• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

doğumevinde ilk yeğenim dünyaya geldi 4 yıl önce.sabah sancılandı diye gittiler mesai başlamadı diye hastaneye almadılar.Boşboşuna beklettiler ve bebeğinde anneninde durumu kritikleşince sezeryana aldılar.Bence doğumevine güven olmaz.

ocean_girl cim rabbim hayırlısıyla kurtulup kucağına almayı nasip etsin ,benim kendi tercihim ve yakınlarıma önerim önemli bi durum olmadıkça normal doğum çok daha sağlıklı ve o anı yaşamak bilinçli olarak bebişini kucağına alıp hissetmek öyle bi duygu yok yani müthş,sonrasındada en fazla 1 haftada normal hayata dönüyosun, ben doğum evinde özel odada yatmıştım, yıllaar önce ama bi sorunla karşılaşmamıştım,kardeşimde 5 ay önce yine orada doğumunu yaptı çok daha gelişmş,
tertemiz daha bi ilgili personel vardı,birazda kısmet sanırım,effekaancımın dediği gibi merhametli insanlar ilgilendi biz memnun kaldık,
adatıp maalesef hiç bir zaman memnun kalmadığım bir hastane,
özel has.olarak beyhekim hastanesinin çok methini duydum,ne çok yazmışım he...

ocean_girl cim rabbim hayırlısıyla kurtulup kucağına almayı nasip etsin ,benim kendi tercihim ve yakınlarıma önerim önemli bi durum olmadıkça normal doğum çok daha sağlıklı ve o anı yaşamak bilinçli olarak bebişini kucağına alıp hissetmek öyle bi duygu yok yani müthş,sonrasındada en fazla 1 haftada normal hayata dönüyosun, ben doğum evinde özel odada yatmıştım, yıllaar önce ama bi sorunla karşılaşmamıştım,kardeşimde 5 ay önce yine orada doğumunu yaptı çok daha gelişmş,
tertemiz daha bi ilgili personel vardı,birazda kısmet sanırım,effekaancımın dediği gibi merhametli insanlar ilgilendi biz memnun kaldık,
adatıp maalesef hiç bir zaman memnun kalmadığım bir hastane,
özel has.olarak beyhekim hastanesinin çok methini duydum,ne çok yazmışım he...

Beyhekimin methini bizde duyduk hatta ablamın doğumu için randevu alamamıştık.Çok yoğundu.

oo kızlar ne çok uğrayan olmuş...beyazım yav en iyisini yapmışsın:teytey:...bi ara bende sana takılıyım..sinema işini beraber yapalım..
canım allah hayırlısıyla kurtarsın..canım öncelikle sezeyan mı normal doğum mu istiyosun sen karar ver.özelde normal doğum yapsanda çok farketmiyor.ama sezeryan düşünüyossan doktor önemli..gerisi hikaye..ama adatıpı kesinlikle tavsiye etmiyorum.özellikle doğumda...(vede doktorlarını)
ama doğumevi birçok özel hastaneden daha iyi..ve efekanın dediği gibi.allah korusun bi sorun olduğu zaman direk doğumevine sevk ediyolar.gerçi herkesin deneyimleri farklı.senin içine hangisi sinerse oraya yönel:1hug:....

arkadaşlar adatıpta doğum yaptım gayet iyiydi... niye öle dediniz anlamadım... neyse ben memnun kaldım...

doğumevinde ilk yeğenim dünyaya geldi 4 yıl önce.sabah sancılandı diye gittiler mesai başlamadı diye hastaneye almadılar.Boşboşuna beklettiler ve bebeğinde anneninde durumu kritikleşince sezeryana aldılar.Bence doğumevine güven olmaz.

ikinci doğumumda doğum evinde yaptım gayet iyiydi... hastaneden çok sizinle kimin ilgilendiği ve nasıl davranıldığı önemli önemli bence... doktorunuz falan önemli olan... sevgiler..

arkadaşlar adatıpta doğum yaptım gayet iyiydi... niye öle dediniz anlamadım... neyse ben memnun kaldım...

