Sakarya///54

İyi akşamalar arkadaşlar.
Effekaan aramıza hoşgeldin canım. Bebeğini sağlıcakla büyüt; sakaryalılar sıkça
buluşuyor -tatlicadiarzu- inşallah birinede sen de katılırsın.
Bugün pek açamadım kk neler olmuş, neden gerildik böyle arkadaşlar.
Herbal sen beğenmemiş olabilirsin, bende buralı değilim. Ama yaşanabilir, güzel,
kendi halinde, kargaşa ve aksiyondan uzak huzurlu bir kent bence Sakarya.

Arkadaşlar asıl size benim için çok öenmli birşeyi anlatmak istiyorum.
Cuma akşamı eşimle otururken birden; hadi sigarayı bırakalım dedi.:1shok:
Ben nerden çıktı falan oldum tabii. Ama o çok kararlıydı, ben ne
kadar çamura yatsamda ısrar etti-tatlicadiarzu-. Şimdi az sonra 48 saat bitecek,delikafadulden
18 yıllık bağımlılığımdan bakalım kopabilecekmiyim. O kadar zorlanıyorum ki...
Dün eşim değişiklik olsun diye düzceye götürdü. Ama gez toz, bir yerdeiboş geliyor. Ne kadar sıkı bağlı olduğumu anladım. Sanki hep oruçmuşum gibi. Bugün dayanamayıp 1 tane
içtim . Eşimle didişip duruyoruz. Bakalım nereye varacak bu işin sonu.
CADIARZU

kıslar sakaryalıyım bu topiğe girmedim ama bi bakaıyım dedim herbal arkadaşım sana iki çift lafım var sen sakaryada yaşamıyosun o zaman bitki gibi fotosentez yapıyosun heralde sakaryada sosyal aktivite yokmuş daha neler ben ilçesinde yaşadığım halde her istedğmi bulabiliyorum sen roma italyayla karıştırma ve sakaryaya kurban ol bence...
kıslar bi gireyim dedim böle bişe gördüm çok sinirim bozuldu yanii...

Neyse canım, arkadaşımız zaten gerekeni yazıp ayrılmış topikten.
Bencede Sakarya çok güzel bir şehir. Ben Türkiyede belki 10-12 il dışında
bütün illeri gezdim, gördüm. Keşke herkes görse; o zaman daha bir kıymetini
bilir herkes yaşadığı yerin.

ewet arkadşım çok doğru söylüyosun ben şuan hakkaride yaşıyorum sakarya şuan cennet geliyo bana bizde hep tayin gören biriyiz öyle özlüyorumki sakaryayı bu tarz bi yazı görüncede çok sinirlendim yoksa asla böle bişi yazmazdım bende

iyi geceler sakaryam...
ocean_girl hoşgeldin cnm ,madem sakaryalı ve burdan uzaksın,istediğinde uğra topiğimize memleketinin hasretini giderirsin azda olsa...
çalıkuşum sende hoşgeldin,
sizlere slm verdim kaçıyorum eşim pc sırasında ,hepinizi öptm canlar...

Son düzenleme:
Seni çok iyi anlıyorum, yaklaşık 1,5 yıl önce bizde Hakkari'den buraya geldik.

Son düzenleme:
günaydın canlar....çalıkuşu inşallah başarırsın..ben kaç kere bırakma girişiminde bulundum ama nafile.... bırakamadım çok kızıyorum ama başaramıyorum...inşallah bırakırsın canım....

ocean_girl hoşgeldin canım aramıza...gurbette olupta memleketini özleyen senin gibi arkadaşlar çok var topikte senide herzaman bekleriz canım....

gününüz aydın olsun hanımlara.s.,çalıkuşu ar.inş.başarılı olursun,bu alışma dönemini bi geçirsen geçmişe göre nasıl rahatladığını göreceksin biraz sabır sadece,haydeç ablacım hadi sende katıl çalıkuşuna bakalım kim daha başarılı olcek,:uhm:benim eşimde tiryakiydi çok, mayısta bıraktı zorlandı ama artık alıştı ,eve gelen misafir içtiğinde içmeyene ne zormuş bunu çekmek çok rahatsız oluyorum ,sen 15 sene nasıl dayandın benim içmeme diyo, şimdi anladı bende zaten çok savaş verdim maalesef başarılı olamamştım,sağlık sorunu yaşayınca biraktı çok şükür ki,tek temennim tekrar başlamaması, hepinize iyi haftalar,haftanın ilk günü bugün işler çok,kahvaltımı edip girişecem, hava soğudu yürüyüşede çıkamıcam gibi,kolay gelsin hepimize,öptüm en kokkulusundan.Şeniz.

