• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

aman maş.topiğimiz hareketlenmş hep böle olur inş.efet eltim katılıyorum,yanlışlık tamamen ifade şeklinde tabii şehrimizin eksiği var ama biz burada arkadaşlığı paylaşıyoruz,her_balcım ben kendi adıma kıracak şekilde yazmadım tamamen duygusal bi şekilde yazına üzüldüğümü belirttim,sakın kendini çekme arkadaşlığımıza devam edelim tamam mı tatlum...
beyazcım hayırlı olsun cnm,gönlüne göre olsun inş.
myhopecum aç kalma demş, ah arkadaşım aç dursam böle olur mudum hiiç,sadece dikkat ediyorum herşeyi azar azar yiyorum,
bugün anacığımdaydım,ee takdir edesiniz ana yemekleri biraz kaçtı ama evde devam inş.
eltim çalıkuşumuz mereti bırakıyo hayırlısıyla, darısı başınaa inş.
hadi bakem herkeslere hayırlı akşamlaar,teek tek öptm siziii...

canım arkadaşım bence yanlışlık kendini ifade etme şeklinde....biz şimdi seni yeni tanıyoruz ve topiciğe girip daha ilk mesajlarında böyle bi eleştri olunca biraz tepki olması doğal..
biz burda kocaman bi aileyiz.biz burada birbirimizle sanal gerçek demeden bişeyleri paylaşıyoruz.ve çok eğleniyoruz.senide görmek isterizyerimseniben

teşekkür ederim arkadaşım benim şahsınıza.. yada şahıslara söylediğim hiç bir şey olmadı... biraz bu şehirden kurtulup gitmek istiyorum çok cadı bir kaynanam var ondan sevimsiz gelmeye başladı sanırım bu şehir bana a.s o zamnda kaynanama kızgındım öyle şeyler dökülmüş parmaklarımdan... yanlış anlaşılmak istemem.. yanınızdayım.. takip ediyorum.. sevgilerimle

Off arkadaşlar; karmakarışığım bugün. Olmadı, yenik düştüm.
Ben nasıl bırakacağım bu mereti bilmem. Utandım buraya yazmaya bile.
Neyse şimdilik benden bu kadar, biraz kendimi toplayayım, yine gelirim.

canım çalıkuşum sakın moralini bozma.....ilk etapta birden bırakamıyorsan azaltmaya çalış......napalım iyi bişey değil ama bizi seve böyle sevsin...
her_balcım bacım sen takıl bize....ne stres kalır ne bişiii....
beyazım canım hadi inşallah .....allah gönlüne göre versin
kızlar benden bu akşamlık bu kaaa.hepizi kocamannnnnn öpüyorummmmmm

roşum beni unutmuşsun ama neyse... :) günaydın sakaryam.. yine evde binekliyorum bugün... yaz gelsede gezsem tozsam çocuklarımla... öff... yeni bi foto makinası alcam yaza doğru sakaryanın tozlu sokaklarını çekecem... çekilcek başka bişey yok bu şehirde... lol bide çark cad. kroları çekip yayınlasammı acaba... kokarca gibi saçlar... düşük don pantolonlar lol...

arkadşım sakaryama bu şekşlde laf atman çok ayıp gerçek sakaryalı olsaydın bu kelimeleri yazmazdın çok ülke gezmişsin ama sakaryaya muhdaç kalmışsın ağızdan çıkan söz sahibinindir
çark caddesi kıroları bizim çocuklarımız rahatsız oluyorsan evinde otur hanım hanımcık
sakaryamdan gururduyuyorum göç halinde doğuda kalabilirdiniz sakaryayı beğenmişsinki buraya gelmişsin cevap istemiyorum

Off arkadaşlar; karmakarışığım bugün. Olmadı, yenik düştüm.
Ben nasıl bırakacağım bu mereti bilmem. Utandım buraya yazmaya bile.
Neyse şimdilik benden bu kadar, biraz kendimi toplayayım, yine gelirim.

