• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

Hoşgeldin dilarem.
Selamlar arkadaşlar; roşum ve kısmetsizim demek kötü bir görümceniz var.
Her güzellik birarada olmuyor canlarım. Olsun siz birlik olduktan sonra o kötü
hiç birşey yapamaz size...Sadece biraz yorulursunuz. Allahtan eltim yok ama
görümcelerim üç tane ve herbiri de dünya iyisi. Bu yönden bari şanslıyım sanırım.
Karasu çok güzel ben de gittim. En azından deniz var öyle seviyorum ki denizi
İnşallah bu yaz yine gideceğiz.

Hosbulduk Çalıkuşu,güzel paylaşımlara umarıma.s.

iyiyim canım sağol,sen nasılsın

Tesekkürler,sık sık görüşürüz umarım,ben sitede 38lik genç kızların topiğndeyim,tüpbebeyle bebem oldu,şimdi orda bebek isteyen ve bekleyen arkadaslarla paylaşımda bulunuyoruz,gec cvp yazarsam kusura kalmayınnn,öüyorummmmkaydirigubbakcemile3

merhaba hanımlar..akşamdan beri kaç sayfa olmuş maşalh..dilarem,,hoşgeldin neşe getirmişin topiğimize..her zaman uğra emi..yeşilgözlüm..bir görünüp kaybolmuşun umarım daha iyisindir .haydeç yine bir işleri var galiba hamarat arkadaşım..roşum fiziğe devammı..beyaz ve bendeniz iştahınızn iyi olması moralinizinde iyi olması anlamına geliyor bence,, önemli olanda bu değilmi..neşeyle kalın hanımlar ..

merhaba hanımlar..akşamdan beri kaç sayfa olmuş maşalh..dilarem,,hoşgeldin neşe getirmişin topiğimize..her zaman uğra emi..yeşilgözlüm..bir görünüp kaybolmuşun umarım daha iyisindir .haydeç yine bir işleri var galiba hamarat arkadaşım..roşum fiziğe devammı..beyaz ve bendeniz iştahınızn iyi olması moralinizinde iyi olması anlamına geliyor bence,, önemli olanda bu değilmi..neşeyle kalın hanımlar ..

Sagolasın gümüşboncuk,neşemiz daim olsun inşallahhhsositososito

oh oh maşallah muhabbet ne güzelllll......
yeşil gözlü ablam hakket bi görünüp kayboldun.haydeç ablam tümden kayıp..:delphin:..bendeniz le çalıkuşum da olmasa biz ik elti geyiğe devam.gamyoncuiremsu....sağolsun bide dilarem geldi...kaydirigubbakcemile4..arada gümüşümde uğruyo sağolsun.
dilarem biz roşumla iki eltiyiz canım.ama kardeş gibiyiz:nazar:(allah bozmasın) ve bide çatlak bi görümceye sahibiz.yani kk nın en eltileri bizleriz:içelim:

oh oh maşallah muhabbet ne güzelllll......
yeşil gözlü ablam hakket bi görünüp kayboldun.haydeç ablam tümden kayıp..:delphin:..bendeniz le çalıkuşum da olmasa biz ik elti geyiğe devam.gamyoncuiremsu....sağolsun bide dilarem geldi...kaydirigubbakcemile4..arada gümüşümde uğruyo sağolsun.
dilarem biz roşumla iki eltiyiz canım.ama kardeş gibiyiz:nazar:(allah bozmasın) ve bide çatlak bi görümceye sahibiz.yani kk nın en eltileri bizleriz:içelim:

dilini ısır eltim nazara neyin geliriz allah korusun :nazar:efet kk nın en eltileri biziiz:enbuyukkk:görümcemizin taam bi çatlak olduğu gerçekkötükedihüso
gümüşcümde beni sormuş fiziğe devam ediyorum cnm,maalesef dün ayağımı tekrar burktum :1shok:buda fiziğin daha devam edeceğini gösteriyo, napalım rabbim dermansız dert vermesin,hastalığında hayırlısını versin...
hakket haydeç ablam nerelerdesin yav,beyazcımda gözükmedi hiç,haydin bakem görüşürük hepinise sevgilee,öpçükleeŞeniz uyumaya gitmeliyim ii geceleer...

iyigeceler iyigeceler hatunlarhihoyyyt nasılsınız demiyecem gördüğüm kadarıyla bi çoğunuz iyisinizkaydirigubbakcemile5 her nekadar görümceydi kaynanaydı gibi derteleriniz yada kilo gibi problemleriniz olsadakafamçokkarıştı ben bugün iyim yaa en sonunda biraz keyfim yerine geldi bugün uğrayamadım çünkü neden gezmelere gittimyerimseniben şu meret hastalık yüzünden eve hapis olmuştum çok şükür bugün gün yüzü insan yüzü gördüm ve kendime geldim çok şükür:Saruboceq: eee bide topiçi böyle neşeli şen şakrak görünce keyfim bi daha yerine geldi ee buna birazda sebep olana dilarem arkadaşıma tşk eder hoşgeldin derim:1hug: bi heyacan katmışsın canım topiçimize biraz hastalıktı şuydu buydu derken biraz gerilemiştik tekrar hoşgeldin böyle kafa dengi arkadaşların gelmesi çok güzel yaa ben çok sevindirik oluyorum bide bilgeciğimiz vardı ama babası sebebiyle uğrayamaz oldu inş en yakın zamanda tekrar onuda aramızda görürüza.s ......huuuu haydeç abla nerelere kaybodun yine yoksunCADIARZUbuarada istbulun neresindensin dilarem bende doğma büyüme istanbulluyum selamlar o güzel karmaşası insanı bol şehresengözlerimebaksanab

kısmetsizim nasıl gördün bacım rüyanda valla merak ettim ayyy hayır olsun inş bi anlatı ver bakarsın bi iş kapısına delalettir-tatlicadiarzu-hadin iyigeceler öpüldünüz hepiciğiniza.s.mirmirmirmir

Back
X