• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

selam memleketimin güzel hatunları....nasılsınız? çalıkuşumun dediği gibi gene kimse yok..
hadi bakalım kızlar armut dersem saklanın,elma dersem çıkın.......
elmaaaaaaaaaaaaaaa:sm_cool::sm_cool:

ben geldim elmayıda severim onun için çıktım dermişim
slm kızlar nasılsınız ben iyi hastanedeydim kız kardeşimin bebeği doğdu dün çok tatlıya yoğunluktan pek giremiyorum sizleri özlüyorum tabide bizlere 15 tatil yok devam onun için yoğunluğum devam ediyor arada yazıları okuyup çıkıyorum
bu arada yeni arkadaşlar süslemiş sayfaları sevindim kalıcı olun kızlar iyi geceler

Kısmetsizim ben hep buralardayım, hadi herkes gelsin yine şenlensin topik.
Yeşilgözlü ablacığım, gözünüz aydın, Allah anneli babalı büyütsün inşallah yiğenini.
Arkadaşlar bir buluşma sözü var ama kimseden net cevap yok galiba...
Ses ver Sakaryam, ses ver.
:delphin:

ses 1 ki deneme ses :)
ya cidden ne oldu bu buluşma işi bence biri organizasyonu yazssın diğerleride o yazıları takip etsin ve buluşma gerçekleşssin ne dersiniz ?
bu arada butun sakaryalşı güzel hatunlara hayırlı cumalar diliyorum.
allaha emanet olun

alo merkez emir anlaşıldı tamam :roflol: kızlar hepinize hayırlı cumalar bugün sakaryaya Sayın Cumhurbaşkanımız geliyor inşallah sorunsuz biter bugün her yerde bi telaş var sokaklarda:1no2:havalar ne güzel gidiyor derken yine kötü oldu umarım bir an önce düzelir güneşin ilk çıktığı gün buluşalım sırnaşık şey

hayırlı cumalar sakarya...

yeni gelen hanımlar hoşgeldiniz topiğimize..kızlar buluşma olacak fakat önce sinyora taşınsın sonra gün belirlicez..beyaz cano boşwerde bi ses versin hele....yeşilgözlüm gözünüz aydın arkadaşım...ay ne güzeldir şimdi o ...kokla benim için....

gümüşüm of be seni burda görmek memnun etti cicim beni...çalıkuşum üzülme datlum kilo nedir..sıkma canını..Şeniz

kızlarrrrr hepinize hayırlı cumalar......
yeşil gözlü ablam hayırlı olsun.sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah.
çalıkuşum canım benim lafım sana değildi saklanan diğer arkidişlere..biz zaten ebe olduk.saklananları sobelicez inşallah...
sinyora naptın kuşum.taşıdın mı evünü.....

cumanız mübarek olsun kızlar...
yeşilgözlü ablacım gözünüz aydın allah analı babalı sağlıkla büyütsün ...
pisilerin güzeli eltim yeni fotonda pek hoş ne saman çektirdin tatlum...
sinyoracım sesin soluğun yok naptın kıs bi haber et ıslatmaa geleris diyemi ses veemiyon bakem ...
bende her daim burdayım herkesleri sobelicemde gelebilseler ,hava bozdu amma sizin havanız güzel olsun kendiniz gibin,haydi bacılar çüüzz...

Ne güzel arkadaşlarım ses vermiş. Hepinize teşekkürler.
Havalar bahar gelmiş gibiydi, içim enerji doluyordu.
Yine yağmur geldi, olsun berkettir yağmur, hem ben çok seviyorum
bu havayı, yanlız havada kaoalı olunca çok uyuyorum sonra işleri
yetiştirmek için koşurturup duruyorum deli gibi:roflol:.
Sinyora eşyaları ıslatmadan bir taşınıverin canım.
Bilgecim iyiki geldin sende, şenlendirdin topiğimizi, teşekkürler.
Yeşilgözlü ablacığım ben çok severim minnacık bebeği, bazıları tutmaya
korkar ben o haline bayılırım, inşallah temmuzda abimin çocuğu olacak.
İlk bebekte taa hakkarideydik. İlk kez hala olmuştum ama görememiştim.
İçim kalmıştı buralarda, gurbetlik zor işte...:delphin:
Allah nasip ederse bu kez doğuma gideceğim; öpüp koklayacağım yiğenimi.
Kısmetsizim ve roşum tanıdığım en tatlı iki eltisiniz, maşallah size.:nazar:
Sizi gördükçe keşke benimde eltim olsaydı diyorum ama eşim tek erkek.
Neyse gene çenem düşmüş benim Herkese hayırlı cumalar.
a.s.

