• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

kızlar bişey diyeyim size sevgililer gününü evlilerin kutlaması saçma gelir bana hep... bilmem katılırmısınız.. ?????

evet cnm katılıyorum,bizler artık sevgili değil,birbirimizin hayat ar.can yoldaşı ,yari olmuşuz ,sevgililik flört :asigim:edenler için daha uygun düşer...

slm kızlar bana hiç şaçma gelmiyor evlilerde kutlayabilir sevgililer gününü
benim sevgililer günümü hepiniz kutlayabilirsiniz artı evlilik yıl dönümüm bugün
kedicik geçmiş olsun bugünlerde çok grip salgın dikkat etmek lazım haydeçcim evet yoğunum dikkat etmeye çalışıyorum hayırlı geceler

iyi geceler kızlar.....ooo yeşil gözlü ablam allah uzun yıllar mesut etsin.....allah ağız tadınızı bozmasın....
hepinizi öpüyorummmmmmmmm

Merhabalar arkadaşlar,
Yeşilgözlü ablam evlilik yıldönümünüz kutlu olsun, nice mutlu senelere.
Her-bal hoşgeldin topiğimize hep buralarda ol olurmu? Beyazım hadi hayırlısı
inşallah bu kez herşey gönlünce olur. Kısmetsiz geçmiş olsun, benim kızda
dünden bu yana hiç hoş değil. üstelik bir damla ilaç içmez bizim hastalık işimiz
herşeyden zor yani.

slm bende sakaryalıyım kızlar geyve ilcesinden
ben geyveliyim kıs umurbey yolundan sen

günaydın sakaryam...günaydın canlar....

yeşilgözlüm canım arkadaşım nice nice mutlu senelere olsun canım....

aysag her bal hoşgeldiniz sizde aramıza....

merhabalar kızlar nasılsınız güzel bir pazar diliyorum sizlere ben hiç iyi değilim midem ağrıyo ve çok keyifsizim neyse ben kaçtım öpüldünüz....

kızlar günaydın.bugün soğuk bi güne uyandık...inşaallah güzel kar yağarda mikroplar kırılır...
çalıkuşum sanada geçmiş olsun.beyazım sende dikkat et kendine......
aysag hoşgeldin canım..sürekli bekliyoruz.....hepinizi öpüyorum.........

merhabalar bende sizlere katılabilirmiyim.:asigim::asigim:.teşekkür ederim haydeç burasının varlığından haberim yoktu...:sm_confused::sm_confused:
kk da yeniyimde:utangac::utangac:

Son düzenleme:
tünaydın arkadaşlar bugün gerçekten soğuk bi güne uyandık bayadır bahar havası yaşıyoduk soğuğu unutmuşuz iyide oldu hala kış mevsiminde olduğumuzu hatırladım inş kar yağarda ölsün mikroplar deriz...
aysag ve effekaan hoşgeldiniz,gelip cee deyip gitmeyin olur mu?her zaman bekleriz...
beyazcım geçmş olsun cnm...
çalıkuşum kızına geçmşler olsun...
yeşilgözlü ablacım allah mutluğunuzu hep bugün gibi yaşatsın sizlere...
haydeç ablacım sabahın köründe gelmişn topiğimizi açılışını yapmışın ...
eltim seni ayrıca selamlıyom bacım,
haydi hepinize iyi pazarlar bol bol dinlenin yeni hafta için, sevgiler...

roşum beni unutmuşsun ama neyse... :) günaydın sakaryam.. yine evde binekliyorum bugün... yaz gelsede gezsem tozsam çocuklarımla... öff... yeni bi foto makinası alcam yaza doğru sakaryanın tozlu sokaklarını çekecem... çekilcek başka bişey yok bu şehirde... lol bide çark cad. kroları çekip yayınlasammı acaba... kokarca gibi saçlar... düşük don pantolonlar lol...

roşum beni unutmuşsun ama neyse... :) günaydın sakaryam.. yine evde binekliyorum bugün... yaz gelsede gezsem tozsam çocuklarımla... öff... yeni bi foto makinası alcam yaza doğru sakaryanın tozlu sokaklarını çekecem... çekilcek başka bişey yok bu şehirde... lol bide çark cad. kroları çekip yayınlasammı acaba... kokarca gibi saçlar... düşük don pantolonlar lol...

