Sakarya///54

selam sakaryammmmma.s.
bilgecim geçmiş olsunnnn inşallah en kısa zamanda taburcu olur babannnn
nasılsınız sakaryamın güzel hatunlarııııııı hepinizi öpüyoruzzzzŞenizŞeniz

Selamlar arkadaşlar;
Nasılsınız bakalım. Topiğimiz gerilerde kalmış yine,:1no2:
Bilgecim geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin inşallah.a.s.
Beyazım şükür hatalığı atlattın gibi, bir de hayırlı bir iş bulsan
eminim herşey çok daha iyi olacak. Myhope nasıl gidiyor canım
hamilelik. Alperen'in gelmesine hergün biraz daha az kalıyor.
Haydeç ablacığım seni de burda görmek çok güzel...
Sevgili eltilerimiz iyi ki varsınız, sizler bari boş bırakmayın topiği olurmu?
Bendenizim canım senin boyun zaten uzun eminim rahatsızlık verecek
bir görünümün yoktur ama hırsa yaptın bakalım inşallah dilediğin
kiloya ulaşacaksın. O hırstan bana da lazım şimdiler de...
Herkese tekrar selamlar.

175 boyum canım.
Kilolu değilim.Ama alıştığım kiloya ger dönmek istiyorum ve 60'tan uzaklaşmak istiyorum. 60 fobim varda
hihoyyyt

175 boyum canım.
Kilolu değilim.Ama alıştığım kiloya ger dönmek istiyorum ve 60'tan uzaklaşmak istiyorum. 60 fobim varda
hihoyyyt

walla manken mübareksengözlerimebaksanab kilonda süper bırak allasen diyeti delirtcenmi beni yaffdelikafadulden

selam hanımlar nasılsınız muhabbetinize doyum olmuyo bu günlerde, haydeç ablam yine yok ortalarda yeşil gözlümde yok hala ablacım sende toparlayamadın galiba kendini, kızlar ben bu karnımı doyuramıyorum nedense yediğimden tat almaz bi durumdayım nedendirki acaba bu gidişle kilo alıcam bendekafamçokkarıştı

merhaba hanımlar nasılsınız bakalım.. bir kilo muhabetidir gidiyo..aman derdiniz bu olsun ..hanımlar ya ..bakın biz hiç dert ediyozmu ,,nedense biz kilolular hiç dert etmiyoz..çocuklar geldi biizm yemek zamanı ..hoşçakalın kızlar..

iyi akşamlar bayanlar...hakket yaf,topicte gene bi kilo muhabbeti almış başınıı gidiyo...düşünmesi gerekenler düşünmüyo(yani bennnnnndelikafadulden)bendenizcim senin kibin çıtırlar düşünüyo.:bbo:.
beyazım o dediğin hastalıktan.bende aynı durumdayım.şükür rabbime ayaklandım ama ağzımın içi şap gibi.bide diş yaptırıyorum.ağzımın içi hepten zehir.....

walla manken mübareksengözlerimebaksanab kilonda süper bırak allasen diyeti delirtcenmi beni yaffdelikafadulden

Ahh ahh bugünden sonra bırakamam.Ne kadar iradeliymişim.
Bugün öğle yemeğinde ekmek kadayıfı vardıki ben bayılırım.Ama yemedim.
Toplantıda masanın üzerinde bisküviler vardı.Burnuma mis gibi koktu.Ama yemedim.
Eve geldim.misafir gelmiş pasta börekler mis gibi ama yemedim..
Artık bırakamam bu diyeti gidecek bu 4 kilo..
delikafadulden

Kedicik şimdi önlemimi alayımda sonra dert olmasın.kaydirigubbakcemile2

valla kızlar kafayı sıyırdım markete gittim canım ne isterse aldım şimdi önümü görseniz küçük çocuklar gibi ama kısmetsizim dediği gibi yok hiç biri tat vermiyo cidden hastalıktan nasıl geçecek bu anlamadım 10 gün oldu nerdeyse yaa ooof of

iyi akşamlaa yavrular ,yine kilo muhabbetimi :uhm:
ayağımın ,belimin ağrısı derkene ben unuttuydum valla bugün tartılam dedim neyseki bıraktığım yerdeyim sefindim,iştahım kontrolden çıktı diyodum dakaydirigubbakcemile3
bendnizcim afeerün kıs tedbirlü olmak her zaman iyidir,
arkadaşlarımınbi kısmısı gelmş te bu ablalarımız nirde acepCADIARZU
kokkulu öpçükleeŞeniz

işte en tehlikeli durum bu,ağzım tatlansın deye beklersen yavruşum kilolar geliiir,sora nası evlendircez kıs seni yavaş ol azcuk...

işte en tehlikeli durum bu,ağzım tatlansın deye beklersen yavruşum kilolar geliiir,sora nası evlendircez kıs seni yavaş ol azcuk...

Yok ve roşum evlilik zayıflıkla olmuyo.Benki şu diri vücudumla hala evlenemedimkaydirigubbakcemile:roflol:

amaaaan valla hiiiç evliliği düşünmüyorum bu sıralar valla hiç canım istemiyo adam kahrı çekmek falan aman uzak dursun biraz kafa dinleyeyim

Günaydın arkadaşlar..Şeniz
Nasılız bugün.hihoyyyt
Ben biraz durgunum sanki (sebepsiz)
:1no2:

günaydın sultanlar...a.s.
bendenizcim bende öyleyim sebepsiz,hava kasvetli gibi ondan olabilii,
hasta falan olmasam bari akşamdan beri keyfisim yok,hayır olsun inş.:a015:
inş.hepimizin günü güzel geçer diyelim öle olsunŞeniz

Kızlar merhabaa.s.Ben de bir Sakaryalı olarak merhaba demek istedim,küçük bir bebegim oldugu için fırsat bulup topiği bastan okuyamadım,zaten okunamayacak kadar da ilerlemiş maşallahhhıstanbulda yaşıyorum,babam karasulu,yazları bazen karasuya geliyorum.Evlendikten sonra pek ugrayamaz oldum.Ama bazen hafta sonları gidiyoruz.Havalar ısınsın,hafta sonu turlarımız baslar yine:dance:Hepinize sevgilerŞeniz

Hoşgeldin canım..Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…