kızzz zelişşşşşşşş
merak ettim aklınada getirmiş olcem amma
ne oldu seninki geldimi istanbuldan eltin uğraşıyormu yine seninle![]()
aman ceren hiç sorma geldii bizimkinin ağzı kulaklarında bekar adamya şimdi bekar arkadaşlarla kalıyo geceli gündüzlü çalışıyorlar yengeside börek ne yapmış çamasını ne yıkamış ütülemiş yollamış pek sevindirik oluyo birde ordan tut sen tv plazma al ne kadar küçük al dediysemde git büyük 102 ekran al nereme koyacaksam onu hiç bilmiyorum.her neyse sonra eltim aradı onun yaptıklarını ne anlattı bana bende hepsinden haberim var dedim artık düğün için kıyafet alamamış daha doğrusu almayacakmş yeni aldığı pardesu daha 4ay olmadı çok kötü olmuş kıyafet yerine pardesu alacakmışta düğün salonuna pardesuyle gelecekmiş bunuda kaynama demiş acımız kayseriden elbise alacakmış koskoca istanbul çok pahalı kayseri ucuzmuş illa borç ödüyo durumları yok gözükecekya güyaa. neyse bizimkiylede tarıştık kavga ettik abisi demişki işte size bilezik takıcam bizimkide abi gerek yok borç öödüyorsun aramızda lafımı olur demiş şu bu derken benim yontulmamış odun nişanlım demişki sen bilezik tak yengesinin bileziği düğünden sonra çıkarır veririzz abiside elin kızı ne der demiş kötükedihüsotabi ben çok sinirlendim elin kızı lafına ne açtım ağzımı yumdum gözümü ne demek o takacak alacak hiç takmasın dedim ben onun altınında incisinde değilim dedim istemiyorum kendinde kalsınn.önce kendi karısına baksın lafı o etmesin dedim tepem attıki nasıl.telefonda bağırdım çağırdım ağzıma geleni saydım rahatladım konuşmuyoruz aramıyorum şimdi kendi arasın kaynanamada aradım dedim abim böyle böyle demiş borcu var takmasına gerek yok dedim benim için sıkıntıya girmesin kendı altınları kendının olsun dedim.benimki salak ha harbi salak kızında ablası evleniyo ona abisi takıyo bizimkine gelince borcu oluyo gsteriş yapıyo ben bu kadar ucuzmuyumm ya basmıyo kafası ama evlenince bastırırım ona şimdide kendi aryana kadar aramam ne hali varsa görsün acımıyorum valla