Ayyy sakın bozma oturma odacığını :)Benimde evim 3+1 salonum ve oturma odam ayrı ama salona gecicem bana ayrı ayrı oda yapmak artık saçma geliyor.insanin yaşı geçiyor arkadaşım otur salonunda ferah ferah
Bendeki pişmanlıksa tam tersi oldu :)Aynen bencede canım bende tek oda yapacağım iki oda saçma hem temizlik hem eşya boşu boşuna biz bizde var zaten salon oturma odası mantığı canım ablamların hepsi pişman tek odaya döndüler
Evet canım. Çocuklara ayrı oda yaptık. Ama bazen düşünüyorum iki kardeş onlar bir odayıda paylaşabilirler ki. Neden olmasınsalonumuz var ama oturma odamızda oturuyoruz sürekli hatta bazen gelen misafir bile sofra hazır diyene kadar oturma odasını tercih ediyo koltuklar daha rahat ortamı daha sıcak diye. ama sizin durumunuz farklı iki çocuğunuz için oturma odasından fedakarlık etmeniz gerekiyor. benimde öyle bir durumum olursa ilerde oturma odasını iptal ederim mecburen.
Valla öyle çocuklara çalışılıyor :)Bende cocuklarin odalarini ayirdim o sekilde.zaten oncedende oturma odam yoktu kizim calisma odasi olarak kullaniyordu.bazende misafir gelince orada kaliyordu.simdi cocuklarin odalarinda kanepe
var.biri gelince duruma gore cocuklarin yaninda kaliyor.yada cocuklar ayni odada kaliyor.sonucta imkan varken cocuklarin odasi ayri olsun.kim icin calisiyoruz ki zaten
Ayyy sakın bozma oturma odacığını :)
Bana utanacağım samimi olmadığım misafir habersiz gelmez o zamanda derler toplarım zaten .Çat kapı gelebilecek samimiyette oldugum arkadaşım bir elin parmaklarını geçmez onlardan da çekinmem zaten .Bana iki ayrı koltuk takımı eşyanın hizmetçiliği olarak geliyor .
Maşşallahhhhh kocaman olmuşlar :)22 yıllık evliyim 19 yıldır salonumda oturuyorum oturma odası banada gereksiz geliyor çocuklarımın odaları daha önemli ders açısından aktivite açısından gerçi benimkiler büyüdü 21 ve 15 yaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?