Sakarya///54

sonuçta arkadaşımızın kendi kararıdır,sorusuna karşılık az çok fikri oluşmuştur yazılanlardan,geldiğindede araştırmalı tabiiki, herkesin yaşadığı tecrübe farklıdır...
hepinize ii geceler sultanlar sevgiyle kalın...

benim eşim gemici.dogumda yoktu,kızım iki aylık oldu ve daha gelmedi.çok zor olabilir ama duşunme.ben duşunmedim,sadece kızım sagalıklı olmasına dua ettim.eslerimiz olsalar da olmasalar da ,dogum olacak.hemde dunyanın en guzel duygu.anne olmak.minicik birşey kucagına oturup gozunun içinde bakacak.sen bunları duşun ve hiç moralını bozma.bebek hissettiyor.optum canım

bence arkadaş sorduğuna soracağına pişman olmuştur arkadaşlar amma çok kafadan ses çıkmış birinin iyi dediğine diğeri kötü demiş eminim kafası karışmıtır en iyisi bul bi ebe arkadaşım evde yap diyomuş tabi şaka diyorum gel gör kendi için hangisine sinerse orda yaparsın rabbim hayırlısıyla kurtulmayı sağlıcakla doğurmayı nasip etsin

iyi geceler kızlar hangi hastanede doğuracağımı şaşırdım bu işler birazda şans ama durumu olmayanlar için doğum evi şimdi değişti çok ilgileniyorlar para varsa özele gidersin özelde doğum yapacaksan vatan hastanesi öneririm solakoğlu iyi doktor
gelelim buluşmaya iş beyazla bendenize düşüyor biriniz paralı koca bulun birinizde arabalı ozaman napıcazki kazım paşada yaylalara çıkarız kartepe ahhhh ahhhh

Günaydın Sakarya, günaydın arkadaşlar.
Gezel, güneşli bir güne merhaba. Cumanız mübarek, dualarınız kabul olsun.
a.s.

Günaydın Sakarya, günaydın arkadaşlar.
Gezel, güneşli bir güne merhaba. Cumanız mübarek, dualarınız kabul olsun.
a.s.

amiin amin cnm...
gününüz aydın ,cumanız mübarek olsun.a.s...
hemmen dışarı atçem kendimi yürüyüşümü yapçem,sonra işleri yola koyup komşuma cuma okumasına gitçem,dualarınızda bizleride unutmayın:Saruboceq:,hürmetler efeniim..

günaydın herkese hayırlı cumalar....
hava yine bozuk...
bebeimde tam iyileşmedi....alerji oldu vucudunda kırmızı benekler çıktı doktorumuz bişei yok dedi...
iyi bildiğiniz bi çocuk doktoru varmı...özelde olur...

Evet ya bugün Cuma...Yuppiiiiiidelikafadulden
Bu hafta geçmedi bir türlü.Bugünde hayırlısıyla geçsede kurtulsamhihoyyyt

Cumanız mübarek olsun ....
:Saruboceq:

Geçmiş olsun. Allah yardım etsin. Umarım bişeyi yoktur. Sıcaktan olabilirmi lekeler isilik gibi.Tabi anlamam bu konuları tahmin sadece benimki.

günaydın hepinize hayırlı cumalar.
kıslar hepinize ilginizden dolayı çok teşşekkür ederim....
özelde yapma gücüm var ama benim için yenidoğan ünitesi küvezi olan bi hastane lasım herhangi bi aksilikte başka hastaneye taşınmayalım...
en iyisi ben geldiğimde kendi gözümle göriyimmm...
tekrar ilgisini esirgemeyen arkadşşlarıma çok teşekkür ediyorum

tünaydın canlar..hepinize hayırlı cumalar....
gerçekten ikigündür hava ne güzell.gerçi ben gün biraz hüzünlüyüm nedense..eski işyerinden bi kardeşimiz askere gidiyor.dün onun içi toplandık...kız arkadaşşı vardı.yavrum ya ikiside bi hüzünlü.allah bütün askerlerimizi korusun.bütün asker yolu gözleyenlere sabır versin.
efekancım çok geçmiş olsun.inşallah bebişin iyileşir.doğumevinde semih beyi çok medhediyorlar.bildiğim.
oceancım doğrusuda o zaten.herkesi farklı tecrübeleri var.en doğrusu gel kendi gözünle gör.hangisi içine sinerse oraya yönelirsin.allah hayırlısı ile kurtulmayı nasip etsin
hadi kızlar hepinizi kocammaaaaaaannn öpüyorum.rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin...

geçmiş olsun,arkadaşim.ben çocuklarımı belediye polikliniye getırıyorum.orda Necmettin Şafak var.ben çok memnun kaldım.bizde de alerji vardı.antihistaminik krem vermişti.bir dene istersen.

