Sakarya///54

merhabalar bende sakaryalıyım şimdi eş durumundan izmitte olsamda annemler oradalar çok sık gidiyorum normal olarak, yenicami de merkezde oturuyordum çoğu haftasonları oralarda olsamda hep özlüyorum adapazarını

Hoşgeldin Beyhan.Şeniz
Bende iş durumundan 8:00 - 18:00 arası İzmitteyim..
şakkıdı

iyigeceler hanımlar nasıllarsınız hastalarım nasıllar umarım benden çok çok iyidirler ben bugün neredeyse aranızdan ayrılıyordum ama öyle böyle değil uzun bir yolculuk olacaktı tahtalı köyün yolunu tutmuştumkafamçokkarıştıdün doktora gittim bir poşet ilaçlarımı aldım geldim tabi hemen kullanmaya başladım bu sabah annem benim oğlanı hendeğe götürdü bide yalnız kalmadımmı neyse az biraz çorbadan sonra ilaçlarımı ve bir bardak ıhlamurumu içtim hastalık hali işte midem bulandı ve her şeyi çıkardım ilaçları içtikten bir yarım saat sonra bende bunun üzerine ilaçları çıkardım yaa tekrardan ilaçlarımı içtim o boş mideme çok akıllıyım ya:mymeka:yarım saat sonra başım dönmeye ve midem bulanmaya başladı ama öyle böyle değil bayılıyordum nerdeyse allahtan lavaboya gidip tekrardan çıkardım yoksa bir zehirlenme vakaasıyla yalnız bir başıma mortingen siz sağ ben selamet neyseki verilmiş sadakam varmış çok şükür rabbime:Saruboceq:

Dur beyazım, nereye gidiyorsun aaaaa.:1shok:
Allah korusun canım ya dikkat et, çok şaşırdım şimdi.
Bu hastalıklar herkesi çok kötü yaptı, Rabbim acil şifalar versin inşallah.

bu arada yeni gelenler hoşgeldiniz sefalar getirdiniz güzel paylaşımlar bekliyoruz sizlerden
haydeç ablacım çocuklarına nice mutlu seneler diliyorum umarım hayrılı sağlıklı ve mutlu güzel bir ömür geçirilerŞeniz

Dur beyazım, nereye gidiyorsun aaaaa.:1shok:
Allah korusun canım ya dikkat et, çok şaşırdım şimdi.
Bu hastalıklar herkesi çok kötü yaptı, Rabbim acil şifalar versin inşallah.

amin canım amin allah razı olsun inş dualarınızla tekrar sağlıklı günlerime günlerimize kavuşuruz

günaaydıın sakaryam,çok güzel bi güne uyandık bugün,hepimizin günü güzel geçsin canlar..:teytey:.
beyazım aman deyim gülüm dikkat et kendine..:1hug:.
beyhanyılmaz arkadaşım hoşgelmişin cnm,sık sık uğra buraya...
haydin herkesleri öptüüüm..a.s.

günaydın kızlar.....
kız beyazım ne ettin kendine..gerçekten verilmiş sadakan varmış.bi daha yapma ölle şeyler bakem..
yeşil gözlü ablacm nerdesin iyileşmedin mi hiç yaf....
yeni gelen arkadaşlar "cee" deyip kaçmayın.daimi bekliyoruz ona göre..
hepinizi öpüyorum....

günaydın ...

aaa beyazım dikkat et kendine..çok geçmiş olsun..arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.... rabbim herkesin evladına uzun ve hayırlı ömürlar versin....

beyhanyılmaz hoşgeldin canım aramıza...

Selamlar Sakaryamın güzel hanımları;
HAydeç ablacığım bugün yoğunsundur, kolay gelsin.
Hastalarımız nasıl oldular, aklımız sizde.
Ben erkenciyim, kızımın beslenmesini de götürdüm,
artık rahat kk dayım. Hadi gelin de, bir selam edin arkadaşlar...
a.s.

selam sakarya bende bir adapazarlı olaraktan burdayım merkez adapazarı:)))

merhaba hanımlar vafers hoşgeldin canım ....nasılsınız hanımlar ben bugün evdeyim ..ne zamandır evde oturmuyordum..haydeç arkadaşım evlatlarının yaşgünü kutlu olsun .nice sağliklı mutlu yıllara inşalh....hasta arkadşlar umarım daha iyisinizdir..herkesi öptüm..iyi bir gün geçirin canlar..

Nasılsınız arkadaşlar..
Öğle tatili biteli 45 dakika oldu.Çalışmaya çalışıyorum bende. Kendimi çok şiş hissediyorum.Sanırsam diyet çaylarından almam gerekiyor bağırsak sorunu yüzünden.Sadece o çay iyi geliyor.

beyaz çok geçmiş olsun canım,aman dikkat et kendine
yeni gelen arkadaşlar aramıza katılmanız çok güzel
hepiniz hoşgeldiniz,
hasta arkadaşlarım hepinize acil şifalar dliyorum
valla benim laçlar çok iyi geldi bana,toparladım kendimi
öpüyorum hepppiiinniiiiziiiii sakaryamın güzel hatunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…