Seni çok iyi anlıyorum, yaklaşık 1,5 yıl önce bizde Hakkari'den buraya geldik.ewet arkadşım çok doğru söylüyosun ben şuan hakkaride yaşıyorum sakarya şuan cennet geliyo bana bizde hep tayin gören biriyiz öyle özlüyorumki sakaryayı bu tarz bi yazı görüncede çok sinirlendim yoksa asla böle bişi yazmazdım bende
Seni çok iyi anlıyorum, yaklaşık 1,5 yıl önce bizde Hakkari'den buraya geldik.
[/
merhabalar kıslarrr çalıkuşu canımm sende heralde görew yüzünden burdaydın bizde seneye tayinciyiz bu yıl geldik memleketimi öle özlüyorumkisenağlamasenağlamasenağlama
arkadaşım niyetim saygısızlık değildi... adapzarının sorunlarına şakayla karışık bir eleştri yapayım dedim... daha kötü yerleri görenler buranın çok ii olduğunu nasıl düşünüyorsa... daha ii yerleri gören bi insanında bazı şeylerin yetersiz olduğunu düşünmesi kadar normal birşey yok.. ben isterdim ki saygı çerçevesi içinde sakaryanın sorunlarını eksiklerini konuşabilelim.. ama olmıcak sanırım arkadaşlar parladı birden... benim bakış açım her düşünceye açık ve saygılıdır... benim çok beğendiğim bir yeri bir şehri başkası bazı nedenlerden dolayı beğenmiyor olabilirdi... benim tepkim böyle olmazdı... şehrimizin çok fazla eksiğinin olduğu açıkça ortada... güzel yönleri yok demedim.. sadece orada o anki ruh halim onları yazmak istemiş olabilir... herkes düşüncelerinde özgürdür... saygılariyi akşamlar kızlar ne olmuş böyle uğramayalı bir ilk yaşanmış her_bal niye kızdı bize bu kadar anlamadım aslen sakaryalı değilmiki acaba sakaryayı sevmiyor desem bize ayıp olur çünkü ben ve çalıkuşu bildiğim aranızda başka varmı kızlar aslen buralı olmamamıza rağmen seviyoruz sakaryayı sessiz sakin aradığını bulabileceğin insanları gayet sıcak yardım sever bir şehir burası bilemiyorum yani her neyse yeni gelen arkadaşım sende hoşgeldin umarım daim olursun bizlerle memleket hasreti giderirsin....çalıkuşum tebrik ediyorum canım seni haa gayret umarım tamamen kurtulursun şu sıgara illetinden, roşum aferin kız sana bir kilo gitti hee hadi bakalım baya azimli gördüm seni bu gidişle kilolara elveda dersin sen..... gelelim benden haberlere bu gün bir arkadaşaım aradı öğretmen kendisi velilerinden biri sgs mağazasının sahibiymiş onunla benim için konuşmuş gelsin ben ona yardımcı olmaya çalışırım demiş bu gün gittim görüştük çok tatlı hoş bir bayan sivimi aldı bakalım inş rabbim onu vesile kılarda hayırlısıyla iyi bir işe girerim dualarınızda unutmayın canlarım benim daha sonra yine uğrarım ben hadi iyi akşamlar tekrardan öpüldünüz
Merhaba arkadaşlar; ocean_girl evet bizde görev nedeniyle bulunduk Hakkaride,
inşallah güzel bir yere tayine gelirsiniz, hakkınızda hayırlısı olsun.
Cuma akşamı saat 10 gibi son sigaramı içmiştim bakalım 3 gün olucak bu akşam.
Allahım ne illet birşeymiş şimdi daha iyi anlıyorum Çok bağlanmışım, çok....
Daha önce 1 kez denemiştik 5 gün sürdü. Onun dışında hiç denemedim 18 yılda...
Arkadaşlarım destekleriniz için çok teşekkürler, inşallah başarırız, bırakırız şu sigarayı.
Gerçi eşim o kadar kararlı ve inatçı ki bakalım ne olacak, tek bildiğim kilo vermek
yerine alırım bu gidişle o boşluğu birşeylerle doldurmak istiyorum, bolca sakız çiğniyorum.
Görüşmek üzere kendinize iyi bakın olurmu?:1hug:
yok küsmedim canım ben sanal ortam kim kimin ne oldunu nerden bilecek...yanlış anlaşılmalar olması normal.. burdayım ben takip ediyorum sizi saol arkadaşım nezaketin için...:teselli:anladım canım tabiki muhakkak hoşlanmadığın tarafları keşke olsaydı dediğin yanları vardır bizim yokmu bizimde var ama öyle hemen küsüp darılmaca olmazki hayatım eminimki bi yanlış anlaşılma olmuştur bizler bir yıl kadardır bir süredir burada sohbetler ediyoruz kah gülüyoruz kah birbirimizin derdiyle dertleniyoruz aramızda tek bir kişi dahi yokturki yeni gelene terslensin sen necisin desin ben buna kefilim çünkü her yeni katılan kişi bizi memnun eder ama arada olan böyle küçük takışmalarıda hoş görmek lazım dimi canım konuşup paylaşılınınca her sorun halolur tamammı tatlım bir yere gitmek yok sohbete devam öpüyorum seni
canım arkadaşım bence yanlışlık kendini ifade etme şeklinde....biz şimdi seni yeni tanıyoruz ve topiciğe girip daha ilk mesajlarında böyle bi eleştri olunca biraz tepki olması doğal..arkadaşım niyetim saygısızlık değildi... adapzarının sorunlarına şakayla karışık bir eleştri yapayım dedim... daha kötü yerleri görenler buranın çok ii olduğunu nasıl düşünüyorsa... daha ii yerleri gören bi insanında bazı şeylerin yetersiz olduğunu düşünmesi kadar normal birşey yok.. ben isterdim ki saygı çerçevesi içinde sakaryanın sorunlarını eksiklerini konuşabilelim.. ama olmıcak sanırım arkadaşlar parladı birden... benim bakış açım her düşünceye açık ve saygılıdır... benim çok beğendiğim bir yeri bir şehri başkası bazı nedenlerden dolayı beğenmiyor olabilirdi... benim tepkim böyle olmazdı... şehrimizin çok fazla eksiğinin olduğu açıkça ortada... güzel yönleri yok demedim.. sadece orada o anki ruh halim onları yazmak istemiş olabilir... herkes düşüncelerinde özgürdür... saygılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?