selamlar kızlar nasılsınız, bilgecim hoşgeldin canım gözümüz yollarda kaldı babacığına çok çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum güzelim.......
roşum kısmetsizim hadi gezi bakalım yediğiniz içtiğiniz sizin olsun gördüklerinizi bisede aktarın olurmu.......
bu arada hepinizin kandili mübarek olsun dualarınız kabul olsun inş. lütfen hepinizden özel dua istiyorum bana acil bir iş kapısı açılsın şimdiden hepinizden allah razı olsun öptüm hepinizi, sevgiyle kalın........
Herkese merhabalar,
Öncelikle hepimizin Mevlüt kandili kutlu olsun.
Dilerim bu güzel gecede ettiğimiz dualar kabul olur.
Bilgecim çok geçmiş olsun. Allah şifa versin babacığına...
güünaaydıın güzeller a.s.nasılsınız ,nerlerdesiniz bakalım kimselee uğramamış akşam,
kıslar kadınlaa gününüzü kutlamaa unutmuşum ama zaten hergün bizim dime,:lepi:şimdi kutlayım kadınlar gününüz kutlu olsun güzeller...haftanın ilk günü umarım bütün haftayı böyle güneşli geçiririz her anlamda..:Saruboceq:.
az sora çıkcem fiziğime gitçem ,hepsinisi çook öptm,sevgileeeŞeniz
slm hanımlar hepinize güzel bi gün diliyorum dicem akşam olmuş bu gün biraz temizlik falan yaptım günün nasıl geçtiğini farketmemişim hala biraz halsizlik var üzerimde bide karnım aç yaa bi şu karnımı doğurayımmcokacimcoook
hatunlar nerelerdesiniz yav ,ben bi isitirahate çekilem dedimdi herkes çekilmş ,topicimiz dibe vurmuş delikafaduldenhayden herkeslere ii geceleer buda öpçüğünüüzŞeniz
günaydın canlaaarrr
hepinize çok teşekkür ederim babacığım daha iyi şükür bu haftada çıkıcak galiba.
Bendenizim ben rejimi filan unuttum :1no2:
senin boyun kaç canım? çünkü kilon çok iyi boyunu bilmiyorum ama çok değil kilon
kızlar selamlarrrrrrr.........
bilgecim hoşgeldin tatlum..babacığın inşallah en kısa zaman da taburcu olur...
kızlar gerçekten nerelerdesiniz yaf....gene herkes kaybolmuş:sm_confused:
ses verin yafffff:enbuyukkk: