canım arkadaşım bence yanlışlık kendini ifade etme şeklinde....biz şimdi seni yeni tanıyoruz ve topiciğe girip daha ilk mesajlarında böyle bi eleştri olunca biraz tepki olması doğal..
biz burda kocaman bi aileyiz.biz burada birbirimizle sanal gerçek demeden bişeyleri paylaşıyoruz.ve çok eğleniyoruz.senide görmek isterizyerimseniben
roşum beni unutmuşsun ama neyse... :) günaydın sakaryam.. yine evde binekliyorum bugün... yaz gelsede gezsem tozsam çocuklarımla... öff... yeni bi foto makinası alcam yaza doğru sakaryanın tozlu sokaklarını çekecem... çekilcek başka bişey yok bu şehirde... lol bide çark cad. kroları çekip yayınlasammı acaba... kokarca gibi saçlar... düşük don pantolonlar lol...
Off arkadaşlar; karmakarışığım bugün. Olmadı, yenik düştüm.
Ben nasıl bırakacağım bu mereti bilmem. Utandım buraya yazmaya bile.
Neyse şimdilik benden bu kadar, biraz kendimi toplayayım, yine gelirim.
yeşilgözlü ablacım hoşgeldin nerelerdesin günlerdir?
umarım herşey yolundadır iyisin dime?
arkadaşım cvplarımı daha sonraki sayfalarda verdim bende cvp vermek istemiyorum.. ayrıca buraya muhtaç değiliz... burda durmak zorundayız.. lütfen kimse bilmeden hayatım hakkında yorum yazmasın...arkadşım sakaryama bu şekşlde laf atman çok ayıp gerçek sakaryalı olsaydın bu kelimeleri yazmazdın çok ülke gezmişsin ama sakaryaya muhdaç kalmışsın ağızdan çıkan söz sahibinindir
çark caddesi kıroları bizim çocuklarımız rahatsız oluyorsan evinde otur hanım hanımcık
sakaryamdan gururduyuyorum göç halinde doğuda kalabilirdiniz sakaryayı beğenmişsinki buraya gelmişsin cevap istemiyorum
günaydın hanımlar...ben bütün gece ayaktaydım oğlum ateşlendi.....
elimden geldiğince takip etmeye çalışıorum sizi......ama yazmadan geçemicem...
benim güzel vatanımın tarihi yazılmış.......
havasında..suyunda ..kokusunda ..tozunda ..toprağında ...cennet tadında sakaryam....da....
değil sitem etmek suyundan içerken'' bismillah'' gerek......
kızlar hiç bişey demiyorum size ... iğnelemediğiniz yerim kalmadı... biraz daha açık görüşlü olun sadece bunu diyebilirim...
bilgecik ordan bakma bakiiimm şakkıdıelma dersem çık elmaaa,nerelerdesin kaç gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?