biz geldikkkkkkkk:lepi:
kontrolümüz vardı yeğeniniz çok iyiymiş teyzeleriiiiiiii doktorumuz boncuğunu da gösterdiiiii-o öyle diyoo-kesin erkek yaniiii alperenim geliyorrrrr
hepinize iyi akşamlarrrr sakaryamın güzel hanımlarııııııııa.s.
hoşgeldin canım bizleri bulmana sevindim sık sık bekleriz seni buraya....bende geldim buldum sizi işte...:) gelin öpem hemşerilerimi önce ... mucaks.. bende beşköprüde oturuyorum..
biz geldikkkkkkkk:lepi:
kontrolümüz vardı yeğeniniz çok iyiymiş teyzeleriiiiiiii doktorumuz boncuğunu da gösterdiiiii-o öyle diyoo-kesin erkek yaniiii alperenim geliyorrrrr
hepinize iyi akşamlarrrr sakaryamın güzel hanımlarııııııııa.s.
selam kızlar........akşam eltim kapamış bugünde açılışı ben yapıyım dedim......
önce her_bal hoşgelmişin.devamlı bekleriz......
oooooyeşil gözlü ablam uğramış..ablacım dikkat et kendine bu yoğunlukta hasta falan olma...haydeç ablamda arada bii ceee diyip kaçıyo zati.gerçi onunda işleri çok yoğun..
beyazım canım allah iyi insanlarla karşılaştırsın.mutlu olmayı en çok hakeden insansın canım..
myhopecum alperinimiz geliyo yanii..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..o sakarya topiğinin maskotu olcak inşallah........
ya burada biraz canım sııkın...benim kız felaket grip...ben oldum oluyorum derken oşifayı kaptı.......
hastalıksız sağlıklı haftasonları dileğiyle............
slm kızlar hepinize kocaman kocaman öpücükler nasılsınız ben süperim eeee hava güzel gün güzel dimee hepinizin sevgililer günü kutlu olsun kızlar-tatlicadiarzu-valla pek diyeceğim bir şey yok ama tek şey var şimdilik bu sene sevgililer gününü yalnız ve mutsuz geçirmeyeceğim inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?