• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

bekliyorum kızlar benide alın arnıza ne olur

Zaten aramızdasın canım, sen buralarda ol yeter ki, birimizden birimiz burda oluyor zaten.
Zordur gurbette olmak, insanın doğduğu, büyüdüğü yer tüter hep gözünde.:delphin:
Seni bu anlamda çok iyi anlıyorum canım. Ama ne güzel en azından çok uzakta
değilsin memleketine.... Bende bu memlekette gurbetteyim, ama olsun insan
zamanla alışıyor herşeye galiba. İnşallah buluşmalarımızdan birine sende dahil
olursun birebir tanışma şansımız olur. (Ben çok katılıyorum ya)yerimseniben

işte bunu güzel demişsin çalıkuşum ben çok katılıyorum yaa ne güzel demişsin bide buluşmalarımıza katıl tanışalım diyon yaa allah seni emiii onuda resimlerden tanıcan herhal ayy çok güldüm gece gece güldürdün beni allahta seni güldürsün, ooh ne güzel takmışsın kaynanayı koluna bugün pazarlara gitmişsiniz biz görüşemedik ama olsun inş. başka sefere...bendenizim namıdeğer boşverim kız bi geldin pir geldin ne esip gürlüyon aa korktum valla,gelelim şu zengin koca meselesine nerde satılıyo hayatım bunlar kilosu kaça bulursan banada heber ver olurmu cancazım beraber alalım:))))valla kızlar en sonunda buda oldu uyarıda aldık yaa helal lsun bize yaniii sakaryalı hatunlar olarak kkyı bile inlettik madöretörleri başımıza topladık yaa başkada bişey demiyom... neeyse efem valla topicimiz bu arada diyet topicine de dönmüş hadi hayırlısı her telden çalıyoruz bakalım neyse benim yine çenem düştü gece gece dahada kafanızı şişirmeden kaçtım iyigeceler öpüldünüzzzŞeniz

Günaydın Sakarya'nın güzel hatunlarıŞeniz:nazar::asigim:

günaydın bendenizŞeniz

günaydın sakarya

günaydın canlar...sayfalar jet hızıyla ilerlemiş..oku oku anca bitirdim...koca artı üstüne zengin koca isteyen adaylar kulağımıza küpe olsun bakalım...bellimi olur nasip meselesi....yerimseniben

günaydın herkese...........
bebişimin ateşi birazcık düştü.....:çok üzgünüm:
gece yine uyumadı...........:a015:

Günaydın Sakarya, günaydın arkadaşlar.
Effekan geçmiş olsun canım. Çocuk büyütmek çok zor.
Bugün enerji doluyum, herkese güzel bir gün diliyorum.
hihoyyyt

günaydın sakaryamın güzelleri.....gününüz aydın olsun...:teytey:efekancım çok çok geçmiş olsun.küçükken hastalıkları,büyüünce sorunları bitmiyo...
aysagcım gel kız..ölle kenarda köşede durma...kaydirigubbakcemile4
çalıkuşu bu ne enerji kıs...allah bozmasın..kaydirigubbakcemile2....
hepinizi kocammmmmmmmaaaaaaaan öpüyorum....Şeniz.

slm kızlar slm sakaryam :)
şimdi orda olmak vardı havası suyu bambaska offfff offffff
boğuluyorum ben bu sehırde ıst de yasamak ıstemıyorum artık hele su borclar bı bıtsın hemen gıdıp sakaryaya yerlescem valla...
ama daha cok var yaww :çok üzgünüm::çok üzgünüm::bbo:

selam arkadaşlar.bugun geç kaldım.uyandım ve çok kotu grip oldugumu fark ettim.başımı kaldıramıyorum.ama neyse.sizlere guzel bir gun olacagını umuyorum.sevgiller.a.s

slm kızlar çok çok güzel güneşli bir gün canım çıkıp dolaşmak sinemaya gitmek istiyo ama yalnız olmazki bana eşlik edicek varmı aranızdakaydirigubbakcemile

canlaaarrrr
hepimizin günü güzel olur inşallahhihoyyyt
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz bende yeni sayılırım
ama burada hepimize yetecek kadar sevgi ve dostluk vaaaaarrr:1hug:

kız bilge biz tanışamadık kardeş seninle kimşin necisin nerelerdesin bi deyiver canım bana???

selam sakaryammmmkaydirigubbakcemile3
maşallah gece koyu sohbet varmış burdaaa güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle hepinizi öpüyoruz sakaryamın güzel hatunlarıııııŞenizŞeniz

arkadaşlar bugun hava çok guzel.carrefour s.a da halk gunu bugun .indirim varmış.giden varsa neler varmış bize de haber versin.ben çok hastayım çıkamıyorum.senağlama

arkadaşlar bugun hava çok guzel.carrefour s.a da halk gunu bugun .indirim varmış.giden varsa neler varmış bize de haber versin.ben çok hastayım çıkamıyorum.senağlama

Geçmiş olsun mangalia, bugünkü indirimden bu durumda yararlanamıyacaksın galiba.
Olsun bir sonrakine gidersin, önemli olan iyileş önce değilmi?:teselli:
Kız beyazım ne dalga geçiyon bakalım ordan-tatlicadiarzu-
Kayınvalidecğimle pazara gittim, ama neden? lahana çorbası malzemelerini bir türlü
temin edemedim, onları aldım yaptım. Buluşma konusunda tahilsizliğim doğru.:delphin:
Burda iki kuşak kaynanayla gün geçiriyorum, sizler kadar rahat olamıyorum ki.:delphin:.
Myhopecim akşamki sohbeti kaçırdın ama olsun burda sohbet eksik olmuyor.
Bugün hava çok güzel gerçektende, ama ben sabahtan beri kk dayım. İş güç
bile yapmadım doğru dürüst. Enerjim boşa gitti.:roflol:

Son düzenleme:
ah kızlar ah güzelim hava gitti çıkamadım dışarı bulamadımki bi arkidiş yanıma neyse allahın güzel günleri bitmez elbet bugün olmasssa yarın süprizzzzz

Gezin siz gezin ben çalışayım buralarda.elin memleketlerinde..off offfffsenağlama

kızlar ne diyorum bi gün toplansakta beraber kazımpaşaya köfte yemeye gitsek ne dersinizi bidahaki buluşmamızı orda yapalım olmazmı???cokacimcoook
yeşilgözlümü şimdideden nezaman dediğini duyar gibiyimkaydirigubbakcemile3

Back
X