• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

günaydın sakaryahihoyyyt,bende uyudum uyudum doymadım bugün,
eltim gözünaydın kıs hasret gidermişin ,sağlık olsun da hep bi arada olun inş.:teytey:
haftanın ilk günü işler çoktur herkese kolay gele,gününüz güzel geçsin fıstıklaaa...a.s.

slm sakarya nın fıstıkları..slm dostlar.... bende bugün iş güç anca geldim pc nin başına...nasılsınız bakalım... bugün okulun 2. dönemi başladı hepimize hayırlı olsun...rabbim evlatlarımıza zihin açıklığı versin......

necla hani buluşmaya gelecektin...:uhm:

merhabalar kızlar okullar açıldı hadi hayırlısı malesef ben bu heyacanı yaşayamıyorum bitanemde şuan okulda ben onu uğurlayıp hayırlı dersler allah zihin açıklığı versin oğluşum diyemedim ama dualarım hep onunla içim acıyo böyle zamanlarda her nekadar güçlü görünmeye çalışsamda içim içimi yiğiyor neyse sizide üzmeyeyim, annemler düzcedelerdi üç gündür ana kız ev de baş başa kafa dinledik özlemişim yalnızlığı iyi geldi tabii fazlası zarar işte kafam böyle şeylere takılır çeşmeleri açarım neyseki bugün gelecekler kafam dağılır yinee neyse işler beni bekliyo görüşürüz yine öptüm hepinizi:1hug:

aaaa nerelerdesiniz hatunlar bi allahın kulu gelmemiş annemlerde gelmiyo yine yalnız kaldım anlayacağınız

aaaa nerelerdesiniz hatunlar bi allahın kulu gelmemiş annemlerde gelmiyo yine yalnız kaldım anlayacağınız
Bak canım gördünmü ne kadar hayırsız çıktı bizim hemşerilerimiz.
Kaç günlerdir böyle burası. Dilerim sen eskisi gibi gelir selam verirsin.
Canım bir önceki yazın içime çok dokundu.
Allahım hakkında hayırlısını versin herşeyin inşallah.
Oğlun senin gibi bir annesi olduğu için çok şanslı bence.
Dilerim birgün çaocuklarınla mutlu huzurlu bir yuvan olur.

Bak canım gördünmü ne kadar hayırsız çıktı bizim hemşerilerimiz.
Kaç günlerdir böyle burası. Dilerim sen eskisi gibi gelir selam verirsin.
Canım bir önceki yazın içime çok dokundu.
Allahım hakkında hayırlısını versin herşeyin inşallah.
Oğlun senin gibi bir annesi olduğu için çok şanslı bence.
Dilerim birgün çaocuklarınla mutlu huzurlu bir yuvan olur.

günaaydıın sakaryam...a.s.
aman aman kimleri görüyorum :1shok:günlerdir topiğe uğramayan arkedeşim nasıl da sitemler ediyor ööle benneyaptımki,şekerim dikkatini çekmedi heral biz heep burdayız eltimcimlen ve sadece biz burdayız ,kimseler gelmii bizim suçumus yok yane,eltim gel kıs kaydirigubbakcemilegörsünler kim hayırsızmış,neyse hepinizin günü güzel geçsin canlar :teytey:kokkulu öpçükleer sizee...

merhabalar diyorum slm diyorum ama kime diyorum huuuuuu sesimi duyan varmı hepinizi pcmi çöktüü aaayyyy nerdesiniz cidden yerlerde sürünüyoz haydeeeeeeeç yeşil gözlüüüüü gümüüüüüüş kısmetsiiiiz boşveeeeeer sesleneyimde belki sesimi duyan olur.
çalıkuşum canım arkadaşım sağolasın bitanem güzel sözlerin ianan moral oldu bana sen nasılsın umarım daha yisindir.
roşum senin bu neşene hayranım canım ne güzel ne güzeeeelnaniknanik

selam kızlar nasılsınız misafirden zaman bulamadım beyazcım nediyeceğimi bilemiyorum allahım kimsenin başına vermesin kolaydeğil ama neyapacan hayat bu

selam selam selam....yav bi gün topiciğe girmedik hayırsız mı olduk..:dilcikar:
seslen bacım belkim senin sesini duyan olur.ben bi türlü duyaramadım sesimi.:delphin:
neyse beyaz bacım sakın üzme kendini..sen çocukların için en doğru kararı verdin.şuan belki ayrısın ama en azından kavgasız bi ortamda yetişiyolar.sen herzaman oğlunun yanındasın.her zaman söylüyorum sen güçlü bi kadınsın...sakın moralini bozma....Şeniz

iyi geceleer sakaryam...eltim hoşgeldin kıs çığırdım o kaa nerelerdeydin:uhm:
beyazcım moralini bozma cnm,çocukların ve sen sağlıklısın çok şükür rabbim sana onların acısını yaşatmasın yine hep birarada olacaksınız inş.herşey gönlünce olsun arkadaşım sen güçlü bi kadınsın bunları aşacaksın allahın izniyle,benimde kendime göre sıkıntılarım var ama bugünüme hamdolsun, seninde dediğin gibi neşeli bi yapım var deliliğe vurmakta üstüme yoktur,aah ah bide sen beni daha gençken tanıyacaktın bu büyümüş halim:a015:bi kaç gündür bayaa bi hasta oluyorum özellikle geceleri sanırım grip mikrobu vücudum resmen savaşıyo, akşam komalık gibi oldum,sabah uyandığımda yüzüm bembeyaz olmuş ,eşim işten geldi adam yüzüme baktı kaldı ne bu halin diye,bugün biraz daha iiyim şükür ki allah hepimizi beterinden korusun deyim,
çok gevezelik ettim demi canlar ,hadi heppinize allah rahatlık versiina.s.

