Sakarya///54

günaydın sakaryam..... hayırlı cumalar canlar..... sağolun kızlar inşallah kolay gelir.....myhope canım benim hoşgeldin..bebiş nasıl sen nasılsın..aradada uğraman beni mutlu ediyor.... ee bi spor salonu aldı başını gidiyor..arkadaşlar uğraşmayın gelin yazın benim bahçeye bol bol spor yaparız beraber hemde bedava...yerimseniben

gününüz aydın,a.s.cumanız mübarek olsun arkadaşlar...duaalarınızda :Saruboceq:bizleride unutmayın olur mu...haydeç ablacım gelelim kıs çimenlerde yuvallanırızgamyoncuiremsu anaaam çok sosyetik buldum ben kısları hihoyyytspor salonu felan ,sağlığınız elveriyosa gidin bende bi ara düşünmüştümde boyunda fıtık,bel kemiği yamuk daha saymıyım korktum anlıcanız öle fazla egzersize gelemem, ben yürüyüşümü yaparım,azcukta iştahımı yola getiririm idare ederiz,sağlık için düşünüyorum ben bu yaştan sora manken neyin olmucam yane,hakket sinyora nerelerdesin kıs hediye işini yarım bıraktın olmadı amaa,
beyazcım nikinin altında bişi yazii onun anlamı ne oliii:uhm:
boşver de başka denizlere yelken açtı galba sesi çıkmıyo
haydi heppinize ii günler Şeniz

kıs eltim eltim.........sesini duydum da geldim..
burada herkese selam sakaryamın güzelleri...........gününüz aydın cumanız hayırlı olsun.........

Merhaba arkadaşlar, güzel ama kapalı bir hava var bugün.
Herkese hayırlı cumalar, güzel bir haftasonu diliyorum.
Myhope cim resme tıklayınca büyük açılıyor, teşekkürler.
a.s.

slm canlarım hepinizin cuması mübarek olsun nasılsınız dünden bu güne ben çok şükür iyim hani ne derler iç güveyinden hallice,hepinizin neşesini yerinde gördüm aman ne güzel rabbim daim etsin roşum canım ciğerim gözündende bi şey kaçmıyo canım:asigim:

bende geldim buldum sizi işte...:) gelin öpem hemşerilerimi önce ... mucaks.. bende beşköprüde oturuyorum..

biz geldikkkkkkkk:lepi:
kontrolümüz vardı yeğeniniz çok iyiymiş teyzeleriiiiiiii doktorumuz boncuğunu da gösterdiiiii-o öyle diyoo-kesin erkek yaniiii alperenim geliyorrrrr
hepinize iyi akşamlarrrr sakaryamın güzel hanımlarııııııııa.s.

Hadi hayırlısı. Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah Alpereni...:lepi:

a.s.

Son düzenleme:
bende geldim buldum sizi işte...:) gelin öpem hemşerilerimi önce ... mucaks.. bende beşköprüde oturuyorum..
hoşgeldin canım bizleri bulmana sevindim sık sık bekleriz seni buraya....

çok sevindim tatlım yüce mevlam ne güzel dualarınızı dualarımızı kabul buyurmuş erkeğimiz geliyomuş rabbim tamamını nasip etsin sağlıcakla dünyaya gelmesini hayırlı uzun bir ömür sürmesini nasip etsin inşaallah......

iyi geceler kızlar nasılsınız iyisiniz inşallah beyazın dediği gibi çok yoğunumtopiği ihmal etdim ama sizleri çooook seviyorum iyiki tanımışım
beyazcım hayırdır aşk maşk neoluyo kız yakışırda allahım güzelliğin gibi kaderinide güzel yapsın
mayhopecim gözün aydın olsun hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah hepinize ayrı ayrı slm hayırlı geceler

iyi geceler arkadaşlar...a.s.
myhopecum güzel haberlerin hayırlı olsun cnm,rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,sizleri nazardan korusun inş...:teselli:
her_bal hoşgeldin cnm,her zaman bekleriz bizler burdayız...
yeşilgözlü ablacım sende hoşgeldin bizi ablasız bırakma,haydeç ablamda işlerinden gelmiyo zati,evet beyazda bi işler vaa ama ip ucu vermiii benim gözümden kaçmaz:jeyyar:
haydin görüşürüz öptm hepsiniziiŞeniz

selam kızlar........akşam eltim kapamış bugünde açılışı ben yapıyım dedim......
önce her_bal hoşgelmişin.devamlı bekleriz......
oooooyeşil gözlü ablam uğramış..ablacım dikkat et kendine bu yoğunlukta hasta falan olma...haydeç ablamda arada bii ceee diyip kaçıyo zati.gerçi onunda işleri çok yoğun..
beyazım canım allah iyi insanlarla karşılaştırsın.mutlu olmayı en çok hakeden insansın canım..
myhopecum alperinimiz geliyo yanii..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..o sakarya topiğinin maskotu olcak inşallah........
ya burada biraz canım sııkın...benim kız felaket grip...ben oldum oluyorum derken oşifayı kaptı.......
hastalıksız sağlıklı haftasonları dileğiyle............

günaydın sakaryam ...kızlar valla ne güzel haberler alıyoruz böyle myhope canım senin adına çok mutlu oldum.... beyaz anlat kıs bakalım şu aşk meşk işlerini...roşum valla herzamanki gibi neşen yerinde allah bozmasın canım..kısmetsiz pisim çok geçmiş olsun canım benim....çalıkuşum sen aç gezmeye devam sanırım...yeşilgözlüm canım benim sende yoğunsun işlerin kolay gelsin...

kısmetsiz kedi.. saol canım hoş buldum.. ben sohbete giriyorum sık sık sizide beklerim... hemşeriler olarak destek veririz birbirimize... :)

tünaaydıın sakaryam...bu hafta ilk defa bugün sabah uyudum,anca uykumu alabilmişim keyfim yerinde yane...
eltim geçmş olsun,akşamdan belliydi çocuğun hali salgın önce çocuklara vuruyoo zati,
haydeç ablacımda uğramışın,hoşgelmişin,fazla neşe olunca çok fazla nazara geliyorum,duana aamiin dicem ,allah razı olsun...:Saruboceq:
her_bal cım önceki sayfayı da bi gör bizde hoşgeldin dedik sana,sık sık uğra cnm,
haydi bakem gününüz güzel geçsin kıslaara.s.

slm kızlar hepinize kocaman kocaman öpücükler nasılsınız ben süperim eeee hava güzel gün güzel dimee hepinizin sevgililer günü kutlu olsun kızlar-tatlicadiarzu-valla pek diyeceğim bir şey yok ama tek şey var şimdilik bu sene sevgililer gününü yalnız ve mutsuz geçirmeyeceğim inşaallah

ay ay ay neler görüyoruum,okuyooruum, maşaallah allah daim etsin,herşey gönlünce olsun arkadaşıım çok sevindirik oldum hee senin adınakaydirigubbakcemile5
kıs millet nerdsiniz bu kıs uçmuş yav gelin de dedikodu yapalım azcuk kaydirigubbakcemile

kızlar bişey diyeyim size sevgililer gününü evlilerin kutlaması saçma gelir bana hep... bilmem katılırmısınız.. ?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…