ben yine geldim kıslar kahvaltıdan önce baskülle görüşeyim didim,1 haftalık çalışmalarım neticesinde 1 kg.vermişim çok sefindim sizle paylaşam dedim,demekki yemeğince veriliyomuş, ben son zamanlarda su içsem yarıyo felan diyodum daa,hadi tebrik edin benii,daim olur inş.

günaydın arkidişler....yav topicikte ne bu haraketlilik...fisfisfis
herbal arkadaşım dostlarımıza alınma...biz sakaryamızı çok seviyoruz.elbette yurt dışından farklıdır.ama buranında kendine göre çok güzellikleri var.sen demişsin eğlenmek için bile yarım saat yol lazım.dünya şehri istanbulda bırak eğlenceyi bi yerden biyere gitmek için yarım saatten fazla yol gidiyosun.sakaryada dolaşmaya çıktığında mutlaka bi tanıdığını görür selamlaşır konuşursun.ben kalabalıklar içinde yanlız olmaktansa eşimi dostumu görmeyi seviyorum.kro meselesine gelince o dediklerinden heryerde var ister yurt içi ister yurtdışı...sanırım sadece görüntüleri değişiyo..gezilicek güzel yerleri çok ama bence reklamı az.....sen bence sakarya yı ve bizleri biraz daha tanımaya çalışyerimseniben

gelelim bizim kızlara..ocean gril ,eefekann canlarım hoşgelmişsiniz..efekancım bebişini güle güle büyüt.ilerde buluşmalara bekleriz.ocean gril arkadaşım topiciğe hep bekleriz...
çalıkuşum inşallah bırakırsın.bende 2-3 defa bıraktım.bi keresinde 6ay içmedim.ama maalesef tekrar başladım...inşallah sen bırakırsın.haydeç ablam darısı başımıza....
eltim eltim aferim kız sana...hadi bakem devamı gelsin....
kızlar benimde bugün işlerim çok.hepinizi çok öpüyorum..hade hepimize kolay gelsinnnnnn:içelim:

selam sakaryammmm
çalıkuşum canım Allah muvaffak etsin inşallah başarır bırakırsın şu meretiiiii darısı haydeç ablamla tüm içenlerin başınaaaaaaa ben kullanmam ama eşim malesef tiryaki normalde zaten zor ama hele şu dönemde inanın kokusuyla baş etmek imkansız yanımda içmiyor ama içmesi bile yeterliiiiiiiiii:bbo:
roşummm tebriklerrrrr ama kilo verecem diye aç kalmıyorsun değil miii inşallah devamı da gelir istediğin kadarını verirsin canımmm
kısmetsiz kedim kolay gelsinnnnn:1hug:
ocean_girl eFFeKaaN hoşgeldinizzza.s.
sakaryamın tüm güzel hanımlarııııı öpüyoruz hepiniziiiŞenizŞeniz

Merhaba arkadaşlar; ocean_girl evet bizde görev nedeniyle bulunduk Hakkaride,
inşallah güzel bir yere tayine gelirsiniz, hakkınızda hayırlısı olsun.
Cuma akşamı saat 10 gibi son sigaramı içmiştim bakalım 3 gün olucak bu akşam.
Allahım ne illet birşeymiş şimdi daha iyi anlıyorum Çok bağlanmışım, çok....
Daha önce 1 kez denemiştik 5 gün sürdü. Onun dışında hiç denemedim 18 yılda...
Arkadaşlarım destekleriniz için çok teşekkürler, inşallah başarırız, bırakırız şu sigarayı.
Gerçi eşim o kadar kararlı ve inatçı ki bakalım ne olacak, tek bildiğim kilo vermek
yerine alırım bu gidişle o boşluğu birşeylerle doldurmak istiyorum, bolca sakız çiğniyorum.
Görüşmek üzere kendinize iyi bakın olurmu?
:1hug:

