• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

aaaa nihayet buluşmaaa.......hadi bakem kıslar hadi topllanın.bilgecim hadi kız takıl kaydirigubbakcemilebizee.......
.acep kime gidiyoruzzz:uhm:

evet kızlar benim haberim var. cuma için istedi evine davet eden arkadaşımız...bi gelsin kendi söylesin diye bende bekledim.... konu açarız ..çok güzel olacak eminim bu buluşma..sinyora ne yaptın bacım taşındınmı ses ver..ona göre ayarlayalım buluşmayı..herkese sevgiler canlarŞeniz

merhaba kızlar ooo nihayet buluşma varmış bende sabırsızlanıyorum valla ilk defa buluşcamda :) hadi hayırlısı

günaaydıın sakarya bu hafta bi cuma günüm boş idi oda doldu son anda bi iş çıkmazsa aranızda olurum topiğe yeni gelen arkıdeşler sizlerlede tanışmayı çok isterim...
merak ediyorum acıba topiğe uğramayan arkıdeşlerde gelcek mi?

doğuştan değel sonradan olma sakaryalı olursa burdaaayyyııımmmkaydirigubbakcemile2
ay heyecan yapmışam hadelikafadulden

neye heycan yapiiin bacım biz bizeyiz şurda nerde bu millet allasen ya,buluşmaya gelmee çalış cnm senlende tanışak bugün için konu açılcekti hala bi ses yok bekliiim

ben çalışıyorum ama sizleri tanımayı çok istiyorum bi şekilde ayarlar gelirim hem gel dedinizkiŞeniz

iyi geceler canlar inşallah yarın çok güzel bir gün karşılar sizi güneşin bize gülümsemesini diliyorummmm:Saruboceq:

doğuştan değel sonradan olma sakaryalı olursa burdaaayyyııımmmkaydirigubbakcemile2
ay heyecan yapmışam hadelikafadulden

Bende aynı durumdayım bilge. Doğuştan Manisalıyım ama eş durumundan Sakaryalı oldum.a.s
Ama çok şanslıyız Sakaryanın hanımları da çok sıcakkanlı, arkadaşcanlısı hepsi.
Hani bugün açılacaktı buluşma haberi? yeşilgözlü ablacığım bir geldin, bir daha görünmedin.
Nerde bu süpriz buluşma haber etde ona göre ayarlayalım kendimizi değilmi?
Kaç oldu gelemiyorum zaten.:delphin:
Selamlar benden herkese.:teytey:...

selam bayanlar.....
yav hepimiz merakla bekliyoruz buluşmayı....çalıkuşum bilgem inş. gelirsiniz buluşmayada tanışırız
.yav bu hatunlara bişeyler oldu kimsenin sesi çıkmayiiiiii
bu arada saygılar bizden efenim....

selam bayanlar.....
yav hepimiz merakla bekliyoruz buluşmayı....çalıkuşum bilgem inş. gelirsiniz buluşmayada tanışırız
.yav bu hatunlara bişeyler oldu kimsenin sesi çıkmayiiiiii
bu arada saygılar bizden efenim....

Doğru diyorsun kısmetsizim. Hiç bu kadar boş kalmazdı buralar.
Hala anlamış değilim, herkesin birdenmi işi çıktı ?CADIARZU

günaaydıın sakarya.....
yeşilgözlü ve haydeç ablalarım bi siz geliyodunuz buraya sizde bıraktınız bizi yaa hadi diğer kıslar kayıp size nolduu bi ses edin,buluşma dediniz yoksam bizi istemiyomusunuz buluşmadaaa...

Bende tünaydın diyeyim.
Buluşma bahara kaldı sanıyorum arkadaşlar.
Kış geri geldi buralara........

iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben gezmeye gitdim bugün geldim öbür arkadaşlarda herhalde gezmeye gitmişdir buluşma olacak arkadaşla bi devreye gireyim olmazsa çarşıda buluşalım öptüm

iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben gezmeye gitdim bugün geldim öbür arkadaşlarda herhalde gezmeye gitmişdir buluşma olacak arkadaşla bi devreye gireyim olmazsa çarşıda buluşalım öptüm

ablacım buluşma olcakta kesin bişey göremedik nasıl olcek anlamadım:uhm:

kızlar iyi akşamlar.....ya hani bi söz vardır bilmem bilir misiniz.
.uma uma döndük sarı muma.delikafadulden.(bizim buluşma için geçerli)

evet evet aynen eltüm saa katılıyrum hem ne mum eridik bittik burda bu bizim hemşeriler pek bi üşengeç oldular demi bacım
valla buluşma bu hafta olursa süper olur hava sıcaklığı artıcak gibin

Back
X