EVET HAKLISIN. ARTIK BOŞVERDİM ZATEN BENDE. ÇOOOK kafamda hep bu konular vardı. hayatım hiç anlamadan bebek üzerine kurulmuş meğerse bunu şimdi daha iyi anladım. olacağına varır her şey. yavrun çoook tatlı maşşaallaaaahhh

Allahım sana bağışlasın nazarlardan korusun.geaiyorsun demek topicleri. beşköprüde oturuyorsun demek. bende merkezdeyim. sakarya caddesinde..
evet canım boşveeeeeeeeerrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
amin canım amin rabbim tüm bebişleri anasına babasına bağışlasın inşallah :Saruboceq:
topikleri gezmiyorum gezemem çünkü çok var sadece gezdiğim ve yazdığım topikte yazanları (sen gibi) takip ediyorum nerelere takılıyor diye az çok bilgi edinmek amacı ile o kadar bilmiyorumkismile
woowww sakarya caddesi benim semtimdir ben oralarda büyüdüm hep tam olarak neresi ki???
çok geçmiş olsun şu yıldırım olayları. inş başka bi zarar yoktur canım..geldi eşim kütahyada. ikimiz tekrar geleceğiz ev bakmak için. ama tam zamanı belli değil. bi hafta on gün sonra olabilir belki.
sağol canım çok ciddi zarar yok şükür maddi hasar var sadece.
hımm anladım iyi fikir sende görmüş olursun buraları evde içine siner hem.
zamanı belli olsaydı geldiğinizde yardımcı olabilirdim belki size canım yaaa ben 16 temmuza kadar adapazarındayım 16 temmuzdan sonra 5 ağustosa kadar izinde olucam antalyada o zamandan önce gelirseniz eğer yardımcı olmaya çalışırım haberin olsun tatlım.
bebikim hastalandı teyzeleri

ateşi yükselmeye başladı. kustu. ishal.. yarın doktora götüreceğiz. inş bu geceyi de rahat geçiririz.
canım benimmmmmmmmmmm yiğit hastamı oldu ne oldu?
neden oldu böyle yaa hava değişimimi etkiledi acaba yavruyu çok çok geçmiş olsun tatlım umarım şuan çok daha iyidir....
iyigeceler hanımlar bakıyorum çok güzel kaynaşmışsınız yeni gelen arkadaşlar iyiki katıldınız aramıa ne güzel bi hareketlilik bi şenlik getirdiniz aman haa sakın sıkılıp kaçmayın bi müddet sonra..
bu pazar benim doğum günüm öyle piknik tarzı bi buluşma ayarlasakmı dedim ama pek kimsenin zamanı uymadığı için bu sene olamıcak sanırım sağolsun bu topikte şimdiye kadar gördüğünüz arkadaşlarımın hepsi geçen yıl beni yalnız bırakmamışlardı bu senede böyleymiş nasip napalım hayırlısı
hee ya kaynaştıkkkk zemuszemus zemuszemus zemuszemus
valla ben hep buralardayım canım izin haricinde sıkılmam yaniii siz benden sıkılmayında sempatiksalakcinni
sen bu yılki doğum günün için bence daha özel planlar yap tatlım :asigim: ohaoldumsmile
Günaydın Sakaryaaaolumunekankayizsmile
günaydınnnnnnnnnnnnn tazecik gelincik opuyorumnanaktan
sakaryam gunaydın............................
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn