Sakarya///54

hoşbulduk...nickimin anlamı gürcüce de "bizden" demek yani gürcüler birbirlerine chveneburi derler "gürcü" manasınada geliyor.

kızlar selam ....ben geldim..evet beyazım sesim her nekadar karga gibide olsa iyi gibiyim.i:teselli:nşallah kızın da sende en kısa zamanda iyileşirsin canım benim...
ya önlüklerim geldi..benimki siyah üzerine yeşil cebi var.kızımkide tam tersi....ay pek bi mutlu oldum niyeyse.....şuan önlük dağıtımı kk sorunlar bölümünde ...bende ayaklı gazete gibi oldum ya neyse..
chveneburi arkadaşım hoşgeldinhihoyyythep bekleriz canım.
ya hakikaten bilgecim bises ver arkadaşım merakta bırakma bizi....
haydeç ablam siz karar verin buluşmaya..ama baksanıza bütün topic hasta..yeşilgözlü ablam ses et yahu..haydeç ablamı bulduk seni mi kaybettik bu sefer.
öf ne çokk konuştum.parmaklarım ağırdı..delikafaduldeniyileşmeye başlamışım sanırım..hade gene gelcem ben öpüldünüz canlarım.........

Merhabalar arkadaşlar;
Bugün ancak açtım kk yı. Yazılanları okudum şimdi.
Kimsecikler beni merak etmemişCADIARZU.
Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
a.s.

merhaba hanımlar ..kısmetsiz ne önlüğüymüş bu ben anlamadım ya......bi anlatıver,pisicim..,hastalar iyileşsin..inşalh..buluşalım.yine..herkese selam....arkadaşlar..

gümüşüm canım benim kazen 8 mart kadınlar günü dolayısıyla kk armalı önlükler hediye ediyor.bazen soru soruyor.bazen yorum istiyor.kazenin mesajlarını takip edin..bu arad ben önlüklerimi beğendim.kızımında çok hoşuna gitti.

Merhabalar arkadaşlar;
Bugün ancak açtım kk yı. Yazılanları okudum şimdi.
Kimsecikler beni merak etmemişCADIARZU.
Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
a.s.

Ah çalıkuşum ah merak etmezmiyiz.:teselli:Şahsen ben ettim bugün pek bir yoğundum pek giremedim KK'ya ama çalışırken dedim nerde bu çalıkuşu nerde:içelim:

Ah çalıkuşum ah merak etmezmiyiz.:teselli:Şahsen ben ettim bugün pek bir yoğundum pek giremedim KK'ya ama çalışırken dedim nerde bu çalıkuşu nerde:içelim:

Sağol canım benim, sende olmasan...:1hug:
Bugün bende çok yoğundum eşim yok diye netten kalkamadım kaçgündür.
Bugün çok çalışkanım bir güzel temizlik yaptım. Mola vermiştim
Bir takıldım kk ya mola hala devam ediyor.:roflol:

iyi geceler kızlar nasılsınız beyazcım geçmiş olsun dikkat et be güzelim ben bugün biraz iyiyim ama yürürken dengemi kuramıyorum nehastalıkmış buya allahım herkesede şifa versin bütün sayfaları okudum herkese teşekkür ederim

temizliklerde yapmış güzel hatun evi mis gibi kokmuşmu :)) kendine dikkat et çok yorma :)

Günaydın arkadaşlar...Şeniz
Nasılız bugünnn:jeyyar:
Ben AÇIM AÇ...cokacimcoook
Bugün 5. günüm ama zorlamaya başladı.:çok üzgünümüne kadar açlık hissetmiyodum.Off.Zati kilo vermiş gibide hissetmiyorum.Ptesi tartıldım bir daha tartılmadım.Tartılmayada korkuyorum..
:a015:

kızlar merhabalarrrrrrrrr
hepinize hayırlı cumalar..
çalıkuşum kızzzzküstünmü sen bize.gel öpiyim de barışalım
bendenizcim canım benim ya bu kadar germeyin kendinizi.üzülüyorum.....
yeşil gözlüğ ablam ve beyazım iyileşmediniz mi yaf?beyazım kızın nasıl oldu..
ya ne oldu gene topiciğe kimse uğramaz olmuş.hu kızlar ses verin yaf........

Ah kedicik bir kere kendime söz verdim.O yüzden biran önce vereyim şu kiloyuda bitsin diyorum.
Ben o 62 kiloyu görmeseydim şu işe kalkışmazdım zaten.Malesef oda gazdanmış.Ama kendime söz verdim bikere.

Bugün Cuma dimi yaaahihoyyyt
Bu hafta gün kavramım pek yok.Sanki yarında çalışacakmışım gibi..
kafamçokkarıştı

selam hatunlar keyifler nasıl bakem,haydeç ablam herkes kırılıyor valla bende dahil olmak üzere
hep beraber biraz toparlanalım bi karra veririz buluşma için o zaman
chveneburi hoşgeldin aramıza,ne güzel sakarya hatunları çoğalıyor giderek
öpüyorum hepinizi

hayırlı cumalar hanımlar ilk gün gibi olmasamda grip mikrobunu üzerimden tam olarak atmış değilim halsizim ve iştahsızım kızımda hiç iyi değil ateşi düştü biraz ama yemek yemiyor ve yatıyor uyuyor sizede hiç iyi haber veremiyorum bu günlerde çok keyifsizim sizlerde negatif enerji yollamıyayımkafamçokkarıştı

hayırlı cumalar güzeller...
hastalarımıza allahtan bol şifa isedim bugün,:Saruboceq:tabe kendimede,önlüklerimiz geldi bu arada, eltim sizinkilerinin tam tersi ,ancak işleri yapmaya uğraşıyorum gene görüşürüz öptm heppiniziiŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…