• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

Lütfen konu kapansin ve normal yazismalara gecilsin. yasakkelime
Hepinize iyi sohbetler diliyorum. a.s.

piişştt arkideşler nerdesiniz bakemkaydirigubbakcemile4
kisme yokmee sakaryam,haydin kıslar şenlenelim gene:teytey:

Ben burdayım ama gidicem şimdi. Malum yarın iş var sabahın köründe kalkacam....senağlama
İyi geceler şekerler
Şeniz

Selamlar arkadaşlar; ben geldim.
Neler olmuş burda böyle, artık sakinleşelim olurmu?
Günlerdir topikte kimseler yok diye dertlenip duruyorduk,
Fazla hareketlenmiş bu kez de bir ortasını bulalım diyorum.:1shok:
Bugün sabah bembeyaz bir güne uyandık, gece kar yağıyordu ama
bu kadar olacağını hiç tahmin etmedim, gerçi gün içinde hepsi eridi.
Ayrıca çok canım sıkıldı bugün; canım beyazım buraya gelmiş, benim
cep tel bozuk, kayınvalidemle pazara gitmiştik evi aramış, gelince söyledi
oğlum çok ama çok üzüldüm. Bilsem bir yerlere çıkmazdım. inşallah:delphin:
en yakın zamanda görüşürüz beyazım. Bu arada bizim kayıp arkadaşta
teşrif etmiş çok sevindim, hoşgeldin eski boşwer yeni bendenizim.:teytey:
Herkese selamlar. Roşum burlardamısın hala...Ses ver bende burdayım.

Merhabalar, bene kayseriliyim aslen, ama eşim burda çalışıyor o yüzden artık Sakaryadayız. 6 ay oldu geleli ama alışamadım buraya ben. Hiç kimseyi tanımadığım için olabilir bir de kriz ve işsizlik olunca günler benim için biraz zor geçiyor. Yinede sağlık olsun belki bir gün bulurum bende iş..
Sağlıcakla kalınn..
hoşgeldin cnma.s.,burda sıkıntılarımızı,sevinçlerimizi her bişiyi paylaşıyoruz,
her zaman bekleriz:1hug:

Selamlar arkadaşlar; ben geldim.
Neler olmuş burda böyle, artık sakinleşelim olurmu?
Günlerdir topikte kimseler yok diye dertlenip duruyorduk,
Fazla hareketlenmiş bu kez de bir ortasını bulalım diyorum.:1shok:
Bugün sabah bembeyaz bir güne uyandık, gece kar yağıyordu ama
bu kadar olacağını hiç tahmin etmedim, gerçi gün içinde hepsi eridi.
Ayrıca çok canım sıkıldı bugün; canım beyazım buraya gelmiş, benim
cep tel bozuk, kayınvalidemle pazara gitmiştik evi aramış, gelince söyledi
oğlum çok ama çok üzüldüm. Bilsem bir yerlere çıkmazdım. inşallah:delphin:
en yakın zamanda görüşürüz beyazım. Bu arada bizim kayıp arkadaşta
teşrif etmiş çok sevindim, hoşgeldin eski boşwer yeni bendenizim.:teytey:
Herkese selamlar. Roşum burlardamısın hala...Ses ver bende burdayım.

burdayım cnm,demirbaş oldum topiğe sahip çıkçam deyeşakkıdı,

Sevindim bende burdayım. Bugün lahana çorbasını yaptım. En çokta bunun malzemeleri için
gitmiştim pazara. Geçen hafta eşim kereviz sapına benziyor diye tere almıştı.:jeyyar:
Şimdi ilk tabağı içiyorum bakalım ne olacak. Sen neler yapıyorsun?

iiyim cnm lahana suyu içiyorum 2.hafta oldu ,sağlık sorunu içinde ii geliyomuş birazda ondan içtim iyide geldi çok şükür,iştahımıda kesti sankim ,hade bakalım sana hayırlı olsun ilk tabağın,
acaip yoğunum bu hafta şimdi evi süpürcem eşim işten gelene kadar vardiyeli çalışıyo,yarında gezmek var,topicimide ihmal etmiyom görüyon dime...

