ocean_girl cim rabbim hayırlısıyla kurtulup kucağına almayı nasip etsin ,benim kendi tercihim ve yakınlarıma önerim önemli bi durum olmadıkça normal doğum çok daha sağlıklı ve o anı yaşamak bilinçli olarak bebişini kucağına alıp hissetmek öyle bi duygu yok yani müthş,sonrasındada en fazla 1 haftada normal hayata dönüyosun, ben doğum evinde özel odada yatmıştım, yıllaar önce ama bi sorunla karşılaşmamıştım,kardeşimde 5 ay önce yine orada doğumunu yaptı çok daha gelişmş,
tertemiz daha bi ilgili personel vardı,birazda kısmet sanırım,effekaancımın dediği gibi merhametli insanlar ilgilendi biz memnun kaldık,
adatıp maalesef hiç bir zaman memnun kalmadığım bir hastane,
özel has.olarak beyhekim hastanesinin çok methini duydum,ne çok yazmışım he...
doğumevinde ilk yeğenim dünyaya geldi 4 yıl önce.sabah sancılandı diye gittiler mesai başlamadı diye hastaneye almadılar.Boşboşuna beklettiler ve bebeğinde anneninde durumu kritikleşince sezeryana aldılar.Bence doğumevine güven olmaz.
arkadaşlar adatıpta doğum yaptım gayet iyiydi... niye öle dediniz anlamadım... neyse ben memnun kaldım...
ikinci doğumumda doğum evinde yaptım gayet iyiydi... hastaneden çok sizinle kimin ilgilendiği ve nasıl davranıldığı önemli önemli bence... doktorunuz falan önemli olan... sevgiler..
demekki hastane deil denk gelen kişiler önemli....
bendenizcim aynen katılıyorum cnm,adatıp bizimde çok paramızı yedi ve memnun kalamadık,eltim bebeğini ordaki doktorunun dikkatsizliğinden kaybetti ve maalesef artık çok fazla olay duyuyoruz doğumlarla ilgili,hal böyleyken ben yakınımı devlet has.götürürüm oraya asla...
kesinlikle tavsiye edebileceğim drlar arasında orhan solakoğlu...birde bilge hs.gündüz bey var.yaşlı ama çok dürüst bi dokro..
hsatna hakkında bende duyduydum.ama günüz bey gerçekten hem tecrübeli hemde dürüst bi doktor......
hepinize selamlar güzel memleketimin güsel kadınlarııı....
kıslar arada bir giriyorum buraya sizin yardımınıza ihtiyacım varrr
ben 23 haftalık hamileyim şuan hakkrideyim ama eşimi 8 aylık başka bi bölgeye görewe yolluyolar sinirlerim cok bozuk neyse..
ben doğumu burda askeri hastanede yapmayı planlıyodum ama palnlarım suya düştü eşim yanımda olmucak bana sakarya yolu gözüktü büyük ihtimalle sakaryaya gelcem orasıda ayrı dert kendi annem vefat etti kayınvalidemde kalsam kendi babam kayınvalidemlerle konuşmuyoo neyse uzlaşcaz bi şekilde...
sizden istedğim doğum yapmış olan arkadaşlar bana hangi hastaneyi tavsiye edebilir en iyi hangisidir bide bu zamana kadar sezeryana alıştırdım burda normal olmuyodu yine sezeryan olutum heralde bana akıl verin kıslar öbür ay gelcem heralde doktor hastane iyi olsun istiyorum kafanızı çok şişirdim kusuruma bakmayın canlarım ya...
organ mafyası durumu tamamen söylenti cnm,bunu da kanıtladılar diye duydum,kaldıki gerçek olsa biterdi bunca zaman geçti üstünden,özellikle yatarak tedavide bir daha asla dediğim bi has.bazı dr.ları muayene için harcanamaz ...
şu bi gerçekki özel hastanelerin çoğu işi ticarete döktü,
kızlar arkadaşımız bize doğum yapabileceği has.sordu biz nerelere geldik,
özelde bile sorun olduğunda doğumevi devreye giriyo bu bi gerçek ,daha öncede dediğim gibi beyhekim sakaryada 1 numara bu konuda dr.lardan ve hizmetten çok memnun kalan var...ama doğum evinide harcamayalım kıslar,kardeşimin doğumunda çok güzel ilgilendiler,eltiminde dediği gibi dr.önemli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?