Sakarya///54

vafers hoşgeldin bacım,her zaman bekleriza.s.
eftelyacıım saa hoşgeldin demş idik daa önceki günlerde ama bi ceee deyip kaboldun bi daa göremedik ne işsengözlerimebaksanab
bendenizim rejimden dolayı bağırsak problemin dimi,beslenme bozulunca çıkıyo maalesef dikkat et güzelim kendini heba etçek kaa kilon yok senincokacimcoook.
sinyoracım bende topiğin hastası olaraktan temennin için çok tşk .ederim cnm,allah razı olsun:Saruboceq:Şeniz

iyiakşamlar kızlar hepinize ilginizden dolayı tşk ederim bugünde düzelemedim ben malesef dünden ötürü birde bugün sürekli tansiyonum düşüktü kocagün yatağa yapıştım kaldım sizleri neşeli gördüm allah daim etsin inş.

ooy beyazım yorumundan belli ne kadar halsiz düşmüşün kıyamam sana,bu seneki grip mikrobu çok illet bişe ya hem şiddetli hemde uzun süre etkiliyo ,bi ara bende öyleydim dr.grip direncinizi düşürüyo birde ilaçlar hepten halsiz bırakıyo demişti,ilaçtan ziyade bol bol c vitamini al,bitki çayları iç onlarla toparlamaya çalış kendini,tekrar geçmş olsun cnm,allahım acil şifa nasip etsin....

sağolasın canım zaten ıhlamur ve portakal başka bişey yediğim içtiğim yok midem almıyo bu sefer fena yakalandım valla:çok üzgünüm:

Rejim yapıyorum ama bazı şeyleri kestim ve porsiyonları küçülttüm sadece.Şu diyet çayları iyi geliyor.Akşam içtim bugünde yanıma aldım.

17 Martta Volkan Konak Konseri var. Afişlerini gördüm.Ama serviste olduğum için yerini okuyamadım.Sizlerin ilgisi varmı:uhm:

gününüz aydın olsun güzeller,hazırlanıp birazdan çıkıyorum malum fiziğe gitmek üzre hepinizi kocuumaan kucaklıyorum görüşürük yavyular beni özleyin....

günaydın arkadaşlar...

hastalar iyi bakın kendinize de iyileşin artık... yeni gelen sakaryalı arkadaşlar hoşgelmişler...

gümüşüm çok teşekkürler... sen nerelerdesin ..kızlar hediyeleri ne zaman veriyoruz...:uhm:sinyoro de hele bakim...sen başlattın olayı bitir....benneyaptımki

kızlar günaydın ..nabersiniz.?valla ben hala iyileşmeye uğraşıyorum.öksürmekten her yerlerim ağırıyor.ya hepimizi bu seferde bi hastane buluşmasımı yapsak..kaydirigubbakcemile3beyazım ,ben,yeşil gözlü ablam..sıradan yatardık..delikafadulden

hakket kız sinyora noldu bizim çekiliş.gerçi yılbaşı dedik ama yılortası olcek artık..lülülülülülü

he kızlar gerçi haberiniz vardır belkii ama ben yinede söliim.kazen dünya 8 mart kadınlar günü dolayısıyla kk önlüğü dağıtıyor.çeşitli topiclere yazıyor.genelde 10tane 10tane dağıtıyor.isteyenlere analı-kızlı(1büyük+1küçük)ben katıldım .önlüğüm kargodaymış.gerçi topicte ilk önlüğü bildiğim kadarıyla çalıkuşu aldı.şuan gebelikte konu açılmış.benden sülemesi...haberiniz ola......

maşallah pisim ya herşeyden haberin var....

he valla ablam..hasta olupta evden çıkamayınca bende oturdum kk'ya...hastayım diyede kimsenin seside çıkmıyo..orası senin burası benim geziyorum kk'da........

selamlar evet yaa şu hediyeleşme işini tamamlayalım artık
herkes hatırlıyor değilmi kime hediye alacağını
hadi bi gün karalaştıralım hep beraber

pisim tam yerini söylede bizde alalım şu önlüklerden ....sinyoram evet gün kararlaştıralım da herkesler hasta..pisim sende söyle bakalım...haftaya cumartesi uygun değilim günüm var...ona göre söyliyimde.....

selamlar...ben tuğba sakaryalıyım ama evlendiğim için 1 yıldır istanbulda yaşıyorum buraya hiç alışamadım akrabam falanda yok buralarda adapazarını çoook özlüyorum.sık sık gidip geliyorm ama hamileliğimin son ayında olduğum için bebek olana kadar gidemicem adapazarıma sakarya topiğini görünce aranıza katılmak istedim.

merhbalar kızlar nasılsınız kısmetsizim seni iyi gördüm arkadaşım sevindim,haydeç ablacım seni buralarda eskisi gibi sık görmek ne güzel ,roşum daha gelmedinmi güzelim fizikten bak çok özledim hadi geliverde iki lafın belini kıralım,bendenizim canım ciğerim çalışıyom ediyom diyon ama hiç bir şeydende eksik kalmıyon yani gözlerin fıldır fıldır konser afişlerinide kaçırmıyon=)yeşilgözlü ablacım sen nasıl oldun sesin çıkmadı hiç umarım daha iyisindir,diğer sayamadığım tüm arkadaşlarımıda uzaktan öpüyorum aman diyeyim bulaşmasın şu grip mikrobu-tatlicadiarzu-bu arada bilge yok kaç gündür bilgecik sen nerelerdesin canım yoksa sendemi hastasınsengözlerimebaksanab

Çalışınca kendimi hayattan soyutluyamam ya..:mymeka:İşte böyle aktivitelerle hayatıma renk katıyorumm.:lepi:

Çalışınca kendimi hayattan soyutluyamam ya..:mymeka:İşte böyle aktivitelerle hayatıma renk katıyorumm.:lepi:

hastayım zaten başım ağrıyo sen bide ne vuruyon :çok üzgünüm:
ben daha tam iyileşmeden benim kızda hastalandı çok ateşi var doktora götürsem iyi olacak kendim hasta kız hasta ooof of nedir benim başıma gelenler dua edin kızlar allah yardımcımız olsun hadi ben kaçtım iyi akşamlar hepinize....

ancak gelebildim cnm,fizikten sonra eve gelip süslendim, arkadaşımda kıslarla toplanıp bi güzel stres attım,şincik burdayım beyazım,bizim önlüklerde yola çıkmış pek bi sevindim yav,bilgecik babasının hastalığından bahsetmişti uğraşıyo heralde cnm benim allah yardımcısı olsun, yeşilgözlü ablacım iyileşemdimi acep...
cheveneburi hoşgeldin cnmcım,şu nickinin anlamını merak ettim bi deyivee tatlım,haydin akşamınız hayırlı ossun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…