Off zorlanmaya başladım bugün ama ama geri adımda atamıyorum..İnşallah verebilirim senağlama
Verirsin yavrukuş dört beş ne ki?Ben ayıptır söylemesi 20 kilo vermeliyim,doğum kiloları yapışmadan üstümebenneyaptımki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Off zorlanmaya başladım bugün ama ama geri adımda atamıyorum..İnşallah verebilirim senağlama
Hoşgeldin dilarem.
Selamlar arkadaşlar; roşum ve kısmetsizim demek kötü bir görümceniz var.
Her güzellik birarada olmuyor canlarım. Olsun siz birlik olduktan sonra o kötü
hiç birşey yapamaz size...Sadece biraz yorulursunuz. Allahtan eltim yok ama
görümcelerim üç tane ve herbiri de dünya iyisi. Bu yönden bari şanslıyım sanırım.
Karasu çok güzel ben de gittim. En azından deniz var öyle seviyorum ki denizi
İnşallah bu yaz yine gideceğiz.
Sakaryalı dediğin sıcak olur zati:jeyyar:
Sakaryalı dediğin sıcak olur zati:jeyyar:
Egelilerde bu konuda hiç geri kalmazlar.:jeyyar:
Bi Egeliler bi Sakaryalılar işte:lepi:
Nassın sinyoram,merhabalar olsunkaydirigubbakcemile3
iyiyim canım sağol,sen nasılsın
Çalıkuşu annem balıkesir gönenli.Egenin neresindensin?
Ben Manisa'lıyım canım. Ne güzel bu topikte her renk var çok seviyorum burayı..:teytey:
merhaba hanımlar..akşamdan beri kaç sayfa olmuş maşalh..dilarem,,hoşgeldin neşe getirmişin topiğimize..her zaman uğra emi..yeşilgözlüm..bir görünüp kaybolmuşun umarım daha iyisindir .haydeç yine bir işleri var galiba hamarat arkadaşım..roşum fiziğe devammı..beyaz ve bendeniz iştahınızn iyi olması moralinizinde iyi olması anlamına geliyor bence,, önemli olanda bu değilmi..neşeyle kalın hanımlar ..
oh oh maşallah muhabbet ne güzelllll......
yeşil gözlü ablam hakket bi görünüp kayboldun.haydeç ablam tümden kayıp....bendeniz le çalıkuşum da olmasa biz ik elti geyiğe devam.gamyoncuiremsu....sağolsun bide dilarem geldi...
..arada gümüşümde uğruyo sağolsun.
dilarem biz roşumla iki eltiyiz canım.ama kardeş gibiyiz(allah bozmasın) ve bide çatlak bi görümceye sahibiz.yani kk nın en eltileri bizleriz:içelim:
ne yani trakyalılar soğukmu diyosunuuuz aaaa tesüf ederim tesüf:dilcikar: