canım arkadaşım sen onu matap almışsınki yazıları okuyon bence oralardan hemen çık nilin evinde anlatmıştım bana olanları ben size kıyamam altın gibi kızlarsınız
ve ben çok hastayım:teselli:kaç gündürdür yazamadımda yataktan kalkamıyorum üşütdüm herhalde herkeslere slm
Günaydın hanımlar,
Haydeç ablam hoşgelmişsin...
Herkesçikler hasta ayol geçmiş olsun dikkat edin kendinize..
Haydeç ablam işin şakası yahu ne evliliği-tatlicadiarzu-
hoşbulduk canım.. ya hu bende ciddiye aldım bu kız gidici dedim...:uhm:
kızlar günaydın..hihoyyyt.valla canlar gerçekten herkesler hasta.....
yeşilgözlü ablam valla aynı durumdayız..of sıkıldım bu hastalıklardan..
bendenizcim ne kurusu kız..dur bakem senin yaşın ne başın ne..:mymeka:haydeç ablamın dediği gibi acele etmeyin gari..bekarlık sultanlık kız...
slm kızlar çok kötüyüm çoook evde yatak döşek yatıyorum sabah doktora gittim bir torba ilaç aldım geldim kafamçokkarıştı
yeşil gzölü ablacım çıktım zaten ayyy çok sıkıldım akıllı insanın orda işi olmaz şuan içinde evlenmeye hiiç niyetim yok zatii allahım hayırlı insanlarla karşılaştırsın :Saruboceq:
slm kızlar çok kötüyüm çoook evde yatak döşek yatıyorum sabah doktora gittim bir torba ilaç aldım geldim kafamçokkarıştı
yeşil gzölü ablacım çıktım zaten ayyy çok sıkıldım akıllı insanın orda işi olmaz şuan içinde evlenmeye hiiç niyetim yok zatii allahım hayırlı insanlarla karşılaştırsın :Saruboceq:
Bu arada bende sabah 8 de gönderdim eşimi.:asigim:
Allahım biran önce geçse bu hafta. Şimdiden bir boşluktayım sanki....
Bu arada bende sabah 8 de gönderdim eşimi.:asigim:
Allahım biran önce geçse bu hafta. Şimdiden bir boşluktayım sanki....
delikafaduldenslm kuşum nasılsınnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?