• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

harbalcım umarım burda bizimle rahatlarsın anlat rahatla bizde seninle paylaşalım sıkıntını çünkü zamanında sağolsunlar arkadaşlarım bana çok yardımcı oldu aynı yollardan bende geçtim şimdi ayrıldım ozamanda benden desteklerini dualarını esirgemediler bakma şimdi sana biraz esip gürlemişler ama hepsi bi yanlış anlaşılmadan İBARET SAKARYA GİBİ BİZİMKİLERDE DELİ DOLU AKIYOR DALGALANIYORLAR SONRADA DURULURLAR MERAK ETME moralin bizlerle daha yüksek olacaktır emin ol

beyaz toprak saol canım.... çocuk yokmuydu eşinden ayrılırken... ben eşimden memnunum ama bu gidişle aramız bozulcak galiba uzaklaşmazsak bunlardan... 6.5 yıllık evliyim bende... öfff

kızlar geyveli varmı aranızda bana yazsınızda tanıssak belkde tnısıyoruzdur zaten annemler gelince görüzürüz tanısırız kıslar burda yalnızlık canımıa tak etti artık gurbet eller ahh sakaryam ahh

of of kızlar içim şişti ..bu ne böyle.....kimse kimseye darılmasın...olabilir böyle yanlış anlaşılmalar..ne yapalım.... yeni gelen arkadaşlar hepiciğiniz hoşgeldiniz...genelde ceee deyip kaçıyorlar ama...inşallah sizler kalıcı olursunuz....boşwer of be sonunda gelebildin canım...çalıkuşum üzülme canım irade meselesi inşallah bırakırsın....beyazım hayırlı olur inşallah da bir kapı açılır sana....yeşilgözlüm artık uğra bacım çok özledik seni...roşum sen beni kahretmeye mi uğraşıyon datlum ya ne kilosu sen kiloluysan ben öleyim...pisim sen nasılsın canım benim...myhope bebiş nasıl sen nasılsın....arada unuttuğum arkadaşlar varsa özür dilerim...hepiciğiniz öpüldünüz canlar....Şeniz

selamm sakaryammmmkaydirigubbakcemile3
çalıkuşum bence istersen başarırsın canım azaltarak dene -gerçi eşimde günde 3 taneye indirmişti sonra çalıştığı yerde biriyle takışmış direkt 1 pakete belki de fazlasına çıktıı o gün bu gündür bırakacakkk-inşallah Rabbim bir yol gösterir de bırakırsın o meretiiii:1hug:
sabah eşimi uğurlarken gördüm azcık kar yağmış ama tekrar uyandığımda günlük güneşlikti kardan eser yok bu sene hiç yağmadı desem yeri ne oldu bu mevsimlere yaaa:sm_confused:
beyazım inşallah güzel haberler alır istediğin gibi bir işe başlarsın canımmma.s.
eFFeKaaN geçmiş olsun canımmmmm Allah şifalar versin yeğenimizeeee:nazar:
bendeniz hoşgeldinnn merakta bıraktın bizi yoksunuz canoyla haftalardır bir de o ses etsee gümüşboncuk ablam da yok galibaakaydirigubbakcemile4
yeşilgözlü ablam haydeç ablam roşum kısmetsiz kedi bilge6 eftelya5434 todaisy aysağ her-bal unuttuğum varsa affolaaa öpüyoruz hepiniziiiŞenizŞeniz
haydeç ablam şimdi gördüm yazını biz çok iyiyizzzzzzz:teytey::teytey:

aaaaaaaaaaaaaa.....kimleri görüyorum kimleri...nerelerdesin sen bacım..neyse hoşgeldin..ama gene kaybolma ortadan....

ayrıca gözüm gönlüm açıldı beyaaa sugarım gelmiş kız bendenizmi oldun biz sana boşvermiştik ne olcek şincik hoşgeldin canım nerelerdeydin yahuuu bu kadar insan özletirmi kendini....

boşwer of be sonunda gelebildin canım...çalıkuşum üzülme canım irade meselesi inşallah bırakırsın....

bendeniz hoşgeldinnn merakta bıraktın bizi yoksunuz canoyla haftalardır bir de o ses etsee gümüşboncuk ablam da yok galibaakaydirigubbakcemile4
:

Hoşgördüm arkadaşlarŞeniz.İşlerim çok yoğundu birde özel sebeplerim vardı bir süre görüşemedik.Ama şimdi burdayım bir aksilik çıkmazsa eğer.:teytey:
Beyazım toprağım hala işmi arıyon bırak be ya.:delphin:.Çalış çalış sıkıldım ben.Karar verdim en zengininden bir koca bulacam kendime.Olmadı sizin zengin yakuşuklu tanıdıklarınız varsa ilgilenirim..
delikafadulden

aman da aman bendeniz sen buraları unutmamışdınız,
hoşgeldin cnm,bi daha bisi bırakma lüffen,özel sebep ne tür oliii anlamadım:uhm:
haydeç ablacım nee kahroluyon bea ,nee ölim deyon sen çok yaşa emi,ben o kaada takmıyom aslında nee böle anlaşıliii aaa,sadece kendi çapımda sınırı aşmadan önlem alam dedim yaaa te okaa,delikafadulden
ne güsel herkes geldi topiğimiz şenlendi hep böle olun kıslar haydin görüşürük...

