Sakarya///54

bakıp kaçıcan sandım da dur yakalandım desin dedim
iltifatına tşk,çok fazla takmıyorum cnm,biraz kontrole aldım kendimi o kadar...

teşekkür edrim canım medeni yaklaşımından dolayı... roşumm sanada teşekkürler arkadaşım...

hoşbulduk canım tşk ederim...

merhaba kızlar......aman allahım topiciğimizdeki harakete bak.:1shok:...ya sabah sabah neler olmuş böyle..herbalcım canım herkes herşeyi sevmek zorunda değil.ama kötülemeyelim.kızlar hadi ama artık uzatmayalım bu konuları....burda çok güzel paylaşımlar yaşıyoruz.sanal gerçek demeden birbirimizin dertleriyle üzülüyor,mutluluklarıyla seviniyoruz.:enbuyukkk:yani biz kocaman bi aileyiz....Şeniz.
bu arada efekancım çok geçmiş olsun.çocuklar hasta olunca ben çok üzülüyorum.bebişini öp benim için..
yeşilgözlü ablacım hayırlısı olsun.allah tamamına erdirsin..a.s.
haydeç ablam işlerini kolaylayabildin mi?beyazcım işemi başladın kız yoksun ortada?CADIARZU
bilgeee pabucu yarım çık dışarıya oynayalımmmm.kaydirigubbakcemile2şaka bi yana öpüyorum tatlım.....
myhopecum bi görünüp bi kayboluyosun kız.....
huuuuuuu diğer arkadaşlar nerelerdesiniz yaf...:uhm:........
eftelya5434cüm hoşgeldin,daimi bekleriz.....:teytey:.
.

Merhabalar, bene kayseriliyim aslen, ama eşim burda çalışıyor o yüzden artık Sakaryadayız. 6 ay oldu geleli ama alışamadım buraya ben. Hiç kimseyi tanımadığım için olabilir bir de kriz ve işsizlik olunca günler benim için biraz zor geçiyor. Yinede sağlık olsun belki bir gün bulurum bende iş..
Sağlıcakla kalınn..

todaisy canım hoşgeldin......hep bekliyoruz.burda çok güzel paylaşımlar ,dışarıda çok güzel buluşmalar yapıyoruz.hepsine bekliyoruz......

hoşgeldin canım... gayet normal zamnla alışırsın... hiç alışmayada bilirsin belki...zamn gösterir..sakaryanın neresinde oturuyosun canım...

Hoşbuldum, bende aktivitelere katılmak isterim tabiki. Ben Sakarya merkezdeyim, erenler diye geçiyo canım..

hoşbulduk canım çok tşk ederim.bende sakarya sevdalısı olarak aranızdayım..:dance:

Merhaba arkadaşlarŞeniz
Uzun zamandır yoktum.Aslında buralardaydım ama zamanım yoktu.Beni merak etmişsiniz.İyiyim çok şükür.-tatlicadiarzu-
Ben Kimmiyim :uhm:
(Boşwer)
:icecream:

aaaaaaaaaaaaaa.....kimleri görüyorum kimleri...nerelerdesin sen bacım..neyse hoşgeldin..ama gene kaybolma ortadan....

Hoşbuldum, bende aktivitelere katılmak isterim tabiki. Ben Sakarya merkezdeyim, erenler diye geçiyo canım..

aaa annem oturuyor canım orda gelince görüşelim senle arkadaş oluruz istersen... neresinde tam olarak adres ne... annem 50.yıl ortaokulu var onun arkasındaki bloklarda oturuyor.. ben ters kalıyorum biraz beşköprüdeyim fisfisfis

Tabiki buralara yolun düşerse arkadaş oluruz, ben türbe caddesi üzerinde cherry var onun arkasında oturuyorum.

günaydınlar tünaydınlar selamlar merhabalaaaar :))))ayy kızlar dışarda güneş var ne güzel ne güzel kar yağmadı bi türlü ama şu mübarek güneşide gördümmü keyfime diyecek yok gerçi bizim topiçe girince hem keyfim kaçtı hem çok keyiflendim nasıl oldu bu deeerseniz hemcecik açıklayayım bize yakışmayan bir ortam gördüm gibi bi tartışmadır gidiyo uzatmayalım bence herbal arkadaşımız zaten pişmaniyetini dile getirmiş ve sıkıntılı bir zamanda yazmış yazdıklarını daha fazla uzatıp onuda kendimizide üzmeyelim bu konu hiç konuşulmamış kabul edelim.... keyiflendim çüüünkü yine yeni gelenler olmuş ve bizlere bi cee deyip kaçanlar yine ceee demişler ama kaçmayın artıııııııık..... ayrıca gözüm gönlüm açıldı beyaaa sugarım gelmiş kız bendenizmi oldun biz sana boşvermiştik ne olcek şincik hoşgeldin canım nerelerdeydin yahuuu bu kadar insan özletirmi kendini....çalıkuşum üzme kendini canım herşey beyinde biter bırakmak konusunda kendini telkin et ve ilk önce azalt istersen sonra yavaş yavaş, birden kesip atmak eminim kolay olmaz ama insan emin ol telkinle 7 yıllık kocasını bile bırakıyo:)))
herbalcım canım kaynanamı dedin ah canım ah o kaynanalar yokmu bırak memleketinden soğutmayı insanı tüm yaşamından soğuturlar kaçmak istersin seni benden daha iyi kimse anlayamaz buna emin ol.....yeşil gözlüm ablam sen böyle sinirlenirmiydin canım ama yapma sana şen kahkahalar yakışır ablacım ......kısmetsizim ne oldu canım bizim spor salonu işi vazmı geçtin hadi yaa beraber gidek .... roşum haaa gayret arkadaşım gözüm üzerinde her hafta kontrolüm altındasın ona göre ..... destan yazdım bende hemen kendimdende azcık bahsedip kaçayım daha fazla canınızı sıkmayayım bakalım bayanla konuştuk dün umarım bir yer ayarlaya bilir allahtan hayırlısı artık bu gün dışarda işlerim var sürtecem biraz eski eltimin bebişi olmuş onu görmeye gidecem belki çalıkuşumada bi süpriz yapabilirim akşama haberiniz olur şincik ben kaçtım hepiniz öpüyorum işşşşşşşt yeni gelenler devam devam burası süpeer biz süperiiiizhihoyyyt

beyaz toprak bildin gibi deil canım.. yurddışından bi dünya iş buldu eşim hepsini bozdu... göresim yok.. diyar diyar uzakları gidiyimde neresi olursa olsun.. afrikada bile yaşamaya razıyım... gazzede savaşın ortasında bile yaşayabilirim... okadar nefret ettim bu kadından bari savaştakilere yardım eder sevap işlerim burda kaynanayla kafayı bozup günaha giriyom... eşim tek bir kardeş canım kızda yokkk.. sadece biiiir... bir kıyıp oğullarına bırakmıyolar bizi yanlız bunaldım...

Girmeye çalıştım ama olmadı herbal..
ben sana anlatayım canım önce java yüklicen yoksa pc de... orda java yükle seçeneği var... yüklediysen eğer ordan... çabuk girilmiyo... yanllış nick falan dio.. sen bakma yenile hep gir... 5-6 kerede anca giriyo zor biraz girmesi.... ok bekliom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…