üzüldüm cnm ya ,ama kısmet değilmş diyelim inş.bi dahakine başarırsın,illede bırakmalıyım diyosan azaltarak başla,gerçekten çok zor biliyorum umarım bigün bırakırsın,kendine olan zararı biliyosun sonuçta,kendini çok üzme biz seni bölede severiz:1hug:,iyi geceler çok öpüyorum...
ii geceler sakaryam...

yeşilgözlü ablacım hoşgeldin nerelerdesin günlerdir?
umarım herşey yolundadır iyisin dime?

yeşilgözlü ablacım hoşgeldin nerelerdesin günlerdir?
umarım herşey yolundadır iyisin dime?

iyi geceler kızlar iyi gecelerler sakaryam kar yağıyor dışarısı çok güzel ama soğukda var ben köydeydim hafta sonu yeğenimi istemeye geldiler hayırlı iş başındaydım beyazcım hayırlı olur inşallah çalı kuşu üzme kendini yalnız değilsin bu konuda kedicik senin güzel sözlerine hayranım haydeçcim çok yoğunsun benim gibi yorma kendini mayhope arkandayım sen hamilesin üzme kendini ben varken roşum sen böylede güzelsin sen kiloluysan biz heptende yememeliyiz yakızlar cano boşver nerelerde kaldılar ses yok gümüşün pece problemi var herkesi öptüm yeni arkadaşlar sizleride daim olun

arkadşım sakaryama bu şekşlde laf atman çok ayıp gerçek sakaryalı olsaydın bu kelimeleri yazmazdın çok ülke gezmişsin ama sakaryaya muhdaç kalmışsın ağızdan çıkan söz sahibinindir
çark caddesi kıroları bizim çocuklarımız rahatsız oluyorsan evinde otur hanım hanımcık
sakaryamdan gururduyuyorum göç halinde doğuda kalabilirdiniz sakaryayı beğenmişsinki buraya gelmişsin cevap istemiyorum
arkadaşım cvplarımı daha sonraki sayfalarda verdim bende cvp vermek istemiyorum.. ayrıca buraya muhtaç değiliz... burda durmak zorundayız.. lütfen kimse bilmeden hayatım hakkında yorum yazmasın...
bu sabah çok güzel şeyler yazacaktım.. sabah uyandım heryer kar doluydu beşköprüde... kar sevincimde kaçtı msjı görünce... neyse önemli değil... dediğim gibi sanal ortam olduğu için kimse bilmez kimin ne olduğunu tartışmakta istemiyorum ayrıca... sevgilerimle...

günaaydıın sakaryaamm...a.s.
ne güzel gece kar yağmış güneş çıkınca eridi gitti tebi geç uyananlar hiç göremeycek onlara bi anlatem dedim,gece geç yattım gözümü açamıyom bugün şimdiden kayık ama işler vaa,günüm vaa,hepsine yetişmek zorundayım böle mıy mıy...mirmirmirmir
yeşilgözlü ablacım hayırlısı olsun,allah daim etsin,gününüz güzel geçsin canlar,havalar soğuk amma bizim sıcaklığımız yeter yakarız ortalığı alimallah...kaydirigubbakcemile2

günaydın topraklarım :))
benim eşsiz memleketım sakaryam gurur duyuyorum sakaryalı oldugum ıcın çok sevıyorum memleketımı ve hemserılerımı ıstanbulda yasamak zorundayım ama yuregım sakaryamda ve ahtım var enınde sonunda oraya yerlesecegım ve bebegımı memleketımde doguracagım..aıleme hep derım sakarya'da dogdum ölüncede beni memleketıme gömün diye..adı guzel kendı guzel sakaryammm...:nazar::nazar:

günaydın hanımlar...ben bütün gece ayaktaydım oğlum ateşlendi.....
elimden geldiğince takip etmeye çalışıorum sizi......ama yazmadan geçemicem...

benim güzel vatanımın tarihi yazılmış.......
havasında..suyunda ..kokusunda ..tozunda ..toprağında ...cennet tadında sakaryam....da....
değil sitem etmek suyundan içerken'' bismillah'' gerek......

günaydın hanımlar...ben bütün gece ayaktaydım oğlum ateşlendi.....
elimden geldiğince takip etmeye çalışıorum sizi......ama yazmadan geçemicem...

benim güzel vatanımın tarihi yazılmış.......
havasında..suyunda ..kokusunda ..tozunda ..toprağında ...cennet tadında sakaryam....da....
değil sitem etmek suyundan içerken'' bismillah'' gerek......