Geçenlerde bir arkadaşımın anlattığı olayı anlatayım.
Eşi Adatıpta doğum yapıyor.İlk zamanlar bebek iyi ama daha sonra bebek tuhaflaşıyo hemşirelere haber veriyolar yok bişey diyolar.Bir süre sonra tesadüfen bir hastabakıcı geliyor yahu bu çocuğun kanşekeri düşmesin bide diyor.Bunlar hemen hemşirelere haber veriyolar bir bakın diye.Yine bişey yok diyolar ama telaşlanmaya başlıyor hemşireler.Bunlara çaktırmamaya çalışıyolar.Sonra durum düzeliyor ama sorun şu bir hastabakıcının düşündüğü şeyi hemşireler nasıl olurda düşünemez.
Ayrıca Adatı benim çok paramı yemiştir boşyere.O yüzden çok mecbur kalmadığım sürece kapısının önünden bile geçmem ve bunu herkes söylüyor.

ikinci doğumumda doğum evinde yaptım gayet iyiydi... hastaneden çok sizinle kimin ilgilendiği ve nasıl davranıldığı önemli önemli bence... doktorunuz falan önemli olan... sevgiler..

Evet nasıl davrandığı önemli.Eğer kendi doktorunla sezeryana giriyorsan 1000 YTL'ye yakın bıçak parası alıyorlar.Özele gitmek daha iyi.Ayrıca biz hiç memnun kalmadık.Doktor abimin eşini azarlamıştı bukadarcık şeyi çıkaramadınmı diye.Ki bizim doğumevinde tanıdıklarımız vardı bu muameleyi gördük.Ben kesinlikle tavsiye etmem.

bendenizcim aynen katılıyorum cnm,adatıp bizimde çok paramızı yedi ve memnun kalamadık,eltim bebeğini ordaki doktorunun dikkatsizliğinden kaybetti ve maalesef artık çok fazla olay duyuyoruz doğumlarla ilgili,hal böyleyken ben yakınımı devlet has.götürürüm oraya asla...

demekki hastane deil denk gelen kişiler önemli....

Hastane nedir taş bina tabiki kişiler önemli.Hastane doğurtcak değil ya.İlahi sende:roflol:
Ama şahsen işimi şansa bırakmazdım ben.10 doktordan veya hemşireden biri sorunludur.Ya ona denk gelirsen.İşi şansa bırakmk olmaz bu candır sonuçta.
:delphin:

hoşbulduk eltim eltim...kesinlikle katılıyorum.ordaki dr hatasından 15 haftalık bebeğimi kaybettim artı fiziksel çektiğim acıda cabası.
doğumevinindeki bazı drlarada güvenmiyorum.biri yüzünden neredeyse ölümden döndüm.ama hastane ve koşullar olarak doğumevi tavsiye edebileceğim biyer.hemşireleri ve hsatabakıcıları güler yüzlü.ve ordaki bütün doktor kötü değil. ama herzaman söylüyorum önemli olan doktor....

bendenizcim aynen katılıyorum cnm,adatıp bizimde çok paramızı yedi ve memnun kalamadık,eltim bebeğini ordaki doktorunun dikkatsizliğinden kaybetti ve maalesef artık çok fazla olay duyuyoruz doğumlarla ilgili,hal böyleyken ben yakınımı devlet has.götürürüm oraya asla...

Adatıpmı doğumevimi dense bende doğumevi derim en azından bebeğim sağlıklı olur.Adatıpta ameliyat olup mikrop kapan okadar kişi varki.
Ablamın doktoru Orhan Solakoğlu idi.Bu doktor gerçekten alanında çok iyi.Benim ablam biyolog herşeyin bilincindeydi ve herkesten daha tedirgindi.(Fazla bilgide başa bela) Ama Orhan bey onu sakinleştirdi.Biz ogünden sonra herkese onu öneriyoruz.
Daha önce Adatıptaymış.Diyorki onlar işi iyice ticarete dökmüşler sağlık ikinci planda.Oyüzden orayı bırakmış.

kesinlikle tavsiye edebileceğim drlar arasında orhan solakoğlu...birde bilge hs.gündüz bey var.yaşlı ama çok dürüst bi doktor....

hsatna hakkında bende duyduydum.ama günüz bey gerçekten hem tecrübeli hemde dürüst bi doktor......

hsatna hakkında bende duyduydum.ama günüz bey gerçekten hem tecrübeli hemde dürüst bi doktor......

