Salon mu oturma odası mı?

Aynen öyle çat kapı ancak çok samimiysen arkadaşın komşun gelir oda ben nerde oturuyorsam orda oturur.

Allah nasip eder inşallah kendi evini canım.
Benimde tek çocuğum varken bile eşimi zor tutuyordum oturma odasında.
Illa salon da oturmak isterdi

Oturma odam çok güneş alıyo ( ilk yatak odasıydı odanın yeri sıcaktan yatak odasının yerini oturma odasıyla değiştirdim) kışın oturma odasındayz.
Alt, üst ve yan dairemde orda oturduğu ve çok güneş aldığı için hiçbişey yakmadan sıcak sıcak oturuyoruz.
Yazında salondayız orasıda hiç ısınmıyo yazın bile püfür püfür :)

Ben 6 ay bir odada 6 ay diğer odada kaliyorum.
Hazin oturma odasi serin oluyor, kisin salonum sicak oluyor.
Bir odadayken diğer odayi özlüyorum.
Benim için de değişiklik iyi oluyor

Bende yeni evliyim ev döşerken önce oturma odasında oluruz salon kapanır diyordum ancak eşim bunu kabul etmiyodu şimdi evimizde salondayız rahat rahat oturma odamız var kapısı kapalı giren çıkan yok çocuk da yok orası temiz duruyo bence insan evinin en ferah köşesinde keyif yapamicaksa niye evleniyor ev döşüyor ki misafir için yaşamıyoruz sonuçta oturun rahat rahat salonlarınızda ne olacak yani

benimde tek odam var şuan için sorun yok ilerde evim olursa belki köşe takımı alabilirim.

Bizim ev de 3+1 bastan kose koltuk alip oturma odasi yaptik
Salon ayriydi misafirden misafire
Biz bile garip hissediyorduk oturunca
1.5 sene sonra salona gectik ferah ferah oturuyoruz keske bastan sadece salon yapsaydim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…