( sakaryam....da....
değil sitem etmek suyundan içerken'' bismillah'' gerek.).sana katılıyorum cnm bencede aynen oyle cokk haklısın bu arada gecmıs olsun cnm umarım bebişin ıyıdır...kimse memleketıme laf soylıyemez ona gore:oklava::oklava:

kızlar hiç bişey demiyorum size ... iğnelemediğiniz yerim kalmadı... biraz daha açık görüşlü olun sadece bunu diyebilirim...

kızlar hiç bişey demiyorum size ... iğnelemediğiniz yerim kalmadı... biraz daha açık görüşlü olun sadece bunu diyebilirim...

günaydın her-bal senin yazdıklarını bende okudum.sana soyle dıyeyım burda kımsenın bende dahıl sana yada sahsına bı lafımız yok.ama yazdıkların benı cok uzdu yanı sakaryayı toz topraktan ıbaret gıbı gostermıssın.ama bence turkıyenın en guzel ili dir sakarya hem tarıhıyle hemde guzellıgıyle.ayrıca ordakı ınsanlarada laf soylemıssın.kıro dedıgın ınsanlar heryerde var ama oyle bı soylemıssınkı sankı sakaryaya ozel mıs gıbı olmus amacım senı kırmak deıl tabıkı ama ben kendı adıma uzuldum.senın ıcın bı onemı olmaya bılır tabı ama ben cok sevıyorum sakaryamı ve lafta soyletmem acip toprakcıyımdır yanı ıstanbulda yasıyor olsamda kalbım sakaryada.bırde kendını bızım yerımıze koy nerelısın bılmıyorum ama senın dogup büyüdüğün kültürünü aldıgın memleketıne sadece tozdan ıbaret sokaklarda kıro dolu desek emınım zoruna gıderdı bırde bu acıdan bakarsan cok sevınırım sana ve ailene sevgıler...

eftelya burda doğdum büyüdüm canım... size küçük bir kıssa yazayım... mehmet akif ersoy memleketine laf söletmezmiş avrupayı görmeden önce.... sonra bir gün gittiğinde geri gelmiş... noldu demiş arkadaşları nasıl buldun oraları... demişki 'bizim yaşayışımız onların dini... onların yaşayışı bizim dinimiz...' demiş.. ne yönden demişler... 'sokakaların temizliği.. hoşgörü.. insan hakları vs her yönden demiş' demiş! bir laf ettim etmediğinizi bırakmadınız arkadaşlar... tamam özür dilerim herkesten yazmıcam bir daha...

eftalyacım hoşgeldin,her zaman bekleriz cnm...
effekaancım bebişine çok geçmşler olsun cnm,bana eski günlerimi hatırlattın,bende çok uykusuz kalırdım ama dertleri daha küçüktü,büyüdükçe dertlerde büyüyor...
ayrıca rica ediyorum,bu tatsız konuyu uzatmayalım ,arkadaşımız kendisi yanlış ifade etti,bizlerde yanlış anladık, sıkıntılı bi anında yazmış ve özrünüde diledi,zaten kendine göre sıkıntıları olduğunu yazmış üstüne gidip daha fazla sıkıntıya sokmayalım,burada stres atmaya çalışıyoruz,kazanmış olmayalım diimii, muhabbetimiz bol ve eğlenceli olsun...

bilgecik ordan bakma bakiiimm şakkıdıelma dersem çık elmaaa,nerelerdesin kaç gündür

Canlaaaarrrr
nasılsınız hepinizi özledim
neler olmuş burada böyle üzüldüm:1no2:
effekan arkadaşım geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir yavruşun:Saruboceq:
beyaz toprak arkadaşımda inşallah gönlüne göre huzurlu olacağı bi işe başlar
çalıkuşum bırakılması zor be o meretin merak etme yalnız değilsin :delphin:
roşum fıstık gibisin yasengözlerimebaksanab takma şu kiloyu lüffeeenn
kısmetsiz kedi,yeşilgözlü abla, haydeç abla, bebişini bekleyen myhope arkadaşım hepinize sevgiler hepinizi öpüyoruma.s.
herbal arkadaşımızda hoşgelmiş lütfen bencede sakarya ile ilgili düşünceleri yüzünden bencede daha fazla üstüne gidilmesin topikte gergin ortamlar hoş olmuyor
bende sakaryalı değilim ama alışıyorum birde bi şehri içindeki insanları güzel yapar unutmayalım eğer insanın bulunduğu ortam ona huzur vermiyorsa ister istemez memnuniyetsiz olur etrafa olumsuz bakar. Bende ilk geldiğimde sevmiyordum ama şimdi insanlara çevreye alıştıkça herşey gözüme daha güzel geliyor kaydirigubbakcemile5
benimde memleketimi biri beğenmese bence normal çünkü o benim yaşadıklarımı yaşamamışki derim olabilir der saygı duyarım neyse
tüm sakaryalı güzel bayanlara sevgileerrr:1hug:

Back
X