kızlar haftasonu moduna girmişsiniz sanırım.herkes köşesinde..bugün hüzünlüyüm diyodum ya.boşuna değilmiş.:1no2:çok yakın arkadaşımın babası felç geçirmiş.diğer bi rakadaşımda hamileydi,bebeğin kalp atışı yokmuş.gerçekten çok üzüldüm.akşamüstü çarşıya çıkmam gerekiyodu.dönüşte o yağmurda yürüdüm.soğuk ama iyi geldi.sanki ruhumuda yıkadı yağan yağmur...ama umarım hasta olmam..
birde bu akşam kızımın arkadaşı bizde..kikirr kikir bütün gece.kaydirigubbakcemile5.anca yattılarda pc bana kaldı..yattılar ama hala kikirdiyolarkaydirigubbakcemile3
rabbim kimsenin ağız tadını bozmasın.şifa bekleyen herkese şifa versin.amma yazdım gece gece ,çenem mi düştü ne......hepinize iyi geceler tatlı rüyalar...mirmirmirmirŞeniz
günaydın herkese hayırlı cumalar....
hava yine bozuk...
bebeimde tam iyileşmedi....alerji oldu vucudunda kırmızı benekler çıktı doktorumuz bişei yok dedi...
iyi bildiğiniz bi çocuk doktoru varmı...özelde olur...
günaydın herkese ....
bebişim bugün daha iyi gerçi gece hiç uyumadık ama.......
umarım güzel bi gün geçirirsiniz......
Selamlar arkidişlerŞeniz
Nasılsınız:icecream:
Ben İstanbuldayım.Yeğenime bakıyorum.Uyuttum şimdi.:ecrin_bebek:
Kısmetsiz kedicik arkadaşının babasına Allah acil şifalar versin. :Saruboceq:
Roşum sen pek azimlisin Allah daim etsin.Bizde arkadaşlarla pilatese gitmeyi düşünüyoruz.Bugün görüşeceklerdi bir yerle bakalım ne olacak.:lepi:
Beyazım Toprağım çok gezme yahu. Gezemeyenler çalışanlar kıskanmasın.
Haydeç ablamı göremedim.Nerelerdesin ablam.CADIARZU
Yeşilgözlü ablamada selem olsun.
Myhope eski günleri at gitsin.Şimdi güzel günler önünde.:ecrin_bebek:
Bilge6 çıkma evden oh ne rahat.Bugünde çalışmayıver.delikafadulden
Her_bal yorum yapmayız arkadaşım.Böyle sen hep belirt olurmu.. şakkıdı
Efekan bebişin nasıl oldu merak ettim.umarım daha iyidir.:teselli:
Gümüş Boncuk nerelerdesin ayolll..:mymeka:
Neyse ben gidim bare..kaydirigubbakcemile2
Unuttuğum birileri varsa kusuruma bakmasın...
Öpüyorum herkessçikleri...Şeniz.
arkadaşlar niye hiç sohbet sayfasına gelmiyorsunuz diyorum size.. kimse bana cvp vermiyor... kk nin sohbet sayfasına girmiyormusunuz hiç biriniz... gelsenize yazışalım ordan ...
merhaba hanımlar yeni arkadaşlar ..bizi çok iyi tanıyorlar galiba .bendeniz beni sorduğuna göre ..daha önceden takip ediyordun sanırım....şşimdi burdayım işte ..ama bizm pc kkya gıcığı var galiba sürekli kapanıyor....effekaan..seni tanıyor gibiym ..görüşmek üzere hanımlar
merhaba hanımlar yeni arkadaşlar ..bizi çok iyi tanıyorlar galiba .bendeniz beni sorduğuna göre ..daha önceden takip ediyordun sanırım....şşimdi burdayım işte ..ama bizm pc kkya gıcığı var galiba sürekli kapanıyor....effekaan..seni tanıyor gibiym ..görüşmek üzere hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?