iiyim cnm lahana suyu içiyorum 2.hafta oldu ,sağlık sorunu içinde ii geliyomuş birazda ondan içtim iyide geldi çok şükür,iştahımıda kesti sankim ,hade bakalım sana hayırlı olsun ilk tabağın,
acaip yoğunum bu hafta şimdi evi süpürcem eşim işten gelene kadar vardiyeli çalışıyo,yarında gezmek var,topicimide ihmal etmiyom görüyon dime...
Aferin, aferin. Burada hepimiz sırayla nöbet alıyoruz değilmi canım.CADIARZU
Biliyorsun bir aralar cano, sonra beyazım, haydeç hepimiz bir dönem
tam tekmil burdayız. Sende çok iyi takiptesin takdir ettim hemşerim seni.a.s.
Sana kolay gelsin. Yarın çok kaçırma gezmelerde pasta börek işini.
Selamlar...

sorma bayaa sıkıntı oluyo pasta börek sınav gibin kaydirigubbakcemile3
takdirin için tşk.bende hepimiz gibi severek takip ediyorum,şikayetçi değilim yani, ben kaçiim cnm ,kociş gelene kadar işleri toparlıyim,çok öptm seni, iyi geceler sevgiyle kal...Şeniz

Bu arada aramıza yeni arkadaşlar katılmış.
Todaisy hoşgeldin canım. Benim ailemde aslen Kayserili, Bünyan'dan.
Sevindim burda değişik bölgelerden de arkadaşlarımızın olmasına. (ben gibi):delphin:
Mnagali arkadaşım sende hoşgeldin, inşallah sıkça görürüz senide topikte.
Eftelya5434 sende hoşgeldin canım. Her zaman burda güzel paylaşımlarda
bulunmamızı dilerim.
a.s.

iyi geceler arkadaşlar.ben anca işimi bitirdim.oglum 1 inci sınıfa gidiyor,bu aksam çok odev vardı.sonra kucuk kızım iki aylık o da şimdi uyudu.herkez gibi yogun bir gun geçirdim.ama hayat boyle çok guzel.yarın insallah daha çok tanısırım sizlerle.allah rahatlık versin,hepinize.

iyi geceler arkadaşlar.ben anca işimi bitirdim.oglum 1 inci sınıfa gidiyor,bu aksam çok odev vardı.sonra kucuk kızım iki aylık o da şimdi uyudu.herkez gibi yogun bir gun geçirdim.ama hayat boyle çok guzel.yarın insallah daha çok tanısırım sizlerle.allah rahatlık versin,hepinize.

Hoşgeldin arkadaşım. 1 sınıf evet çok zor. Evden desteğe çok ihtiyacı oluyor çocuğun.
Çünkü birden büyük bir sorumluluk alıyorlar, onlar içinde veli içinde zor....
Benimde çocuklarımın arası 5,5 yaş seni bu anlamda anlıyorum. İnsan ikiye bölünüyor
ama güzel günler bunlar, güzel yorgunluklar. İnşallah bizde seni daha iyi tanırız geçen
zamanda. Yeşilgözlü ablacım; benim de açlığa hiç direncim yok. Acıktığım zaman
ellerim titriyor, dizlerimin bağı çözülüyor sanki. Bende acıkmadan sıkça yiyerek
zayıflayacağım. Yoksa zaten başaramam. Hadi gel sende... Belki bir dahaki buluşmada
hepimiz ne kadar zayıfladığımızı söyler, hava atarız arkadaşlara değilmi canım.yerimseniben

tam işleri bitirdim muhabbete dalayım dedim kocam geldii,efet yeşilgözlü ablacım az ve sık ye anca o zaman dayanırsın açlığa kim dayanabilirki,bu arada eltimcimde bakıyo ordan kıs kısmetsiz eltim topiğimiz pek bi şen maş.şincik ben kaçiim yoksa evimin eri kızar bana hayden heppinize ii geceler,hoşçakalın...

selam selam gece kuşları........ohhhh muhabbet güzel..allah hepinize kolaylık versin.ama ben şu lahana suyunu sevemedim bi türlü...:delphin:.
yeşilgözlü ablam kız biz böylede güzeliz deme...hihoyyyt
mangalia şekrim allah kolaylık versin.ama çocuk olkula başladımı 1.sınıfta 5.sınıfta aynı...hep peşinde olman gerekiyo...maraton gibi ucubaşı yok.delikafadulden

kızlar benide alın arnıza bende sakaryalıyım geyveliyim tanıyın tanısalım
istanbul beni boğuyor memlektimi istiyom ben ne güzel sakaryada yasmak off canım skaryam banada yazın biseyler bakıyom kımse yazmamıs her gün yazın tanısalımm

Back
X