Bebek İkinci El Sallanan park yatak arıyorum;

Lady bug

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
4.268
7.338
398
Mümkünse istanbul tercihim pembe dışında her renk olabılır ve de sıfırları 250 lirayken lütfen bu fıyata yakın ürün talep etmeyın bahsettığim iyi markalar bu fıyata acelem yok sallanır olması tercıhım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhabalar, gri graco park yatagımız var ama ankarada yaşıyoruz:)

Mümkünse istanbul tercihim pembe dışında her renk olabılır ve de sıfırları 250 lirayken lütfen bu fıyata yakın ürün talep etmeyın bahsettığim iyi markalar bu fıyata acelem yok sallanır olması tercıhım

Canım bende park yatak var hatta içinin yatağıyla birlikte ama sallanmayanlardan.

Bayanlar fotograf atsanız süper olurdu ama kendı fotosu olması tercıh edıyorum fıyatları özeldende konuşabılırız

Park yatak resimdekinin aynısıdır uyku setinin desenide diğer resimdeki çok yerim olmadıgı için dar uzun olanlarindan almistim.çok büyük degil urun gayet temizdir sadece yandaki giris cikis yerinin fermuarı arızalanmıştı. Orayı dikip iptal etmiştim. Fiyat olarak 100 lira düşünuyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1404569812064.webp
    $1404569812064.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 90
  • $1404569832054.webp
    $1404569832054.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 77
Tesekkurler cnm yırtık veya kirli ürün istemiyorum

Hangı il acaba ve fıyatınız nedır rengı ve markası nedır

Markası brevi, lacivert renk, İstanbul Beylikdüzü'ndeyim zaten yatak kullanılmadı gibi birşey annemin evinde duruyordu oraya gittiğimizde yatar diye alınmıştı yani çok az kullanılmış bir ürün.

Markası brevi, lacivert renk, İstanbul Beylikdüzü'ndeyim zaten yatak kullanılmadı gibi birşey annemin evinde duruyordu oraya gittiğimizde yatar diye alınmıştı yani çok az kullanılmış bir ürün.

anladım cnm bakıyım sallanan olması onemlıydı ama bakarım yınede fıyatını soylemedın cibinliği varmı acaba

😄 olsun fıyatta anlasırsak farketmez ıcının yatagı varmı ve fıyatı

Graco park yatagımız bebişimiZe küçük geliyordu;)contour prestige 300 tl ye elden cıkardık.sana da tavsiye ederiz biz cok memnun kalmıştık.120 cmlik basit bişey arıyoruz.sallanmayan tüm park yataklar bebeği yataga koyduktan sora pışpışlarken illaki hafif de olsa sallanıyor;)

Graco park yatagımız bebişimiZe küçük geliyordu;)contour prestige 300 tl ye elden cıkardık.sana da tavsiye ederiz biz cok memnun kalmıştık.120 cmlik basit bişey arıyoruz.sallanmayan tüm park yataklar bebeği yataga koyduktan sora pışpışlarken illaki hafif de olsa sallanıyor;)

Anladım cnm bu arada fiyat soylemıceksın graco için galiba

300tl ye yatagıyla birlikte gracoprestig park yatagımızı sattık

300tl ye yatagıyla birlikte gracoprestig park yatagımızı sattık

Iyı satışlar olması dılegıyle o zmn bnde anlayamamıştım sımdı net oldu

Back
X