kızlar ne diyorum bi gün toplansakta beraber kazımpaşaya köfte yemeye gitsek ne dersinizi bidahaki buluşmamızı orda yapalım olmazmı???cokacimcoook
yeşilgözlümü şimdideden nezaman dediğini duyar gibiyimkaydirigubbakcemile3
kızlar ne diyorum bi gün toplansakta beraber kazımpaşaya köfte yemeye gitsek ne dersinizi bidahaki buluşmamızı orda yapalım olmazmı???cokacimcoook
yeşilgözlümü şimdideden nezaman dediğini duyar gibiyimkaydirigubbakcemile3
iyi geceler beyazcım kazım paşaya gidene kadar açlıktan neoluruz kimbilir sultan çiftliğinde mola versek ben oraya kadar dayana bilirmiyim
slm kızlar bugünde hava çoook güzel kusura bakmayın kimseleri bekleyemem atıyorum bu sefer kendimi dışarı belkim bi sinema falanda yaparım çarktta üj bej tur atarım:lepi:
yeşilgözlüm sen iste adım başı durdururuz otobüsü canım nedemek nedemek valla beni evden artıkın evden kovacak olmadığı için konuşuyom işte silere heeer şekilde uyarım ben,bendenizim canım ciğerim senin zengin kocayı bulupta araba alıncaya kadar kız ölmiyelim açlıktan hani bi deyim var ölme eşşeğim ölme yaz gelecek otlar bitecekkafamçokkarıştıneyse kızlar hepiciğinizi öptüm kaçtım bekle beni sakarya ben geliyorum
hepinize selamlar güzel memleketimin güsel kadınlarııı....
kıslar arada bir giriyorum buraya sizin yardımınıza ihtiyacım varrr
ben 23 haftalık hamileyim şuan hakkrideyim ama eşimi 8 aylık başka bi bölgeye görewe yolluyolar sinirlerim cok bozuk neyse..
ben doğumu burda askeri hastanede yapmayı planlıyodum ama palnlarım suya düştü eşim yanımda olmucak bana sakarya yolu gözüktü büyük ihtimalle sakaryaya gelcem orasıda ayrı dert kendi annem vefat etti kayınvalidemde kalsam kendi babam kayınvalidemlerle konuşmuyoo neyse uzlaşcaz bi şekilde...
sizden istedğim doğum yapmış olan arkadaşlar bana hangi hastaneyi tavsiye edebilir en iyi hangisidir bide bu zamana kadar sezeryana alıştırdım burda normal olmuyodu yine sezeryan olutum heralde bana akıl verin kıslar öbür ay gelcem heralde doktor hastane iyi olsun istiyorum kafanızı çok şişirdim kusuruma bakmayın canlarım ya...
ben 23 haftalık hamileyim şuan hakkrideyim ama eşimi 8 aylık başka bi bölgeye görewe yolluyolar sinirlerim cok bozuk neyse..
ben doğumu burda askeri hastanede yapmayı planlıyodum ama palnlarım suya düştü eşim yanımda olmucak bana sakarya yolu gözüktü büyük ihtimalle sakaryaya gelcem orasıda ayrı dert kendi annem vefat etti kayınvalidemde kalsam kendi babam kayınvalidemlerle konuşmuyoo neyse uzlaşcaz bi şekilde...
sizden istedğim doğum yapmış olan arkadaşlar bana hangi hastaneyi tavsiye edebilir en iyi hangisidir bide bu zamana kadar sezeryana alıştırdım burda normal olmuyodu yine sezeryan olutum heralde bana akıl verin kıslar öbür ay gelcem heralde doktor hastane iyi olsun istiyorum kafanızı çok şişirdim kusuruma bakmayın canlarım ya...
adatıp hastanesi canım kesinlikle... halamız hasta bakıcı orda... bide sigortanız varsa indirimde yapıyorlar... sezeryan 1500 ytl idi sanırım en son.. tam bilemiyorum şuan.. özel bir hastane... 0harika hizmet ve ilgi.. tavsiye ederim.. sevgiler
umarım bir gün buluşuruz... ve üzerimdeki yanlış anlaşılmaları silerim...
mucaaaks :1hug:ah kıyamam sana ..bitti gitti o muhabbet..sen yine aramızdasın...bekleriz...sıkma canını..Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?