• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sakarya///54

günydın hanımlar ..karalım hoşgeldin canım..her zaman uğra seviniriz..bilgecim alh şifalar versin babana ..bende birazdan kursa gidecem ..çok güzel bir gün geçirmeniz dilerim hanımlar..

selam kızlar.karalım nazar boncuğum ,balböcüüüüğüm hoşgelmişsiniz canlar.....sık sık uğrayın bekleriz...
beyazım ne oldu canım ? sen neleri aştın yaf,böle sözler yakışmıyo sana ......
bilgecim moralini bozma hemen .....allahın izniyle iyileşir babacığın..
kızlar topiciğimiz hakket nazara geldi ..hepinizi öpüyorum.hepiniz kendinize dikkat olun

slm ..yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler....

pisim çok geçmiş olsun canım..beyaz ne oldu neden sıkıldın bu kadar ...

bigecim babana geçmiş olsun canım...

arkadaşlar kızımın ve oğlumun doğum günü bugün...kızım 15 yaşını oğlumda 5 yaşını dolduruyor ...mutlu bir gün anlıcanız....:teytey:

arkadaşlar kızımın ve oğlumun doğum günü bugün...kızım 15 yaşını oğlumda 5 yaşını dolduruyor ...mutlu bir gün anlıcanız....:teytey:

slm arkadaşlar bugün topiğe bakayım dedim ama hepisini okuyamadım ben böyle bir hastalık görmedim çocuk gibi ateşim düşmüyor haydeçcim kızçenin vbe olişin doğum günleri kutlu olsun kocaman öpüyorum ikisinide allahım sağlıklı uzun ömürler versin
hasta arkadaşlara allahım şifa versin herkese slm

Heydeç ablam oğlun ve kızının doğum günü kutlu olsun.Nice mutlu senelere..:teytey:
Yeşilgözlü ablam ne oldu yaa..Nasıl bu kadar üşüttün.Geçmiş olsun
:teselli:

bendeniz ve yeşilgözlüm çok teşekkürler...

yeşilgözlüm sanada geçmiş olsun daha önce yazdım ama okuyamadın sanırım..dikkat et sıcacık yatağından kalkma....:Saruboceq:

Balböcüü aramıza hoşgeldin, güzel paylaşımlarda bulunmanı dilerim.
Haydeç ablacığım, çocuklarının doğum günü kutlu olsun.:nazar:
Nice mutlu yıllara.a.s.
Ben bugün çok yoğunum yarın kızımın anasınıfı beslenme sırası bizde.
Şimdi hazırlık yapmam gerekiyor. Belki sonra yine uğrarım.
Hastalarımıza tekrar acil şifalar diliyorum.
a.s

iyi akşamlaar güzeller,bu topicin sahibeleri bi iyileşemedik yaf...-tatlicadiarzu-
balböcüüüm hoşgelmişin tatlum her zaman gel, katıl bizlere...kaydirigubbakcemile
yeşilgözlü ablam iyileşemedinmi daa tekrar geçmşler ossun...a.s.
haydeç ablacım yavrularının doğum günüsü kutlu olsun a.s.,rabbim sağlıklı uzuun ömürler versin inş....
hastalara aciil şifalar diliyorum, tek tek öptm hepinizi...Şeniz

karalım ve nazarboncuğum hoşgeldiniz güzeller çok sevindim bizlere katılmanıza kaydirigubbakcemile2,her zaman bekleriza.s.
bilgecim babacığına geçmş olsun, rabbim acil şifalar nasip etsin cnm...
beyazım sağolasın güzel arkadaşım hayırdır cnm,günün niye böle kötü geçti ki:uhm:
çalıkuşum ,kocişinin yokluğuna alışamadın heral bu saatte uyumadığına göre,en uzun ayrılığınız bu olsun cnm,
herkeşlere allah rahatlık versin, tatlı rüyalar, buda iyi geceler öpçüğünüüzŞeniz

hb bende bu topıgın olmasına cok sevındım yanlız bırakmazsınız sanırım benı buralarda:içelim:

merhabalar bende sakaryalıyım şimdi eş durumundan izmitte olsamda annemler oradalar çok sık gidiyorum normal olarak, yenicami de merkezde oturuyordum çoğu haftasonları oralarda olsamda hep özlüyorum adapazarını :(

merhabalar bende sakaryalıyım şimdi eş durumundan izmitte olsamda annemler oradalar çok sık gidiyorum normal olarak, yenicami de merkezde oturuyordum çoğu haftasonları oralarda olsamda hep özlüyorum adapazarını :(

Hoşgeldin beyhanyilmaz, dilerim güzel paylaşımlarda bulunuruz hepberaber.a.s.
Ne güzel bugünlerde yeni arkadaşlarımız katılmaya başladılar topiğe.
Sevindim artık daha kalabalık olacağız inşallah.
hihoyyythihoyyyt

Bu arada yeni gelen arkadaşlar; bizleri merak ediyorsanız, aşağıdaki linke bakabilrisiniz.:utangac:
Birkaç arkadaşımız katılamasada geçen hafta buluşmamız olmuştu. Resimler bu linkte:

http://www.kadinlarkulubu.com/bulusma-haberleri-amp-aktiviteler/257095-supriz-sakarya-bulusmasi.html

haydeç abla bu nasıl bi tesadüf aynı gn kutluyorlar doğumgünlerini çocukların
ne güzel valla,çocuklarını uzun sağlıklı mutlu bir ömür diliyorum.
Yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.
Hatunlar keyifler nasıl,selamlar herkese,öpüyorum

kızlar iyi geceler......
haydeç ablam çocuklarının doğum günü kutlu olsun.allah nice uzun sağlıklı ömürler versin..a.s..
kızlar ve yeni gelen canlar hepinizi öpüyorum..sinyoracım canım uzak kalma bi daha bu kadar......

Back
X