Son düzenleme:
a.s.sağolun canlarım benim sizin bu sözleriniz bana kendimi iyi hissettiriyo :1hug:
bu arada yine pek gelen giden olmamış bi ceee deyip kaçmayın ayoool neyse yeşil gözlü ablam hani o gün bi fikra anlatayım dedim de anlatamadım yaa ayy içime dert oldu şimdi anlatayım bari bi arkadaşım anlattı çok güldüm belki duydunuz ama sizinle paylaşmak istedim... kadının birinin çocuğu olmuyormuş en sonunda bi hocaya danışmaya gitmiş hocam demiş ben bi öğretmenle beraber olsam çocuğum olurmu yoook yoook külliyen zinadır haramdır evladım demiş,kadın sonra hocam ben bi doktorla beraber olsam çocuğum olurmu demiş hoca yook yok evladım külliyen zina haramdır demiş kadın eee hocam mühendisle olsam hoca yine yok evladım haramdır demiş kadın bu sefer hocam hocayla beraber olsam deyince hoca kıs kıs gülerek sen cennete gitmek istiyosuuuuun demiş hehehehe:jeyyar:

gününüz aydın olsun hanıımlaara.s.
bilgecim kaç gündür nerelerdesin bacım hoşgelmişin,dışardaki hava evden banada güzel gibi görünüyo ,çayımı içip yürüyüşe çıkacam bende, hadi canlar uyanın bizi yanlız bırakıyosunuz buralarda ,haydeç ablacım da uğramaz oldun nerlerdesin yahu:uhm:
gününüz güzel geçsin ,bizleri unutmayın amaa...:1hug:

Günaydın arkadaşlar;
Hadi bakalım nerlerdesiniz. Bakın ben burdayım. Roşum ve sevgili kısmetsizim
Ben sizlerin ne kadar vefalı olduğunu zaten anladım, kimseler yokken siz vardınız burda.delikafadulden
Bende hep geliyordum ama değilmi? Evet bende çok özlüyorum bu topiğin eski şenşakrak
halini ama ne yapalım sesimizi duyan olmuyor genelde. Bugün erkenden uyandım aslında
herzaman erken kalkıyorum ama çocuklar ve eşim çıkınca geri yatıyorum. Güneşi bu kadar
güzel görünce uykum kaçtı bende oturayım nette vakit geçireyim dedim. Roşum maşallah
yürüyüşe bile çıkmış aslında bıyuna göre çok kilolu değilsin bence. Birde beni görsen....
Yürümek şöyle dursun, hergün koşmalısın derdin herhalde.:roflol:
Herkese güzel bir gün diliyorum.
:1hug:

roşum evde internette sorun var halada yok artık baktırıcam ondan giremedim canım işten yazıyorum bende özledim sizi yawyulayykaydirigubbakcemile2

merhaba sakaryalı tatlı bayanlar evet ya ben en başından beri yokum burda ama varolduğum günden beri burası hep böle sessiz kötü bencede umarım düzelir

merhabalar kızlarr oh oh bakıyorum gelen giden olmuş ne güzel ne güzel ama kimse fıkrama yorum yapmamış beyenmedinizmiii:dilcikar:neyse gerçekten bu gün hava çok güzel annemlerinde geldiği yok işten çağıranda yok oooof of ne bahtsız ne kısmetsizim yaa demiyecem ne yapalım herşeyde bir hayır vardır teyzem çağırdı arifiyeye gidecem değişik bir ortam farklı muhabbet iyi gelir herhalde görüşmek üzere kendine dikkat edin öpüldünüzŞeniz

vay topiciğimizde ufakda olsa kıpırdanmalar var ...bu gün gerçekten güzel bi hava vardı.bende gezdim .eski işyerimden arkadaşlarımla görüştüm.ama grip olmakla olmamak arasında geziniyorum....
buarada eltim eltim kız geçmiş olsun..dikkat et kız sen bize lazımsın daha........
hepinizi öpüyorummmm

İyi akşamlar arkadaşlar. Beyazım iyi yapmışsın sanada bir değişiklik olur, hem gezmiş olursun.
Roşum nerdesin sabah bir selam verdin yoksun hala ortalarda?
Hadi arkadaşlar bakın bahar geliyor canlanalım değilmi?
:teytey:

ii geceleer arkıdişlee,mirmirmirmireltim sağolasın bugün daha iyiyim ,çalıkuşum ben akşam üstü geldim şööle bi ne var ne yok diye cee sengözlerimebaksanabyapıp çıktım, kocam gündüzleri evde o yüzden pek oturamıyorum bu hafta bööle,az önce işe geçirdim anca oturabildim,bu arada sabah bana sölediklerini gördüm de sen yürüyüş yapmazmısın yoksam kıs daha çok kilo alırsın koşmana gerek yok en 40 dk.kilo veremesende sağlık için yürüyüşünü yapmaya çalış benden demesi cnm,beyazcığımın da canı sıkkın gibi dualarımız seninle cnm unutma,yeşilgözlü ve haydeç ablalarda bıraktılar bizi umarım bi dertleri yoktur da gene şenlenir buralar,sevgiler hepinizee...a.s.

Back
X