• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

Aramıza hoşgeldin Nalan.a.s.
Ben bugün çok mutluyum, nihayet eşim geliyorhihoyyyt.
Her işimi tamamladım şimdi vakit geçirmeye çalışıyorum.
3-4 saat sonra gelecekdelikafadulden. Sizler nasılsınız arkadaşlar.

iyi akşamlar hanımlar...çalıkuşum gözünaydın canım..özlemek güzeldir onunda ayrı bir tadı vardır heralde..beyyazcım,, yeşil gözlüm ,,sinyora .hadi toparlanın kızlar..,,kısmetsiz kedicim açıklaman için sağol bidanem..görüşmek üzre arkadaşlar..öpüyorum sizleri seviyoruum..

gözün aydın canım hasretlik bitiyo ne güzel hadi allah hayırlısıyla kavuştursun şu saatlerde kavuşmuş olmanız lazım sanırım:1rolleyes:

çalıkuşum gözün aydın canım..ne zor geçmiştir eminim...

beyazım çok geçmiş olsun canım kızına ve sana..ne geçmek bilmeyen bu hastalık... çok salgın ve uzun sürüyormuş..

sinyoram haklısın hastalarımız iyleşsin toparlanırız inşallah..nalan hoşgeldin..roşum sende yoktun ..sanırım fizik devam ediyor...pisim hadi bakalım önlüklerinizi güle güle kullanın

gümüşüm sende hoşgeldin ..ne hamarat hatuınsun tam gaz çalışmaya devam..

yeşilgözlüm iyileşte gel canım ya aramıza..özledik inan..

bendeniz.. hala senin kilon olmadığını düşünüyorum.. 2 gün tatil oh dinlen sefanı sür...

bige kayıplara karıştın nerelerdesin..sen burayı ihmal etmezdin..hastamısın yoksa...

kızlar günaydınnnn..herkese güzel haftasonları..hihoyyyt...bugünlerde daha iyiyim sanki.dün kafama takılan bikaç işimi hallettim.rahatım.havalarda ısınmaya başladı sanki..bide şu dişçideki işlerim bitse...nefret ediyorum dişçiye gitmekten.ama mecburbenneyaptımki
azdaha unutuyodum.çalıkuşum gözünaydın.allah ayırmasın canım..
neyse hepinize güzel haftasonları......Şeniz

tünaaydın güzeller,azcuk kendime gelmee başladım,ayağım güçlenmee başladı ay egzersizlerimi görsenz yeni yürüyen bebeler :emir_bebek:gibin hissediyom ,tay tay diyom fizikçide gülüyo, hamdolsun rabbime:Saruboceq: ilk başlarda karamsardım ama ii gelecek inş.
çalıkuşum gözlerin aydın olsun cnm,hasret gideriyon heral görünmediğine göre:jeyyar:
nalancım sende hoşgelmşin cnma.s.
kedicim saada kolay gelsin yavrus diş işide ne illettir bilirim ,
haydeç ablacım fiziğe gidiyom ama aradada olsa uğruyom yane,
hastalarımıza çok geçmşlee olsun tekrar a.s.
hepinizi öptüm en kokulusundanŞeniz

Merhaba arkadaşlar..
Nasılsınız..
Moralim bozuk benim.Bu sabah tartıldım.Gram bile verememişim..Offff
:a015:

merhaba hanımlar ..boncuk,, çalıkuşu yok sanırım hastret gideriyor....ben de temizlik yapıyorum havası değil ama,,çok gezdiğim için..anca evdeyim değerlendireyim dedim..,,kendinize iyi bakın kızlar,,

slm kızlar nasılsınız iyisiniz inşallah ben iyiyim çok şükür öksürük olsada ayağa kalktım kendinize dikkat edin bu girip çok kötü
bendeniz kız sendede kilomu var kış günü zayıflamaya uğraşmayın hasta olacaksınız yazın spor yaparsınız tığ gibi olursunuz yeni arkadaş hepinize slm hoş geldiniz

Selamlar arkadaşlar,
Güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum.a.s.
Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın.
Ben çok iyiyim bir bakıp çıkayım dedim.
Herkese selamlar....

Merhaba arkadaşlar..
Nasılsınız bakem..
Yeşilgözlü ablam yaza kadar verimde kiloları yazın rahat edeyim diyorum..
Bugün Beyaz Toprakla birlikteydik.Oturduk ssohpet ettik.Güzel birgündü

iyiakşamlar kızlar bugün sağlık olarak gayet iyiyim moralim biraz bozuk olsada bendenizim sayesinde oda düzeldi sağolsun sayesinde keyifli saatler geçirdim

Günaydııınnn Sakaryanın Tatlı Bayanlarııııa.s.
geri geldimmm
babamı hastaneye yatırdı dr. acil olarak ve 5 gündür hastanelerde olduğumuzdan pek giremedim kısmetsizim kedim canım merak etmişin sağol bitanem şimdi iyi babam bu hafta çıkıcak inşallah. Yüksek tansiyondan beyin kanaması geçirmiş canım babam :çok üzgünüm:
haydeç ablacım döndüm şükürsüprizzzzz kızlar hepinizi özledim geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim iyki varsınız seviyorum siziiiii:1hug:
görüşmek dileğiyleŞeniz

Günaydııınnn Sakaryanın Tatlı Bayanlarııııa.s.
geri geldimmm
babamı hastaneye yatırdı dr. acil olarak ve 5 gündür hastanelerde olduğumuzdan pek giremedim kısmetsizim kedim canım merak etmişin sağol bitanem şimdi iyi babam bu hafta çıkıcak inşallah. Yüksek tansiyondan beyin kanaması geçirmiş canım babam :çok üzgünüm:
haydeç ablacım döndüm şükürsüprizzzzz kızlar hepinizi özledim geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim iyki varsınız seviyorum siziiiii:1hug:
görüşmek dileğiyleŞeniz

cnm benim üzüntülü günler geçirmşin ,çok geçmşler olsun ,rabbim dermansız dert vermesin,
acil şifalar nasip etsin ,söyle babacığına dualarımız onunla,çok öptm seni kendine dikkat et...

güünaaydıın sakaryam,a.s.bol güneşli bigüne uyandık ne güzel,bizde eltmcimle bu günü değerlendireciiz,gezmeğe gideciizz,hepinizi öpüyorumŞeniz,ii pazarlaar...

kızlar günaydın..... bu gün mübarek mevlüt kandili....
image0021j.jpg

kızlar birbirimiz için dua edelim.arkadaşın arkadaşa duası kabul olurmuş...:1hug:

bu arada bilgecim babacığına çok geçmiş olsun canım.rabbim en kısa zamanda şifa versin..arada bi uğra bizi merakta bırakma...

ve güzel bayanlar bugünn DÜNYA KADINLAR GÜNÜ
174163fholpr8kunqe4.png

ve buu güzel çicekler sevgili dostlarım sizlere.......

evet bayanlar biz bugünün de etkisiyle çcukları satıp elticiğimle gezmeklere gidip bu güzel günün tadını çıkarıcaz.hepiniz kendünüze iyi bakınnnnnŞeniz

Back
X