Salonum için aksesuar önerisi rica ediyorum

kesinlikle bir ayna işi çözecektir. sanırım ev çok ışık almayan bir ev. aynayla ışığı yansıtabilir daha ferah ve derin bir görünüm yaratabilirsiniz.. konsolun üstüne enine geniş bir ayna şık olacaktır.

ve benjamin öneriyorum. yeşil yapraklı büyükçe bir bitki. sıcaklık katacaktır.
 
Son düzenleme:
Aslında odanın yarısı boydan boya pencere ben foto çekerken perdeyi açmadım loşluk o yüzden. Konsolun aynası 3 lü koltuğun üzerinde asılı 2. Bi ayna komik olmazmı


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
elif hanıma katılıyorum ayna iş görür. Ayna Dünyası nı tavsiye ederim sana bir göz at bence :KK3:
 
canım ben de bgnlerde evimin aksesuarlarını değiştiriyorum ve yıllardır da bu konulara ilgiliyim nacizane birkaç tavsiye verebilirim belki sana...

eğer ölçü vs. uyuyorsa aynanı konsolun üstüne koymalısın bence. ayna olan yere de büyük ve 2 parçadan oluşan renkli, modern bir tablo satın alıp bir parçasını aşağı bir parçasını biraz daha yukarı koyarak hareket kazandırabilirsin.

konsolun ve masanın üstüne modern english homeda bulabileceğin renkli şömen tabla örtülerden koyup şamdan, dekoratif küp, dekoratif tabak gibi aksesuarlar koyabilirsin. hoş fotoğraflar, açık renk çereçevelerle kombinlenerek koyulabilir.

orta sehpana da dekor amaçlı renkli küllük veya dekoratif kase tarzı bişeyler koyabilirsin. çok güzel tealight mumluklar oluyor veya değişik tarz objeler koyabilirsin.

bir de durumun varsa kahverengi tonu olmayan ve kahverengiyi açabilecek fon perde yaptırmanı öneririm.

ben aksesualarda küçük küçük birsürü şey koymaktansa az sayıda şık kaliteli ve büyük objeleri seviyorum...
 
X