Salaksin, unut gitsin diceksiniz

cnm neye üzülüyorsun hala yaaa anlamadım..bırak gitsin..resmen derdi sömürmek..ıphone plus ıstıormuş bırde yanı ıphonu geçtım plusını ıstıor bırde..senın yerınde olsam hakaret ederdım ustune.jigololuk yaptığını bilsem baştan silerdim deyip rezil ederdim..kadından hedıye para ıstemek nedır yaa...sil gitsin.erkekler çok menfaatçi olmuş bu zamanda iyi nıyetlı olmayın lütfen böylelerine.

Slm kizlar,

yeni üyeyim ama burada bayadir yazdiklarinizi oluyorum. Simdi benimde bi derdim var :KK43: hemen geceyim konuya: bundan yaklasik 1 ay önce bir tanidik beni face'den ekledi yani arkadaslik istegi yolladi. Ben onu pek sevmedigim icin ilk önce kabul etmek istemedim ama annem yapma öyle ayip olur dedi diye kabul ettim istegini. Bu tabi bana yazdi bende geri cevap verince baya yazismaya basladik, her gün kac sefer yaziyordu, nerde oldugunu neler yaptigini falan filan. Neyse ben tabi bunu tanidikca sevmeye basladim (yani asik oldum anlaminda degil) vede isindim iyice, cok yanlis düsünmüsüm onun hakkinda dedim. Tatil yaptigi icin bende ona demistim sen bana tatil yaptigin icin cok fazla bos zamanin oldugu icin sürekli yazip ariyorsun beni, ama yasadigin sehire geri dönünce bana dönüp bakmicaksin. O da yok asla olmaz bak gör sana daha cok ilgi gösterecem falan dedi, bende iyi madem dedim bunu zaman gösterecek. Bi kac gün sonra bu bana seni sevmeye basladim falan dedi, iltifatlar etti, keske sevgili olabilsek falan dedi ben pek yanasmadim. Sonra baska bi sehire gitti, oraya gidince fazla arayip soramadi bazi sebeplerden dolayi (bununda dogru oldugunu biliyorum, yalan söyleyemez). Anlayis gösterdim sebebini biliyordum ya. Bu sonra yasadigi sehire gitmeden önce beni aradi ve bana para gönderebilirmisin diye sordu, bende sasirdim, benzin parasi yol paradi lazimmis, bende bana güvenerek mi yola ciktin dedim kabul etmedim, tanimadigim adama niye para göndereyim, millet demezmi hani yüzle elin adamina para gönderiyorsun?! Herneyse bu da zaten aman yok saka yaptim dedi (ama yeminler etmisti ciddiyim diye). Bu sonra yasadigi sehire döndü ve artik arayip sormamaya basladi, ama faceden görüyorum sürekli oyun oynuyor, cevrimici falan oluyor ama bana yazmiyor hic. Sonrada kusura bakma cok yogundum diye beni oyalior. Hic bisey demedim, olabilir dedim. Kac gündür böyleydi, hep yogunum isim var falan dedi bende bisey demedim, mecbur degil ya beni aramaya, sevgilim degil biseyim degil. Dün ama artik kafama tak etti, beni arayip "yarin gidip bana iphone plus alip gönderiyorsun" dedi gülerek, bende ciddimisin diye sordum evet dedi, olamazmk falan ne varki sanki dedi, ben hayir deyince demekki degerim bu kadarmis falan dedi, bende güldüm gectim ciddiye almadim, o da zaten isim var deyip kapatti, sonra ararim dedi. Bende sonra whatsappten yazdim cok kirildim diye sen beni kalbi kirik genc kiz, ben bunu iyi kullanirim dedin simdide para ve telefon istiyorsun dedim, saka olsa bi daha demezdin dedim ciddi ciddi benden pars istiyorsun dedim, gecende benden para istediginde bende sana göndermeyince bu kizda is yok deyip arayip sormadin dedim, simdide ikide bir isim var diyorsun, önceden madem nasil her aradigimda telefonu cikiyordun sürekli bana yaziyordun dedim, bu iyice kizdi, ne kadar igrenc düsünceler bunlar ayip bana yazma sana cevap vermicem falan dedi bende tamam deyip by yazdim.
Bu kadar, sonrada faceden sildim (bekledim ama o silmeyince ben sildim).