Doğrudur.Ben sadece hastaneyi duyunca tedirgin oluyorum.Sanki o hastanede ameliyat olursam bişey olacakmış gibi geliyor.Allahım düşürmesin.Gündüz beyi bende biliyorum.Dediğin gibi çok yaşlı olmalıki annemin doktoruydu sanırım.Beni o doğurtmuş olabilir.:CüvCüv:

organ mafyası durumu tamamen söylenti cnm,bunu da kanıtladılar diye duydum,kaldıki gerçek olsa biterdi bunca zaman geçti üstünden,özellikle yatarak tedavide bir daha asla dediğim bi has.bazı dr.ları muayene için harcanamaz ...
şu bi gerçekki özel hastanelerin çoğu işi ticarete döktü,
kızlar arkadaşımız bize doğum yapabileceği has.sordu biz nerelere geldik,
özelde bile sorun olduğunda doğumevi devreye giriyo bu bi gerçek ,daha öncede dediğim gibi beyhekim sakaryada 1 numara bu konuda dr.lardan ve hizmetten çok memnun kalan var...ama doğum evinide harcamayalım kıslar,kardeşimin doğumunda çok güzel ilgilendiler,eltiminde dediği gibi dr.önemli...

hepinize selamlar güzel memleketimin güsel kadınlarııı....
kıslar arada bir giriyorum buraya sizin yardımınıza ihtiyacım varrr
ben 23 haftalık hamileyim şuan hakkrideyim ama eşimi 8 aylık başka bi bölgeye görewe yolluyolar sinirlerim cok bozuk neyse..
ben doğumu burda askeri hastanede yapmayı planlıyodum ama palnlarım suya düştü eşim yanımda olmucak bana sakarya yolu gözüktü büyük ihtimalle sakaryaya gelcem orasıda ayrı dert kendi annem vefat etti kayınvalidemde kalsam kendi babam kayınvalidemlerle konuşmuyoo neyse uzlaşcaz bi şekilde...
sizden istedğim doğum yapmış olan arkadaşlar bana hangi hastaneyi tavsiye edebilir en iyi hangisidir bide bu zamana kadar sezeryana alıştırdım burda normal olmuyodu yine sezeryan olutum heralde bana akıl verin kıslar öbür ay gelcem heralde doktor hastane iyi olsun istiyorum kafanızı çok şişirdim kusuruma bakmayın canlarım ya...

arkadaşim ben iki ay once dogum yaptım,dogum evinde,ve çok memnun kaldım.hastane temiz ve ebeler çok guzel ilgileniyorlar.ben şaşırdım ,hiç beklemiyordum.çok degişti ,çok guzel.ama sen karar ver.her ihtimale karşı bence en donanımlı hastane dogum evi,lafın ustune,dogum evi.a.s

organ mafyası durumu tamamen söylenti cnm,bunu da kanıtladılar diye duydum,kaldıki gerçek olsa biterdi bunca zaman geçti üstünden,özellikle yatarak tedavide bir daha asla dediğim bi has.bazı dr.ları muayene için harcanamaz ...
şu bi gerçekki özel hastanelerin çoğu işi ticarete döktü,
kızlar arkadaşımız bize doğum yapabileceği has.sordu biz nerelere geldik,
özelde bile sorun olduğunda doğumevi devreye giriyo bu bi gerçek ,daha öncede dediğim gibi beyhekim sakaryada 1 numara bu konuda dr.lardan ve hizmetten çok memnun kalan var...ama doğum evinide harcamayalım kıslar,kardeşimin doğumunda çok güzel ilgilendiler,eltiminde dediği gibi dr.önemli...

Herkesin yaşadığı şeyler işte.Bizim tecrübemiz kötüydü.Diğer doğumları Orhan Solakoğlu yaptı ve çok memnun kaldık.(Vatan Hastanesi) Beyhekimi bende duydum iyi diye.
Ama bu konuşmalarımıa arkadaşımız için önemli iyi kötü tecrübeleri bilmeli diye düşünüyorum.
Benim tavsiyem Orhan Solakoğlu (Vatan hastanesidir)
Doğumevinide asla istemem.Tavsiyede etmem.Kendi yaşadıklarımıza değinerek söylüyorum.

Back
X