iyi akşamlar kızlar ne olmuş böyle uğramayalı bir ilk yaşanmış her_bal niye kızdı bize bu kadar anlamadım aslen sakaryalı değilmiki acaba sakaryayı sevmiyor desem bize ayıp olur çünkü ben ve çalıkuşu bildiğim aranızda başka varmı kızlar aslen buralı olmamamıza rağmen seviyoruz sakaryayı sessiz sakin aradığını bulabileceğin insanları gayet sıcak yardım sever bir şehir burası bilemiyorum yani her neyse yeni gelen arkadaşım sende hoşgeldin umarım daim olursun bizlerle memleket hasreti giderirsin....çalıkuşum tebrik ediyorum canım seni haa gayret umarım tamamen kurtulursun şu sıgara illetinden, roşum aferin kız sana bir kilo gitti hee hadi bakalım baya azimli gördüm seni bu gidişle kilolara elveda dersin sen..... gelelim benden haberlere bu gün bir arkadaşaım aradı öğretmen kendisi velilerinden biri sgs mağazasının sahibiymiş onunla benim için konuşmuş gelsin ben ona yardımcı olmaya çalışırım demiş bu gün gittim görüştük çok tatlı hoş bir bayan sivimi aldı bakalım inş rabbim onu vesile kılarda hayırlısıyla iyi bir işe girerim dualarınızda unutmayın canlarım benim daha sonra yine uğrarım ben hadi iyi akşamlar tekrardan öpüldünüz

arkadaşım niyetim saygısızlık değildi... adapzarının sorunlarına şakayla karışık bir eleştri yapayım dedim... daha kötü yerleri görenler buranın çok ii olduğunu nasıl düşünüyorsa... daha ii yerleri gören bi insanında bazı şeylerin yetersiz olduğunu düşünmesi kadar normal birşey yok.. ben isterdim ki saygı çerçevesi içinde sakaryanın sorunlarını eksiklerini konuşabilelim.. ama olmıcak sanırım arkadaşlar parladı birden... benim bakış açım her düşünceye açık ve saygılıdır... benim çok beğendiğim bir yeri bir şehri başkası bazı nedenlerden dolayı beğenmiyor olabilirdi... benim tepkim böyle olmazdı... şehrimizin çok fazla eksiğinin olduğu açıkça ortada... güzel yönleri yok demedim.. sadece orada o anki ruh halim onları yazmak istemiş olabilir... herkes düşüncelerinde özgürdür... saygılar

anladım canım tabiki muhakkak hoşlanmadığın tarafları keşke olsaydı dediğin yanları vardır bizim yokmu bizimde var ama öyle hemen küsüp darılmaca olmazki hayatım eminimki bi yanlış anlaşılma olmuştur bizler bir yıl kadardır bir süredir burada sohbetler ediyoruz kah gülüyoruz kah birbirimizin derdiyle dertleniyoruz aramızda tek bir kişi dahi yokturki yeni gelene terslensin sen necisin desin ben buna kefilim çünkü her yeni katılan kişi bizi memnun eder ama arada olan böyle küçük takışmalarıda hoş görmek lazım dimi canım konuşup paylaşılınınca her sorun halolur tamammı tatlım bir yere gitmek yok sohbete devam öpüyorum seni

herkese iyi akşamlar...
arkadaşım umarım bırakırsın..ben 10 yıl içtim...eşimle birlikte bırakma kararı aldık...sonra o tekrar başladı ve bana içirmedi...bende ona hırsıma içmeye devam ettim..:dilcikar:..we birgün ''yok daha içmicem '' dedim ve bıraktım.sositosositosositososito.15 gün sonra hamile olduğumu öğrendim...:CüvCüv:
halen daha canım bazen istio.. özellikle arkadaşlarım içerken..ama üstümden büyük bi yük kalktı..Allahım sana şükürler olsun..:Saruboceq:.sanada sabır versin..

Son düzenleme:
yok küsmedim canım ben sanal ortam kim kimin ne oldunu nerden bilecek...yanlış anlaşılmalar olması normal.. burdayım ben takip ediyorum sizi saol arkadaşım nezaketin için...:teselli:

canım arkadaşım bence yanlışlık kendini ifade etme şeklinde....biz şimdi seni yeni tanıyoruz ve topiciğe girip daha ilk mesajlarında böyle bi eleştri olunca biraz tepki olması doğal..
biz burda kocaman bi aileyiz.biz burada birbirimizle sanal gerçek demeden bişeyleri paylaşıyoruz.ve çok eğleniyoruz.senide görmek isterizyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…