Sakarya///54

[/url][/IMG]
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN
[/url][/IMG]
DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

Son düzenleme:
Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz Nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun. Kandiliniz mübarek olsun.

selamlar kızlar nasılsınız, bilgecim hoşgeldin canım gözümüz yollarda kaldı babacığına çok çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum güzelim.......
roşum kısmetsizim hadi gezi bakalım yediğiniz içtiğiniz sizin olsun gördüklerinizi bisede aktarın olurmu.......
bu arada hepinizin kandili mübarek olsun dualarınız kabul olsun inş. lütfen hepinizden özel dua istiyorum bana acil bir iş kapısı açılsın şimdiden hepinizden allah razı olsun öptüm hepinizi, sevgiyle kalın........

Kandiliniz mübarek olsun.Dualarınız kabul olsun.
Bilgecim çok geçmiş olsun

kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun canlar...
rabbim nice kandiller görmenizi nasip etsin inş.

Herkese merhabalar,
Öncelikle hepimizin Mevlüt kandili kutlu olsun.
Dilerim bu güzel gecede ettiğimiz dualar kabul olur.
Bilgecim çok geçmiş olsun. Allah şifa versin babacığına...

güünaaydıın güzeller a.s.nasılsınız ,nerlerdesiniz bakalım kimselee uğramamış akşam,
kıslar kadınlaa gününüzü kutlamaa unutmuşum ama zaten hergün bizim dime,:lepi:şimdi kutlayım kadınlar gününüz kutlu olsun güzeller...haftanın ilk günü umarım bütün haftayı böyle güneşli geçiririz her anlamda..:Saruboceq:.
az sora çıkcem fiziğime gitçem ,hepsinisi çook öptm,sevgileeeŞeniz

günaydın herkese....hawa çok güzel ...günümüzde güzel olur inşallah....hepinizi öpüyorum....kaydirigubbakcemile3

selam hatunlar,yaa benim bilgisayar büroda olunca uzak kalıyorum böyle sizlerden

slm sakaryalı hanımlar....bigecim çok geçmiş olsun babana... sinyoram,effekaan hoşgeldiniz...nasılsınız bakalım...

merhaba kızlaaaarrrrrr.......herkese güzel günler diliyorum.bahar kendini hissetirmeye başladı yavaş yavaş...umarım bütün hafta böyle güzel geçer....

Merhaba hanımlar,
Bugün hava güzel ama burada biraz rüzgar var.Üşütüyo insanı.Öğle arası Şirketin bahçeinde yürüdük biraz epey bir üşüdük

slm hanımlar hepinize güzel bi gün diliyorum dicem akşam olmuş bu gün biraz temizlik falan yaptım günün nasıl geçtiğini farketmemişim hala biraz halsizlik var üzerimde bide karnım aç yaa bi şu karnımı doğurayımmcokacimcoook

hatunlar nerelerdesiniz yav ,ben bi isitirahate çekilem dedimdi herkes çekilmş ,topicimiz dibe vurmuş delikafaduldenhayden herkeslere ii geceleer buda öpçüğünüüzŞeniz

günaydın canlaaarrr
hepinize çok teşekkür ederim babacığım daha iyi şükür bu haftada çıkıcak galiba.
Bendenizim ben rejimi filan unuttum :1no2:
senin boyun kaç canım? çünkü kilon çok iyi boyunu bilmiyorum ama çok değil kilon

kızlar selamlarrrrrrr.........
bilgecim hoşgeldin tatlum..babacığın inşallah en kısa zaman da taburcu olur...
kızlar gerçekten nerelerdesiniz yaf....gene herkes kaybolmuş:sm_confused:
ses verin yafffff:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…