya 2 gün slm vermedim ne bu sitem .... sizler varsınız bütün yazdıklarınız okudum....roşum valla kilo deme bana fıstık gibisin bacım...çalıkuşum tadlım sen kilodan şikayet etme benim gördüğüm kilodaysan hiç üzme tatlı canını....beyazım bekle canım sabrın sonu selamet bu krizde sanırım senin gibi iş bekleyen çok..birde işçi bulma kurumuna başvurunu yapsana ... burası herzaman güzel gelen gelmeyen herkese sevgiler...ben bu ara yine iş yetiştirmeye uğraşıyorum...sizlere söylemiştim canlar..tülbentleri yetiştirmem lazım....ama arada da olsa sizlere slm veriyorum...sinyora daha işlerin bitmedimi bacım...çekiliş duruyor seni bekliyoruz....Şeniz

selam kızlar ..güneşi görünce herkesin aklına kilolar geldi sanırım...valla benim gibi relax olun(yakında yuvarlanarak gidicem.delikafaduldendelikafadulden)valla lahana suyunun tadı çok iğrençççç.kafamçokkarıştıgerçi benim denemediğm şey kalmadı ama olmuyo işte.zati şu hormon problemini halletmeden bi sonuç almam çok zor..mirmirmirmir
beyazım serbesleri düşünme derim.hem fiyat olarak hem çalışma yönünden.şimdi yeni biyer keşfettim.daha gidip göremedim ama oraya başlamayı düşünüyorum.gerçi hangi tarafa yetişcem onuda bilmiyorumb-fit dye biyer.internette sitesi falan var.oralardanda inceleyibilirsin..
kendinize dikkat edin canlar..öpüldünüz........

Merhaba arkadaşlar ben geldim. Sabahtan bu yana elektriklerimiz kesikti.:1shok:
Sıkıntıdan patladım daha yeni geldi çok şükür.
Haydeç ablacığım kolay gelsin sana, kısmetsiz arkadaşım lahana
suyunun tadı evet çok kötü ben çorba yapıp, baharat limon vs katacağım
inşallah iyi olur bakalım. Aslında çok kilo problemim yok ama sorun göebeğimde.
Haydeç ablacığım senin gördüğünden 5 kilo fazlayım şimdi. Beyazım herşeyde
var bir hayır değilmi arkadaşım. Bakalım gelecek günler neler gösterecek sana..
Herşeyin hayırlısı olsun senin için. Roşum sanada kolay gelsin, azimlisin dilerim
amacına ulaşırsın. Benden bu kadar şimdilik, Herkese bol bol selamlar.
a.s.

selam sakaryamın güzel hatunlarııııııııkaydirigubbakcemile3
beyazım inşallah gönlündeki işi biran önce bulursun canımmmmm:1hug:
haydeç ablam kolay gelsinnnnna.s.
roşum kısmetsiz kedi çalıkuşu yeşilgözlü ablam gümüşboncuk ablam necla cevik boşwer cano sinyora unuttuğum varsa affola nasılsınızzzzzzz hepinizi öpüyoruzzzzzzzŞenizŞeniz

iyi akşamlar kıslaar oohh ne güzel ben yokkene gelmş gitmişiniz,çalıkuşum azimliyimde şu iştah olmasa en azından hareket edeyim diyorum artış olmaması için,haydeç ablacım sana kolay gelsin ,beyazcım senin içinde herşeyin hayırlısı inş.serbesler eltimin de söylediği gibi hem kazık hemde baştan savma iş yapıyolar görümcemde gitmişti ordan biliyorum,eltim du bekle bende geliimm beraber yuvallanalım,myhope cum hoşgeldin cnm,bizde sizi öpüyoruuz...
hadi bakalım görüşmek üzere sakaryalı sultanlar kokkulu öpçükler aldınız haberiniz olaa...

Son düzenleme:
oh oh maşaallah baya gelen giden olmuş bizlere selam veren dua eden hepinizden allah razı olsun kısmetsizim seninde spora gitme düşüncene sevindim arkadaşaım hadi aynı yere beraber başlayalım çok güzel olur haydeç ablacım kolay gelsin ne güzel bu kriz zamanında tülbentlerini satabiliyosun maşaallah rabbim arttırsın inşaallah çalıkuşum canım arkadaşım sizlerin desteği ve dualarıyla huzurluyum ben canım.myhopecim sen yüklüsün bebek bekliyosun hamilelerin duaları kabul olur canım senden özel dua istiyorum güzelim rabbim gönlümdekini versin hayırlı bir iş kapısı açsın olurmu canım,ayrıca yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz ne güzel hemen sohbete koyulmuşsunuz .....
bu gün dolaştım biraz sağa sola baktım ama malesef fasoo bu dolaşmalarım esnasında kimi gördüm dersiniz tabiki yeşil gözlümü hanım bir faal bir faal sormayın gitsin oraya buraya yetişcem derken birde misafirler cabası tabi bizlerin yanına uğrayamaz ama ne güzel kıskandım valla benim gibi evde böyle kös kös oturmaktan iyidir benden çok yaşarsın sen ablam aynen devam ...benden bukadar kızlar kaçtım ben öpüldünüzŞeniz

aman aman lalah nazardan saklasın topiciğimizi.ne güzel gelen giden......
buarada kimler gelmiş.myhopem ve oğluşu bizi ziyaret mi gelmiş.teyzesi öper onu en kocamanından...
haydeç ablam alllah kolaylık versin.
beyazım sıkma canını rabbimin kararladığı bişey vardır elbet.....
çalıkuşum ve elticime kolay gelsin.
yeşilgözlü ablam yaf bu enerjin hiç bitmesin.gümüşüm öpüyorum seni.....
ya bu arad sinnnyoraaaaaaa kızz öldün mü kaldın mı...bi ses ver hele...yav turna54 sende mi yoksun arkidiş.....merak ettik sizi yafffff...
hadi iyi geceler..rabim rahatlık versin hepinize........

evet yaa nerdesiniz sinyora ve tuna milletin hediyesi elinde patladı olmadı ama böyle:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…