Sakaryalı arkadaşlar yardım lütfen !!!

benimminikkuzum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2012
225
10
48
Sakarya
Arkadaşlar merhaba bnmde yaklaşık 1 yıldan fazladır bebeğim olmuyor en sonunda adatıpa gittik eşim için osman metin 'e tabi Doğal olarak sperm testi istedi biz bunu özelde yaptıramıycaz devlette yaptırabiliyomuyuz gün almamız gerekiyormu yoksa doktorun verdiği reçeteyle oluyomu sonuçlar ne zaman çıkar birde bu konuyla ilgili doktor VE HASTANE tavsiyeniz varmıdır lütfen bilgisi olan arkadaşlar acil yardım bu hafta içinde testin sonuçlarını doktora götürmem gerekiyor...

şimdiden teşekkürler

canımya pek bilgim yok ama fikrimi söylim hastane dışında yazılan bir reçeteyi hastane labaratuarı kabul etmez ki devlet hastanesi başka bir devlet hastanesinin tahlil sonuçunu bile dikkate almıyor. bence devlet hastanesinden bu konuyla ilgili bi dr git orada doktora durumu anlat oda o testlerin aynısını ister sende yaptırırsın hastanede alırsın sonuçları gidersin isteyen doktora diye düşünüyorum

canımya pek bilgim yok ama fikrimi söylim hastane dışında yazılan bir reçeteyi hastane labaratuarı kabul etmez ki devlet hastanesi başka bir devlet hastanesinin tahlil sonuçunu bile dikkate almıyor. bence devlet hastanesinden bu konuyla ilgili bi dr git orada doktora durumu anlat oda o testlerin aynısını ister sende yaptırırsın hastanede alırsın sonuçları gidersin isteyen doktora diye düşünüyorum

anladım cnm napalım artık öyle olcak bu zamana kadar beklemişiz biraz daha bekleriz heralde :)

Back
X