hahahaha çok güldüm canım yaaa. niye kocamı arıon... :) yaa niye kimse yok sohbet sayfasında sakaryalı ...
aaaaaaaaaaaaaa.....kimleri görüyorum kimleri...nerelerdesin sen bacım..neyse hoşgeldin..ama gene kaybolma ortadan....
ayrıca gözüm gönlüm açıldı beyaaa sugarım gelmiş kız bendenizmi oldun biz sana boşvermiştik ne olcek şincik hoşgeldin canım nerelerdeydin yahuuu bu kadar insan özletirmi kendini....
boşwer of be sonunda gelebildin canım...çalıkuşum üzülme canım irade meselesi inşallah bırakırsın....
bendeniz hoşgeldinnn merakta bıraktın bizi yoksunuz canoyla haftalardır bir de o ses etsee gümüşboncuk ablam da yok galibaa
:
merhaba arkadaşlar.ben çark çadessinde oturuyorum.8 yıldır burdayım ve çok mutluyum.romanyadan gelin geldim,iki çoçuk annesiyim,biri 7 yasında,biri 2 aylık.romen arkadaşlar bunu okursanız bana kızmayın,memeleketimi seviyorum ama...bir gun bana sorsalar Romanya mi...Turkiye mi... ben ADAPAZARI derim.sevgiller.a.s
aman da aman bendeniz sen buraları unutmamışdınız,
hoşgeldin cnm,bi daha bisi bırakma lüffen,özel sebep ne tür oliii anlamadım:uhm:
haydeç ablacım nee kahroluyon bea ,nee ölim deyon sen çok yaşa emi,ben o kaada takmıyom aslında nee böle anlaşıliii aaa,sadece kendi çapımda sınırı aşmadan önlem alam dedim yaaa te okaa,delikafadulden
ne güsel herkes geldi topiğimiz şenlendi hep böle olun kıslar haydin görüşürük...
arkadaşım umarım kızmaz romen arkadaşların.. bende burayı beğenmiyom italyayı avrupayı beğeniyom dedim parladı herkesde ondan diyom.. e herkesin beğendiği bi yer olur canım.. kim ne karışır... sanada saygı duymak lazım banada dimi ama... hg buralara beğendiğine sevindim.. bende beğendiğim yerlere kavuşurum umarım... sevgiler
merhaba arkadaşlar.ben çark çadessinde oturuyorum.8 yıldır burdayım ve çok mutluyum.romanyadan gelin geldim,iki çoçuk annesiyim,biri 7 yasında,biri 2 aylık.romen arkadaşlar bunu okursanız bana kızmayın,memeleketimi seviyorum ama...bir gun bana sorsalar Romanya mi...Turkiye mi... ben ADAPAZARI derim.sevgiller.a.s
Özel sebep çok özel oliyii şikerim :jeyyar:
kız sen nerelerde kaldın evlenip giddin sandım her sabah günaydın diyebilen kızımız bizi terk etdi sandım ihmal etme bizleri kocaman öpüçük canım benim
herbal arkadaşım sen sanırım ya bizi anlamıyorsun yada anlamak istemiyorsun.bizim söylemek istediğimiz;insanlar biryereleri sevmeyebilirler.ama bu oraya orda yaşayanlara hakaret hakkını vermez(kro gibi).artı biz konuyu kapatmaya gerginliği azaltmaya çalıştıkça konuyu tekrar gündeme getiriyosun gibi geliyo...(yukarıdaki mesajında olduğu gibi)arkadaşım umarım kızmaz romen arkadaşların.. bende burayı beğenmiyom italyayı avrupayı beğeniyom dedim parladı herkesde ondan diyom.. e herkesin beğendiği bi yer olur canım.. kim ne karışır... sanada saygı duymak lazım banada dimi ama... hg buralara beğendiğine sevindim.. bende beğendiğim yerlere kavuşurum umarım... sevgiler
canım hoşgeldin.çok memnun olduk.daimi bekleriz.ne güzel topiğimiz şenleniyorrr:teytey:merhaba arkadaşlar.ben çark çadessinde oturuyorum.8 yıldır burdayım ve çok mutluyum.romanyadan gelin geldim,iki çoçuk annesiyim,biri 7 yasında,biri 2 aylık.romen arkadaşlar bunu okursanız bana kızmayın,memeleketimi seviyorum ama...bir gun bana sorsalar Romanya mi...Turkiye mi... ben ADAPAZARI derim.sevgiller.a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?