Simdide üzüntüden yikiliyorum, biliyorum hersey apacik ortada ama aklima koyamiyorum düsünmemeyi, hep aklimda, acaba niye böyle yapti, onunla hep acik konustum hep dedim benimle dalga geciyorsun diye, hep inkar etti yok ben cikarsiz menfaatsiz senle yazisiyorum falan dedi.....yoksa ben mi yanlisim? Ben mi hata yaptim yoksa, haksizlik mi yaptim?
Kafam cok karisik

;( moralim cok bozuk
Dolandırıcı bu ne işin var böylesiyle

bu adam seninle dalga geçmiş geliyo da bide üstüne para istiyorr .:KK57: oyun oynamiş seni kandirmiş aşık etmeye calışmış. boşver takma buna... değer mi sana...
bi daha internetten bulma güvenme insanlara..:KK34:

Slm kizlar,

yeni üyeyim ama burada bayadir yazdiklarinizi oluyorum. Simdi benimde bi derdim var :KK43: hemen geceyim konuya: bundan yaklasik 1 ay önce bir tanidik beni face'den ekledi yani arkadaslik istegi yolladi. Ben onu pek sevmedigim icin ilk önce kabul etmek istemedim ama annem yapma öyle ayip olur dedi diye kabul ettim istegini. Bu tabi bana yazdi bende geri cevap verince baya yazismaya basladik, her gün kac sefer yaziyordu, nerde oldugunu neler yaptigini falan filan. Neyse ben tabi bunu tanidikca sevmeye basladim (yani asik oldum anlaminda degil) vede isindim iyice, cok yanlis düsünmüsüm onun hakkinda dedim. Tatil yaptigi icin bende ona demistim sen bana tatil yaptigin icin cok fazla bos zamanin oldugu icin sürekli yazip ariyorsun beni, ama yasadigin sehire geri dönünce bana dönüp bakmicaksin. O da yok asla olmaz bak gör sana daha cok ilgi gösterecem falan dedi, bende iyi madem dedim bunu zaman gösterecek. Bi kac gün sonra bu bana seni sevmeye basladim falan dedi, iltifatlar etti, keske sevgili olabilsek falan dedi ben pek yanasmadim. Sonra baska bi sehire gitti, oraya gidince fazla arayip soramadi bazi sebeplerden dolayi (bununda dogru oldugunu biliyorum, yalan söyleyemez). Anlayis gösterdim sebebini biliyordum ya. Bu sonra yasadigi sehire gitmeden önce beni aradi ve bana para gönderebilirmisin diye sordu, bende sasirdim, benzin parasi yol paradi lazimmis, bende bana güvenerek mi yola ciktin dedim kabul etmedim, tanimadigim adama niye para göndereyim, millet demezmi hani yüzle elin adamina para gönderiyorsun?! Herneyse bu da zaten aman yok saka yaptim dedi (ama yeminler etmisti ciddiyim diye). Bu sonra yasadigi sehire döndü ve artik arayip sormamaya basladi, ama faceden görüyorum sürekli oyun oynuyor, cevrimici falan oluyor ama bana yazmiyor hic. Sonrada kusura bakma cok yogundum diye beni oyalior. Hic bisey demedim, olabilir dedim. Kac gündür böyleydi, hep yogunum isim var falan dedi bende bisey demedim, mecbur degil ya beni aramaya, sevgilim degil biseyim degil. Dün ama artik kafama tak etti, beni arayip "yarin gidip bana iphone plus alip gönderiyorsun" dedi gülerek, bende ciddimisin diye sordum evet dedi, olamazmk falan ne varki sanki dedi, ben hayir deyince demekki degerim bu kadarmis falan dedi, bende güldüm gectim ciddiye almadim, o da zaten isim var deyip kapatti, sonra ararim dedi. Bende sonra whatsappten yazdim cok kirildim diye sen beni kalbi kirik genc kiz, ben bunu iyi kullanirim dedin simdide para ve telefon istiyorsun dedim, saka olsa bi daha demezdin dedim ciddi ciddi benden pars istiyorsun dedim, gecende benden para istediginde bende sana göndermeyince bu kizda is yok deyip arayip sormadin dedim, simdide ikide bir isim var diyorsun, önceden madem nasil her aradigimda telefonu cikiyordun sürekli bana yaziyordun dedim, bu iyice kizdi, ne kadar igrenc düsünceler bunlar ayip bana yazma sana cevap vermicem falan dedi bende tamam deyip by yazdim.

