günaydın canlaaarrr
hepinize çok teşekkür ederim babacığım daha iyi şükür bu haftada çıkıcak galiba.
Bendenizim ben rejimi filan unuttum :1no2:
senin boyun kaç canım? çünkü kilon çok iyi boyunu bilmiyorum ama çok değil kilon
175 boyum canım.
Kilolu değilim.Ama alıştığım kiloya ger dönmek istiyorum ve 60'tan uzaklaşmak istiyorum. 60 fobim vardahihoyyyt
walla manken mübareksengözlerimebaksanab kilonda süper bırak allasen diyeti delirtcenmi beni yaffdelikafadulden
iyi akşamlar bayanlar...hakket yaf,topicte gene bi kilo muhabbeti almış başınıı gidiyo...düşünmesi gerekenler düşünmüyo(yani bennnnnndelikafadulden)bendenizcim senin kibin çıtırlar düşünüyo.:bbo:.
beyazım o dediğin hastalıktan.bende aynı durumdayım.şükür rabbime ayaklandım ama ağzımın içi şap gibi.bide diş yaptırıyorum.ağzımın içi hepten zehir.....
valla kızlar kafayı sıyırdım markete gittim canım ne isterse aldım şimdi önümü görseniz küçük çocuklar gibi ama kısmetsizim dediği gibi yok hiç biri tat vermiyo cidden hastalıktan nasıl geçecek bu anlamadım 10 gün oldu nerdeyse yaa ooof of
işte en tehlikeli durum bu,ağzım tatlansın deye beklersen yavruşum kilolar geliiir,sora nası evlendircez kıs seni yavaş ol azcuk...
amaaaan valla hiiiç evliliği düşünmüyorum bu sıralar valla hiç canım istemiyo adam kahrı çekmek falan aman uzak dursun biraz kafa dinleyeyim
iki gün sonra başka bişey dersin senkaydirigubbakcemile
Kızlar merhabaa.s.Ben de bir Sakaryalı olarak merhaba demek istedim,küçük bir bebegim oldugu için fırsat bulup topiği bastan okuyamadım,zaten okunamayacak kadar da ilerlemiş maşallahhhİstanbulda yaşıyorum,babam karasulu,yazları bazen karasuya geliyorum.Evlendikten sonra pek ugrayamaz oldum.Ama bazen hafta sonları gidiyoruz.Havalar ısınsın,hafta sonu turlarımız baslar yine:dance:Hepinize sevgilerŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?