Sakarya///54

oof eltim ya üst üste gelmş üzüntüler, allah hastalara acil şifalar versin,:Saruboceq:
askere giden kardeşinede hayırlı teskereler olsun inş.bizde komşunun oğluna asker hediyelerimizi alıp gittik bu akşam,içim burkuldu benim oğluşumda gitçek diye kendimi düşündüm,sende düşün artık ben nolurum ooyy oy tam 10 yıl var ama geçen 10 yılı anlamadığımız gibi o günde gelecek sağlık olsunda...
sende kendini çok fazla üzme napalım dertler biz insanlar için,bizde geçtiğimiz neler yaşadık biliyosun,iyice pişiyoruz her bişeye dayanmak zorunda olduğumuzu anlıyoruz,rabbim beterinden korusun...:Saruboceq:
iyi geceler sakarya güzel haberlerle dolu bi güne uyanmanız dileğiyle heppinizi öptm,sevgiler...Şeniz

Son düzenleme:
yeşil gözlü ablacım sağolasın.benimde oluşum yok ama yeğenler var.hele eltişimin oluşu benimde oğlum gibi.nası göndercez bilmem..allah bütün askerlerimiz korusun.
eltim kız sağolasın.allah dermensız dert vermesin napalım..ama sevdiğin olunca insan üzülüyo..
bende seni merak ediyodum .bu hatun girmemiş diye.gerçi pc sırası bize anca geliyor..delikafaduldendelikafadulden

efet elticim yaa çocukları pc den kaldırıyorum da kocişten sıra gelmii bi türlü,kocişimin canı sıkkın bu günlerde malum kriz ortamında bende kendi haline bırakıyom ,heç ellemiyom ,şimdi kalktıda azcuk oturam dedim her an kovalayabilir yane...

günaaydıın sakaryam ...a.s.herkeşler uyuyo heral ben sabah yürüyüşümü bilem yaptım hihoyyytkapalı ama güzel bi hava var ne soğuk ne sıcak,rahatça dolaşıp geldim evdede hepisi uyuyo,kafa dinliyom anlıcanız,kaydirigubbakcemile3hade bakem gününüz güzel geçsin canlar sevgiyle kalın...Şeniz

günaydın yawyulaaaayyykaydirigubbakcemile2
hava kapalı yine
böyle havada evden çıkasım heeçç gelmiyo uzan tvde magazin izle ohh diyorum

Rabbim tüm askerlerimizi korusun hayırlısıyla teskere alıp dönmeyi nasip etsin sevdiklerine kavuştursun inşallah:Saruboceq:

kız beyaz toprak nirdesin hastamı oldum yoksam dün yağmurlarda gezerken delikafaduldenkaydirigubbakcemile3

günaydın herkese ....
bebişim bugün daha iyi gerçi gece hiç uyumadık ama.......
umarım güzel bi gün geçirirsiniz......

zeynep öz... inci göz hastanesi... çok iyi bir dr.. tv lerde konuşur hep... seminerler verir... yorum istemiyorum :) ben çok seviyorum bu doktoru alanındada en iyilerden biri...

selam kızlarrrr.....bende bu sabah erkencilerdenim ama işler hiç biter mii....oh elticim ne ka güzel yapmışsın...
bilgecim tatlum tatil mi ilan ettin kız...:1hug:
efekancım canım kıyamam sana ya..çocuklar küçükken hastalıklarından uykusuz kalıyoruz.büyüyüncede sıkıntılarından gözümüze uyku girmiyo...yani herşekilde anneler uykusuzluğa mahkumdelikafadulden

günaydın herkese ....
bebişim bugün daha iyi gerçi gece hiç uyumadık ama.......
umarım güzel bi gün geçirirsiniz......

canım sana birşey anlatmak istiyorum çok yakın bir komşumuzun çocuğuyla ilgili... oğlu yıllardır geçmeyen bir öksürük sıkıntısı çekiyordu.. doktorlar hep antibiyotik verdiler... çocuk yıllarca antibiyotik kullandı.. meğerse alerjisi varmış birçok şeye.. o yüzden öksürük nöbetleri geliyormuş... ve bu antibiotikler alerjilerini çok ilerletmiş... sonunda anlaşıldı alerjisi olduğu ama bayağı bir sıkıntı çekiyor.. anaokulu çağında bir çocuk okula bile doğru dürüst gidemedi bu sene... herşeyden alerji kapıyor ve öksürük nöbetleri geliyor.. bu alerji basit birşey gibi görünür ama anlaşılmadığında neye alerjin olduğu baya kötü sonuçlara doğru gidiyor.. şuan istanbul ünv. hastanesinde bir prof. tarafından kontrol altında.. ve kortizon iğneleri vurulmak zorunda... sana tavsiyem neye alerjisi olduğuyla ilgili bi test yaptırman... küçük yaşta anlaşıldığında bazı alerjiler önlenebiliyormuş... bazılarıda en aza indirgenebiliyormuş... sevgiler sağlıcakla kal...