Simdide üzüntüden yikiliyorum, biliyorum hersey apacik ortada ama aklima koyamiyorum düsünmemeyi, hep aklimda, acaba niye böyle yapti, onunla hep acik konustum hep dedim benimle dalga geciyorsun diye, hep inkar etti yok ben cikarsiz menfaatsiz senle yazisiyorum falan dedi.....yoksa ben mi yanlisim? Ben mi hata yaptim yoksa, haksizlik mi yaptim?
Kafam cok karisik

;( moralim cok bozuk

ayyy böyle karaktersiz bir erkek için mi üzülüyorsun, para isteyen erkek kadar itici yoktur ya, birde bunun için üzülüyorsun, öğğğg deyip kaçman lazımdı

üzüleceğine Şükret bence kendini zeki sanan bir ahmak seni kendine aşık edip söğüşlemeye çalışmış embesil tek hücreli çok kızıyorum bu tiplere

Onun seni sürekli tırtıklamaya çalışması iğrenç değil senin bunu yüzüne vurman mı iğrençmiş?

En tehlikeli tip. Banker bilo gibi yapar yapar üstüne seni suçlu çıkarır. Uzak dur.

annene söyle rezili ne oldugunu bilsin , bir daha içinden gelmeyen şeyi ailen istiyor diye yapma annene ne ki senın facen den neyse ki ucuz yırtmışsın o asalaktan , sakın görüşme bir daha.

Slm kizlar,

Kafam cok karisik

;( moralim cok bozuk

Bastan kabul etmesen iyiymis.
Yuzsuzun onde gideni iphone plusmis hahahah :)))

Offffff çok üzüldüm arkadaşım. Daha önce hic ilişkin olmadı mı? Senin istedigin şey bir erkeğin ilgisi ve begenisiydi. O serefi bozuga özel değildi hisettiklerin. Umarım kısa zamanda atlatirsin.

Off yaa issiz bir yerde mi yasiyorsunuz? Adam mi yok? Boyle karaktersiz birini dusunmeyi bile kendine yediremez insan

Internetten tanismadim, ailemizin bir tanidigi, kac sefer hep beraber oturup yemek yemistik beraber ama ben onu en basindan beri sevmemistim, samimi bulmamistim, ailemse onu cok seviyor, düsündügün gibi degil falan diyorlardi.
Simdi gercek yüzünü gördüm ama.

Bir degil iki degil, sürekli para konusu, iphone istegini reddedince bana "sen paraya cok önem veriyorsun" demisti, paracisin gibi bisey demisti.

Anlam veremedim ama hic, niye yapsin böyle biseyi, yasadigi yerde baska kadin mi yok? Yani benle olan derdi ne? Birde ailemizin bir tanidigi...bu cesaret nerden buluyor? Hic düsünmedimi acaba bu kiz sonradan ailesine bana para gönderdigini söylese hangi yüzle onlarin karsisina cikarim diye? Yani ben bunu düsünürüm.

Sonradan bana öyle cok ayip igrenc düsünceler deyince bir tuhaf oldum, acaba ben mi kötü düsündüm dedim ama apacik ortada degilmi hersey? Hatta benim ayrildigimi biliyor, ona dedim kimseye güvenmedigimi, herkesten ve herseyden sogdugumu....onada o öyle üstüne basa basa ben cikarsiz menfaatsiz senle konusuyorum deyince, gel gör beni iyice tani sonra kararini verirsin deyince inandim bir an, öyle degilse yalansa niye israr etsin ki o kadar dimi?

Ne aptalim, ne salagim ben ya....bide beni artik aramiyor diye nedenini sordugumda bana yogunum diyordu, dünde gülerek bana iphone plus alirsan söz seni her gün aricam ve 1 saat konuscam dedi, ben zavalliyim, onunla konusmak icin ölüyorum sanki, baska konusacak kimsem yok gibi

Cok üzüldüm ya :KK43: niye ben...hic mi ailemden cekinmedi

resmen dolandırıcıymıs kurtulmussun vallahı

adam tabiki senin güvenini kazanmak için sana güzel sözler söyleyecek ilgi gösterecek sözler verecek belki yeminler edecek ''böyle böyle yapıyor ama bana yemin etmişti söz vermişti'' diye düşünür coğu kadın da. ama kesinlikle inanma iyi ki akıllılık etmişsin para falan göndermemişsin. adam resmen dolandırıcı gibi bir sey seni kandırıp senden maddi olarak faydalanma peşinde ileride başına cok büyük işler acar kendini kaptırırsın aranızda bir sey gecer sonra seni tehditler eder para almaya calısır. cok var böyle olaylar duymussundur. face'den de iyi ki silmişsin kafandan da atarsın hiç merak etme yeterki tekrardan görüşmek konuşmak gibi bir hataya düşme..

sorununuzun cevabı konuda saklı.
acaba neden böyle yaptı?
çünkü taleplerini karşılamadınız.
anne duası almışsınız, hiç üzülmeyin, çok güzel bir son olmuş bu.
hayatındaki kadından para isteyen erkeğin şahsiyetinden şüphe ederim (evlilik hali istisna).

X