iyiakşamlar kızlar hepinize ilginizden dolayı tşk ederim bugünde düzelemedim ben malesef dünden ötürü birde bugün sürekli tansiyonum düşüktü kocagün yatağa yapıştım kaldım sizleri neşeli gördüm allah daim etsin inş.
vafers hoşgeldin bacım,her zaman bekleriza.s.
eftelyacıım saa hoşgeldin demş idik daa önceki günlerde ama bi ceee deyip kaboldun bi daa göremedik ne işsengözlerimebaksanab
bendenizim rejimden dolayı bağırsak problemin dimi,beslenme bozulunca çıkıyo maalesef dikkat et güzelim kendini heba etçek kaa kilon yok senincokacimcoook.
sinyoracım bende topiğin hastası olaraktan temennin için çok tşk .ederim cnm,allah razı olsun:Saruboceq:Şeniz
he kızlar gerçi haberiniz vardır belkii ama ben yinede söliim.kazen dünya 8 mart kadınlar günü dolayısıyla kk önlüğü dağıtıyor.çeşitli topiclere yazıyor.genelde 10tane 10tane dağıtıyor.isteyenlere analı-kızlı(1büyük+1küçük)ben katıldım .önlüğüm kargodaymış.gerçi topicte ilk önlüğü bildiğim kadarıyla çalıkuşu aldı.şuan gebelikte konu açılmış.benden sülemesi...haberiniz ola......
merhbalar kızlar nasılsınız kısmetsizim seni iyi gördüm arkadaşım sevindim,haydeç ablacım seni buralarda eskisi gibi sık görmek ne güzel ,roşum daha gelmedinmi güzelim fizikten bak çok özledim hadi geliverde iki lafın belini kıralım,bendenizim canım ciğerim çalışıyom ediyom diyon ama hiç bir şeydende eksik kalmıyon yani gözlerin fıldır fıldır konser afişlerinide kaçırmıyon=)yeşilgözlü ablacım sen nasıl oldun sesin çıkmadı hiç umarım daha iyisindir,diğer sayamadığım tüm arkadaşlarımıda uzaktan öpüyorum aman diyeyim bulaşmasın şu grip mikrobu-tatlicadiarzu-bu arada bilge yok kaç gündür bilgecik sen nerelerdesin canım yoksa sendemi hastasınsengözlerimebaksanab
Çalışınca kendimi hayattan soyutluyamam ya..:mymeka:İşte böyle aktivitelerle hayatıma renk katıyorumm.:lepi:
merhbalar kızlar nasılsınız kısmetsizim seni iyi gördüm arkadaşım sevindim,haydeç ablacım seni buralarda eskisi gibi sık görmek ne güzel ,roşum daha gelmedinmi güzelim fizikten bak çok özledim hadi geliverde iki lafın belini kıralım,bendenizim canım ciğerim çalışıyom ediyom diyon ama hiç bir şeydende eksik kalmıyon yani gözlerin fıldır fıldır konser afişlerinide kaçırmıyon=)yeşilgözlü ablacım sen nasıl oldun sesin çıkmadı hiç umarım daha iyisindir,diğer sayamadığım tüm arkadaşlarımıda uzaktan öpüyorum aman diyeyim bulaşmasın şu grip mikrobu-tatlicadiarzu-bu arada bilge yok kaç gündür bilgecik sen nerelerdesin canım yoksa sendemi hastasınsengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?