selam sakaryammmkaydirigubbakcemile3
gümüşboncuk ablam hoşgeldinnnn özlettin kendini:1hug:
kısmetsiz kedim arkadaşının babasına Allah şifa versin geçmiş olsunnnarkadaşına ise diyecek birşey bulamıyorum ilk hamileliğim canlandı gözümde doktorun kalbi durmuş aldırın demesiii orhan beyin son kez belkide yanlış görmüşlerdir diye iyice inceleyip öyle kürtaja almasııı Allah sabırlar versin arkadaşına o kadar zor kiiiiiisenağlama
roşum sendeki enerji hiçbirimizde yok vallaaa maşallahhhhhhhh
herkeze iyi günlerrrrra.s.

hava çok kötü bozdu sanırım kar yağacak....
bi yağsada mikroplar ölse..şu bunalım havadan kurtulsak.....

Selamlar arkidişlerŞeniz

Nasılsınız:icecream:
Ben İstanbuldayım.Yeğenime bakıyorum.Uyuttum şimdi.:ecrin_bebek:
Kısmetsiz kedicik arkadaşının babasına Allah acil şifalar versin. :Saruboceq:
Roşum sen pek azimlisin Allah daim etsin.Bizde arkadaşlarla pilatese gitmeyi düşünüyoruz.Bugün görüşeceklerdi bir yerle bakalım ne olacak.:lepi:
Beyazım Toprağım çok gezme yahu. Gezemeyenler çalışanlar kıskanmasın.
Haydeç ablamı göremedim.Nerelerdesin ablam.CADIARZU
Yeşilgözlü ablamada selem olsun.
Myhope eski günleri at gitsin.Şimdi güzel günler önünde.:ecrin_bebek:
Bilge6 çıkma evden oh ne rahat.Bugünde çalışmayıver.delikafadulden
Her_bal yorum yapmayız arkadaşım.Böyle sen hep belirt olurmu.. şakkıdı
Efekan bebişin nasıl oldu merak ettim.umarım daha iyidir.:teselli:
Gümüş Boncuk nerelerdesin ayolll..:mymeka:
Neyse ben gidim bare..kaydirigubbakcemile2
Unuttuğum birileri varsa kusuruma bakmasın...
Öpüyorum herkessçikleri...Şeniz.

şimdi daha iyi saol canım teşekkür ederim..

arkadaşlar niye hiç sohbet sayfasına gelmiyorsunuz diyorum size.. kimse bana cvp vermiyor... kk nin sohbet sayfasına girmiyormusunuz hiç biriniz... gelsenize yazışalım ordan ...

bendeniz bıraktım zaten ama işte demekle olmuyor kiiiii ama Allahıma şükür artık umudum varrr oğluşum geliyor diğerlerinin acısını unutturacak inşallahhhhhne platesi bu arada bildiğim kadarıyla zaten bi deri bi kemiksin sennn CADIARZUyeğenini de öpüyoruz canımmm çok seviliyorlar değil miii Allah nazardan saklasın
eFFeKaaN yeğenimiz iyi olacak inşallahhh Allah dermansız dert vermesin canımmmm

arkadaşlar niye hiç sohbet sayfasına gelmiyorsunuz diyorum size.. kimse bana cvp vermiyor... kk nin sohbet sayfasına girmiyormusunuz hiç biriniz... gelsenize yazışalım ordan ...

canım daha önce girmemiştim az önce girdim sen yoksun ayrıca tanıdığım kimsede yok....:sm_confused::sm_confused:

merhaba hanımlar yeni arkadaşlar ..bizi çok iyi tanıyorlar galiba .bendeniz beni sorduğuna göre ..daha önceden takip ediyordun sanırım....şşimdi burdayım işte ..ama bizm pc kkya gıcığı var galiba sürekli kapanıyor....effekaan..seni tanıyor gibiym ..görüşmek üzere hanımlar

ilahi ablammmm sen çok yaşa emiiiiiiiii bendeniz nam-ı diğer bizim boşwerrrr nikini değiştirmiş sadecee:1hug:

bilmem belkide tanışıoruzdur olabilir...tanışıosak memnun olurum.....nerden tanışıor olabiliriz:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…