Ahanda topic 2. sayfaya düşüyodu.Zor yakaladım..:lepi:

Nerelerdesiniz yahuu:uhm:

cumanız mübarek olsun dualarınız kabul olsunnnnn inşallahhhhhha.s.
iki gündür misafir trafiğinden giremedim maşallah döktürmüşsünüzzz bu arada iki doktorumun da adı geçmiş orhan bey kürtajımı yapmıştı gerçekten çok iyi bir doktor ama vatan hastanesi eşimin asla adım atmam dediği bir yer-azramda vurulduğum iğnelerden dolayı hepsini kullanmıyorduk artanı ekliyordu hemşireler zaten onlar demişti doktora sor boşa girmesin artan diye devlette vuruluyorduk ama çarşıda işimiz vardı bizde vatan hastanesine gittik ilk gün sorun yoktu artanı kendileri sarıp verdi ertesi gün hemşire değişmiş kabul etmedi doktora sordu oda demezmi ya karını öldüreceksen ne bileyim şırıngada ne varrrr kaydımız olmasa neyse ama işte eşimin tepesi attı tabi basit bir iğne öldürecek olsam kendim yaparım dediii bir dahada adını anmaz oranın-birde gündüz bey kendi doktorum izinde olduğundan doğumu o yaptı sağolsun çok iyi bir doktor odaa açıkçası şu an ben bile bilmiyorum doğumu nerde yapacağımı yarın olaaa hayrolaaa
eee buluşma demişsiniz nereye ne zaman gidiyoruzzzzzzz

iyi akşamlar kızlar hava bu sabah çok güzeldi yine ama mübarek sonradan nasılda bozdu yağmuru boşalttı bu gün izmite gittim bi arkadaşımla ama pek keyif alamadım nedense istediğim gibi geçmedi neyse başbakanımızda geldi bugün buraya son anlarına yetişebildim çoşmuş çoşturmuştu o kalabalıkta birde nilyyle karşılaştık çok sevindim onu gördüğüme böyle bi kalabalıkta bile birbirimizi bulabiliyoruz yanisengözlerimebaksanab o şakır şakır yağmur altındada az insan yoktu güzeldi ahhh ahhh gençliğim geldi aklıma istanbuldaki mitingler falan ne günlerdi beeesositososito

iyi akşamlar hanımlar ...niliy ve beyaz ..çok gezdiğiniz nasılda beli..karşılaşmanızdan..çok geziyonuz çok....kaydirigubbakcemile2.. neyse myhaope ..canım hayırlısıyla alah tamamına erdirsin innşalah..yeni arkadaşlar gelmiş bakıyorum hoşgeldiniz arkadaşlar.. ben çoktandır giremediğim için..biraz eski meajlarınızı okurum ..görüşmüek üzereherkes kendine iyi baksın....öptüm herkesi:teytey:

kızlar haftasonu moduna girmişsiniz sanırım.herkes köşesinde..bugün hüzünlüyüm diyodum ya.boşuna değilmiş.:1no2:çok yakın arkadaşımın babası felç geçirmiş.diğer bi rakadaşımda hamileydi,bebeğin kalp atışı yokmuş.gerçekten çok üzüldüm.akşamüstü çarşıya çıkmam gerekiyodu.dönüşte o yağmurda yürüdüm.soğuk ama iyi geldi.sanki ruhumuda yıkadı yağan yağmur...ama umarım hasta olmam..
birde bu akşam kızımın arkadaşı bizde..kikirr kikir bütün gece.kaydirigubbakcemile5.anca yattılarda pc bana kaldı..yattılar ama hala kikirdiyolarkaydirigubbakcemile3
rabbim kimsenin ağız tadını bozmasın.şifa bekleyen herkese şifa versin.amma yazdım gece gece ,çenem mi düştü ne......hepinize iyi geceler tatlı rüyalar...mirmirmirmirŞeniz

iyi geceler kedicik ikimizden başkada yok herhalde asker yavrumuzu allahım hayırlı teskereler versin bizimde olişimiz olsaydıda bizde gönderseydik otadı tatsaydık neyapalım yeğenleri yollarız bütün askerler bizim yavrularımız
gümüşcüm özledik valla arasıra gir böle haydeç hepten unutdu iyisinizdir inşallah slm herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…