• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon mu oturma odası mı?

Kar_Tanem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
614
88
123
Hanımlar salon damı oturma odasında mı oturmak
Hangisini tercih ediyoruz?
Salonu olupta oturma odasında oturan var mı?
Ben çok uzun yıllar oturma odasında oturdum. Artık salona geçtik.
Mecburen. Üç oda bir salon evim. Bir kız birde oğlum var. İkisinede ayrı odalar yaptık.
Ama ben oturma odamı çok arıyorum özellikle kış aylarında. Daha sıcak oluyor.
Salonum çok büyük çok işi de oluyor ayrıca :/
Sizlerinde görüşlerini almak istedim.

Benimde evim 3+1 salonum ve oturma odam ayrı ama salona gecicem bana ayrı ayrı oda yapmak artık saçma geliyor.insanin yaşı geçiyor arkadaşım otur salonunda ferah ferah

Aynen bencede canım bende tek oda yapacağım iki oda saçma hem temizlik hem eşya boşu boşuna biz bizde var zaten salon oturma odası mantığı canım ablamların hepsi pişman tek odaya döndüler :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Aynen bencede canım bende tek oda yapacağım iki oda saçma hem temizlik hem eşya boşu boşuna biz bizde var zaten salon oturma odası mantığı canım ablamların hepsi pişman tek odaya döndüler :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Ben kışları oturma odamda oturuyordum sadece. Yazın salondaydık.
Salonum çok büyük ve evde oturma odası olmasada şu an. Her yer dağılıyor.
Salonda yemek yiyoruz. Çocuklar da biri bi odada biri bi odada bütün gün ev topla :/
Çok sıkıldım.

Kışları salonun peteklerini ve kapısını kapatırdım hiç girmezdik. Çok rahattım :/

Bendeki pişmanlıksa tam tersi oldu :)

salonumuz var ama oturma odamızda oturuyoruz sürekli hatta bazen gelen misafir bile sofra hazır diyene kadar oturma odasını tercih ediyo koltuklar daha rahat ortamı daha sıcak diye. ama sizin durumunuz farklı iki çocuğunuz için oturma odasından fedakarlık etmeniz gerekiyor. benimde öyle bir durumum olursa ilerde oturma odasını iptal ederim mecburen.

salonumuz var ama oturma odamızda oturuyoruz sürekli hatta bazen gelen misafir bile sofra hazır diyene kadar oturma odasını tercih ediyo koltuklar daha rahat ortamı daha sıcak diye. ama sizin durumunuz farklı iki çocuğunuz için oturma odasından fedakarlık etmeniz gerekiyor. benimde öyle bir durumum olursa ilerde oturma odasını iptal ederim mecburen.
Evet canım. Çocuklara ayrı oda yaptık. Ama bazen düşünüyorum iki kardeş onlar bir odayıda paylaşabilirler ki. Neden olmasın :KK51:

Bende cocuklarin odalarini ayirdim o sekilde.zaten oncedende oturma odam yoktu kizim calisma odasi olarak kullaniyordu.bazende misafir gelince orada kaliyordu.simdi cocuklarin odalarinda kanepe
var.biri gelince duruma gore cocuklarin yaninda kaliyor.yada cocuklar ayni odada kaliyor.sonucta imkan varken cocuklarin odasi ayri olsun.kim icin calisiyoruz ki zaten

Bende cocuklarin odalarini ayirdim o sekilde.zaten oncedende oturma odam yoktu kizim calisma odasi olarak kullaniyordu.bazende misafir gelince orada kaliyordu.simdi cocuklarin odalarinda kanepe
var.biri gelince duruma gore cocuklarin yaninda kaliyor.yada cocuklar ayni odada kaliyor.sonucta imkan varken cocuklarin odasi ayri olsun.kim icin calisiyoruz ki zaten
Valla öyle çocuklara çalışılıyor :)
İmkan var çok şükür olsun. İşte olan bana oldu oturma odam gitti :)

Valla ben kendi evim olunca ısınan bir ev olursa kesinlikle salonda oturucam ,zaten çok büyük ev istemiyorum.Şu an evim 90 metrekare bana yetiyor tek çocuğum var 3 odalı evin bir odasını çalışma odası gibi yapcam salonda da oturcam .Az eşya olursa ısınan bir ev olursa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Ben oturma odamı kullanıyorum, kullanacağım da, yazın bi 4 ay kadar salonumu kullandım ama rahat edemiyorum, yani şöyle ki oturma odasını kullandığın zaman çat kapı bi misafir gelince salon her daim derli toplu oluyo. Ha ilerde benimde çocuklarım olup büyüyünce sizin gibi ayrı odalar yapmayı planlıyorum o zaman bende salonu kullancam mecburen. AMa oturma odasını tercih ederim her zaman

mecbur kalınmadıkca oturmasında oturulmalı bence bi misafirin geldiğinde buyur edebileceğin termemiz bi yerin kalıyor ama duruma göre hareket etmek lazım​

Bana utanacağım samimi olmadığım misafir habersiz gelmez o zamanda derler toplarım zaten .Çat kapı gelebilecek samimiyette oldugum arkadaşım bir elin parmaklarını geçmez onlardan da çekinmem zaten .Bana iki ayrı koltuk takımı eşyanın hizmetçiliği olarak geliyor .

Bana utanacağım samimi olmadığım misafir habersiz gelmez o zamanda derler toplarım zaten .Çat kapı gelebilecek samimiyette oldugum arkadaşım bir elin parmaklarını geçmez onlardan da çekinmem zaten .Bana iki ayrı koltuk takımı eşyanın hizmetçiliği olarak geliyor .

Kesinlikle katılıyorum arkadaşım

22 yıllık evliyim 19 yıldır salonumda oturuyorum oturma odası banada gereksiz geliyor çocuklarımın odaları daha önemli ders açısından aktivite açısından gerçi benimkiler büyüdü 21 ve 15 yaş

Benimde oğlumla kızımın yaş farkı var. Kızım küçük 4 yaşında. Oğlum 14.
Ve oğlum anne sen bu oturma odası sevdandan vaz geç diyor :) çocuk haklı ders çalışıyor odasında kendi dünyası var.
Malesef olacak gibi değil.
Eşimde diyo eskide kaldı artık oturma odası. Çocukların isteği özel odaları olmalı. Hani iki kız iki erkek olsalardı olurdu diyo belki.
Bende düşününce olamayacağını anlıyorum zaten.

22 yıllık evliyim 19 yıldır salonumda oturuyorum oturma odası banada gereksiz geliyor çocuklarımın odaları daha önemli ders açısından aktivite açısından gerçi benimkiler büyüdü 21 ve 15 yaş
Maşşallahhhhh kocaman olmuşlar :)
Evet ders çalışmak en önemlisi

Back
X