pisilerin güzeli eltim yeni fotonda pek hoş ne saman çektirdin tatlum...

eltim eltim beğendin mi kıs.....paparazziler yakalamuş çapkınluk ederken:roflol::roflol:

çalıkuşum sağolasın gülüm,Şenizhakket severim eltimi....kız bi tanecik eltim var yaf ,sevmem mi..Şeniz
haydeç ablam kendine dikkat et..herşey bizim için..
yeşil gözlü ablam bebişin yanından ayrılamıyomusun galiba...
allah nazardan saklasın.:nazar:
bilgecim,neclacım sizide öpüyorum
hey diğer hatunlar mızkçılık yapmayın da ses verinnnnfisfisfis

kızlaaarr çok tatlısınız hepinizi ayrı ayrı öpüyom walla. a.s.sanırım yattınız ben napayım daha yatamadım bekarım yokki kocam :roflol: Yarın arkadaşımın düğünü var Ayakkabısının altına benide yazmış kız dedim hiç oturma güzel tepin kazınsın ismim dedimdelikafadulden inşallah yarın hepimizi güzel bi gün bekliyordurrr hayatı seviyorum :sm_cool:

bilgecim herşey gönlünce olsun bacım,benim kocişimde işten yeni geldi onçiin daha uyanıkım yane..:1shok:.
çalıkuşum göze neyin gelmiyek,pisicimin dediği gibi bi taneyiz birbirimiz için...kaydirigubbakcemile
eltim ben saa kaç kerem dedim çapkınlığa çıkma, evceğizinde uslu otur deye gördünmü yakalanmışun :mymeka:, bu sakaryalıların hepisi pek bi şımardılar yahu artıkın bizi begenmiyolarmı acep:uhm:neyse ben genede hepisini öpüüm sevgilerimü gönderüüümm...
hayırlı geceler sakaryaa...a.s.

Son düzenleme:
günaydın sakaryam, günaydın canlar......

akşam sohbet iyimiş eltiler nazar olceniz dikkat edin..maşallah diyimde göze gelmeyin :nazar:

bilge valla hayatını yaşıyorsun bacım..boşver netcen kocayı... çoluk çocuk koca dırdırı...ne kadar geç olursa o kadar iyi..şaka bi yana herkes yuvasını kursun...rabbim hayırlı yazılar yazsın....:Saruboceq:

günaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim çok şükür bebiş gerçekten çok tatlı ama birde misafirim var 2 aylık bebeği oda çok tatlı bebekler çok tatlı oluyor bendemi yapsam bilmemki
herkese ayrı ayrı teşekkür ederim
önceden teşekkür tıklıytorduk şimdi neden böyle oldu bilmem herkesi öpüyorum

kızlar bugün neoldu kimseler girmemiş sizlere güzel bir haberim var buhafta buluşma isdiyor bazı arkadaşlar ve hemide bir arkadaşın evinde ve kendisinin açıklamasını bekleyelim ben sabredemedim bukadar tüyo verem dedim iyi geceler

kızlar bugün neoldu kimseler girmemiş sizlere güzel bir haberim var buhafta buluşma isdiyor bazı arkadaşlar ve hemide bir arkadaşın evinde ve kendisinin açıklamasını bekleyelim ben sabredemedim bukadar tüyo verem dedim iyi geceler

ne diyorsuuun ablacım ne güzel olur ay heycan yaptım yaav,eltim gel kıs buluşma vaamış kaydirigubbakcemile,
haydeç ablacım bise nazar oku nazara gelmiyelim 41 kere maş.:nazar:deyin arkıdeşlee ,
nerde bu millet o kadar çığırıyos gelmiyolar belkim buluşma olursa gelirler inş.

roşum ve haydeçim canlar güzel dilekleriniz sağolun inşallah hayırlısıyla diyelim öptüm herkeşlerii Şeniz tatlı rüyalar :1hug:

Back
X