merhaba arkadaşlar.ben çark çadessinde oturuyorum.8 yıldır burdayım ve çok mutluyum.romanyadan gelin geldim,iki çoçuk annesiyim,biri 7 yasında,biri 2 aylık.romen arkadaşlar bunu okursanız bana kızmayın,memeleketimi seviyorum ama...bir gun bana sorsalar Romanya mi...Turkiye mi... ben ADAPAZARI derim.sevgiller.a.s

merhaba arkadaşlar.ben çark çadessinde oturuyorum.8 yıldır burdayım ve çok mutluyum.romanyadan gelin geldim,iki çoçuk annesiyim,biri 7 yasında,biri 2 aylık.romen arkadaşlar bunu okursanız bana kızmayın,memeleketimi seviyorum ama...bir gun bana sorsalar Romanya mi...Turkiye mi... ben ADAPAZARI derim.sevgiller.a.s

arkadaşım umarım kızmaz romen arkadaşların.. bende burayı beğenmiyom italyayı avrupayı beğeniyom dedim parladı herkesde ondan diyom.. e herkesin beğendiği bi yer olur canım.. kim ne karışır... sanada saygı duymak lazım banada dimi ama... hg buralara beğendiğine sevindim.. bende beğendiğim yerlere kavuşurum umarım... sevgiler

aman da aman bendeniz sen buraları unutmamışdınız,
hoşgeldin cnm,bi daha bisi bırakma lüffen,özel sebep ne tür oliii anlamadım:uhm:
haydeç ablacım nee kahroluyon bea ,nee ölim deyon sen çok yaşa emi,ben o kaada takmıyom aslında nee böle anlaşıliii aaa,sadece kendi çapımda sınırı aşmadan önlem alam dedim yaaa te okaa,delikafadulden
ne güsel herkes geldi topiğimiz şenlendi hep böle olun kıslar haydin görüşürük...

Özel sebep çok özel oliyii şikerim :jeyyar:

arkadaşım umarım kızmaz romen arkadaşların.. bende burayı beğenmiyom italyayı avrupayı beğeniyom dedim parladı herkesde ondan diyom.. e herkesin beğendiği bi yer olur canım.. kim ne karışır... sanada saygı duymak lazım banada dimi ama... hg buralara beğendiğine sevindim.. bende beğendiğim yerlere kavuşurum umarım... sevgiler

Eğer siz beğenmediğniz bir şehri hakaret ederek belirtirseniz herkes parlar hatta patlar hatta.....:mymeka:

Niyemi çünkü biz SAKARYA'mızı çok seviyoruz.:asigim:Çünkü 10 yıl önce depremde hepimiz ölümden döndük ama bu şehri terketmedik.Çünkü o kro dediğin insanlar biziz..:kızgın:

Neyse bende iki kelam ediyim dedim.:delphin:

Sakın ben açıklamamı yaptım deme bu açıklama değil benim için.Ben Sakarya için ölürüm.Lafta söyletmem.:mymeka:

Umarım en kısa zamanda İtalyaya,Avrupaya gidersinizde refaha erersiniz.
kaydirigubbakcemile

Hoşgeldin arkadaşımŞeniz
SAKARYA'yı sevmeyen ölsün be kuzum
delikafadulden

Son düzenleme:

canım hoş geldin aramıza sana kızılacak birşey yok sevmeyede bilirsin ama aşağılıcı şekildede konuşmazsın kıro nedemek oluyo:kızgın:

hoşgeldin cnm,bizler topiğimize gelen herkesi sevgiyle karşılarız,her zaman bekleriz, çok öptm seni...

herbal arkadaşım sen sanırım ya bizi anlamıyorsun yada anlamak istemiyorsun.bizim söylemek istediğimiz;insanlar biryereleri sevmeyebilirler.ama bu oraya orda yaşayanlara hakaret hakkını vermez(kro gibi).artı biz konuyu kapatmaya gerginliği azaltmaya çalıştıkça konuyu tekrar gündeme getiriyosun gibi geliyo...(yukarıdaki mesajında olduğu gibi)
lütfen canım...yiine söylüyorum.biz burda kocaman bi aileyiz.güzel paylaşımlar yaşıyoruz.bunu hep beraber yaşayalım..

canım hoşgeldin.çok memnun olduk.daimi bekleriz.ne güzel topiğimiz şenleniyorrr:teytey:

Back
X