kurban olduğum sakaryamda resme değer yer bulamıyor insanlarına kro diyorsan-ki bende sana kro görmemişsin derimmm-sen nereden geldin acabaa çok merak ettim paristen miii istanbul ankara hatta marmariste yaşamış biri olarak bu yazdıklarına sadece ç....şşş diyorum arkadaşım biraz gez bakalım sakarya sadece çark caddesinden mi ibaret maden deresini soğucak yaylasını taraklı çubuk gölünü ve sayamadığım başka güzellikleri duydun mu hiççççç önce bir araştır da sonra eleştir derim sana ayrıca sakarya topiğinde bu yazdıklarını da hiç hoş karşılamadımmmm:kahve:

haklısın seni unutmuşum,aramıza yeni katıldığn için olabilir,
güzelim memleketim hakkında söylediklerine katılamıyorum,
sakaryamız sadece tozlu sokaklar ve çark cad.ibaret değil,demek ki sen sadece oraları görmşsün ki yanlış kanıya varmışsın,topiğimizde bu tip konuşmalara onay verip memleketimizi küçük düşürmemeliyiz ,myhopecumun söylediklerinden başka neler neler var,bende çook şehir gezdim ama dönüşü iple çektim sapancadan girdiğim zaman oohh memleketim derim öyle severim şehrimi,kusura bakma ama biz doğuştan buralıyız, takdir edersinki böyle düşünceler bizi üzer...

merhabalar bende sizlere katılabilirmiyim.:asigim::asigim:.teşekkür ederim haydeç burasının varlığından haberim yoktu...:sm_confused::sm_confused:
kk da yeniyimde:utangac::utangac:

sevgili abhaz dostum hoşgeldin sefalar getirdin ...ne demek aranıza alırmısınız...burası hepimizin..sen gitmediğin ve geldiğin mütdetçe bizimlesin canım...burayı takip edersen hepimizi tanırsın..ve hatta şu an bizleri görebilirsin buluşma haberlerine bak sakarya buluştu var...ordanda tanıyabilirsin sevgiler ...

çalıkuşum geçmiş olsun canım...

beyazım sanada geçmiş olsun..bu arada mutluluklar dilerim ..rabbim yüzünü güldürsün canım....

roşum 2 gündür sabahları günaydınla karşılıyorum sizleri fark ettiğin için teşekkürler...kısmetsiz pisim canım benim aynen katılıyorum bi kar yağsada şöyle çoluk çocuk kardan adam yapsak...mikroplar kırılsa....

myhope canım hamişim nasılsın canım.. kızma fazla olabilir hepimiz aynı şekilde sevmeyebiliriz sakaryayı...tabiki bize güzel gelen başka arkadaşlara cazip gelmeyebilir....

her bal bu konuda sana katılamıcam......

Son düzenleme:
fotoğraflarınızı gördüm...ve birazcık kıskandım..yerimseniben..keşke kk 'la daha önce tanışsaydım dedim..we tabi sizlerle...bende aranızda olmak isterim..ama bebeğim şuan çok küçük kış olduğu için pek dışarı çıkmıorum.sositososito..umarım tekrar buluşursunuz..we biraz yaza doğru o zaman bende kıatılırım size...kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar bukadar sakaryayı sevdiğinizi bilseydim yazmazdım özür dilerim... bende burda doğdum büyüdüm ama bulgaristan ın burgaz şehrinde ve italya nın terni ve roma şehirlerinde yaşadım... neyse burdan nerde yaşadığımı anlatacak değilim... üzgünüm ama şehrimizin hiç bir sosyal aktivitesi yok merkez dolaylarında.. en az yarım saat bir saat gitmek gerekiyor iyi zamn geçirmek için... başkanında çevre yollarına çiçek ekmekten başka birşey yaptığı yok... özür dilerim sakarya nızdan ve sizlerden... yanlış anlaşıldıysamda özür dilerim... hoşçakalın

Back
X