ne var yane...evlenme yaşı yükseldi bikerem.artık :dilcikar:..biz erken evlendik de ne oldu.taç mı taktılar..lülülülülülüDoğru diyon kedicik daha 19-20'yim.delikafadulden
canım allah ayırmasın.sayılı gün çabuk geçer kuşum üzme kendini.....Bu arada bende sabah 8 de gönderdim eşimi.:asigim:
Allahım biran önce geçse bu hafta. Şimdiden bir boşluktayım sanki....
bendeniz canım benim geri ver çabuk o bidonu...elini sallasan ellisi cicim sen beğenmiyorsundur kimseleri... evdemi kalınırmış hiç..
beyazım, yeşilgözlüm..pisim çok geçmiş olsun...
çalukuşum allah tez zamanda kavuştursun canım benim..üzülme hayırlısıyla gidip gelsin eşin canım..
sinyoram hoşgeldin canım..seni aramızda görmek güzel..işlerini kolaylamışsındır inşallah...
roşum sen nasıl oldun canım...ilaçlara devammı...
roşum sen nasıl oldun canım...ilaçlara devammı...
bu arada dr gittim.bronşit başlangıcı dediler.belliydi zatii.ciğerlerim ağzımda dolaşıyorum....rabbim herkese şifa versin...:Saruboceq:
Geçmiş olsun kedicik...:teselli:
Ne oluyor yahu bu topice.. Aramızdaki tek hocamız beyazım toprağım oku üfle birazcık topici:Saruboceq:
ah canım ah kelin ilacı olsa kendi başına sürermişşakkıdı, aynı kaderi paylaştığım arkidişlerime bende çoook çok geçmişler olsun diyorum rabbim tez zamanda şifamızı versin inşsenağlama.
roşum güzel kızına da çok geçmiş olsun canım sen yinede dikkat et ayağını fazla yormamaya çalış
çalı kuşum canım ciğerim allah kavuştursun tatlım sayılı gün çabuk geçer inş.:teselli:
kızlar bu gün yine hayatımın en kötü günlerinden birini geçirdim yine aksilikler zinciri üst üste gelmeye başladı aaa imdat diye bağıracam kaldıramıyorum artık ooof of:çok üzgünüm:
Topiğimize hoşgeldin karalım.a.s.slm topraklarım bende sakaryalıyım ama ist gelin geldim sizlerle tanışmak istiyorum tabı sızde ıstersenız cok guzel bır topik buu ne guzel tum sakaryalılar burda
Geçmiş olsun bilgecim.çalıkuşum bende hep buralardaydım halada öylede elim gidip yazacak durumum olmadı benimde pek keyfim yok:çok üzgünüm:
babam rahatsızmış memleketten söylediler çarşamba buraya gelicekler dr.a götürcem pek iyideğilmiş:1no2: burda anlatıp sizide yormak istemiyorum ama canım epeyce sıkkınyalnız yalnız oturdum cigaranın birini yakıyom bitmeden diğerini.. vakit geçmiyor sizle ilgilenemedim canlar inşallah şu babamın durumu düzelir:Saruboceq: bende size güzel şeyler yazarım
hepinizi öpüyorum Allah rahatlık versin...
delikafadulden
aaaa canım merhaba;
seni burda görmek ne güzel. Hoşgeldin topiğimize.
Ben biraz, üzgün, biraz moralsizim ama olsun geçecek yakında.:asigim:
Geçmiş olsun Bilgecim.Umarım önemli birşeyi yoktur babanın.:teselli:çalıkuşum bende hep buralardaydım halada öylede elim gidip yazacak durumum olmadı benimde pek keyfim yok:çok üzgünüm:
babam rahatsızmış memleketten söylediler çarşamba buraya gelicekler dr.a götürcem pek iyideğilmiş:1no2: burda anlatıp sizide yormak istemiyorum ama canım epeyce sıkkınyalnız yalnız oturdum cigaranın birini yakıyom bitmeden diğerini.. vakit geçmiyor sizle ilgilenemedim canlar inşallah şu babamın durumu düzelir:Saruboceq: bende size güzel şeyler yazarım
hepinizi öpüyorum Allah rahatlık versin...
Hoşgeldin Karalım.Biz hep burdayız senide beklerizŞenizslm topraklarım bende sakaryalıyım ama ist gelin geldim sizlerle tanışmak istiyorum tabı sızde ıstersenız cok guzel bır topik buu ne guzel tum sakaryalılar burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?